Bildirim
Sezon 3 süresi uzatıldı ! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Plat 4 den diamonda çıkarmıyım ki lo
_____________________________ -
Silver 3 te takıldım ya
Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız. -
Tahminimce EUW de yaşanan lag , ping , sw offline durumlarından dolayı son 1 aydır oranın oyuncuları adam gibi oynayamaması. _____________________________ -
90'dan 67 ye dustum diye biraktim rankedi illa bir daha baslaticakkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Türkiye'de Beşiktaş'ın rakibi ne Galatasaraydır, ne de Fenerbahçe. Beşiktaşın tek rakibi Türk hakemleridir.'' -
Silver 1 den gold olacagiz diye bayramda kardesimin kotu bilgisayarinda 16 lose streak aldik.. neyse iyi olmus hayirlisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Surada ilk gold olanlardanim, herkes plat ve diamond oldu ben hala golddan cikamadim isterse 8 ay uzasin yine cikamiyicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
silver IV > silver III road to gold
Hâlen lag oluyor geceleri serverda ilk onu düzeltsinler nasıl atlayacağım lag ile
Road to daymınd desenize.
Hayırlısıyla bir challenger olsakta
ben silver2ydim troller gelince zaten gold olamıycam deyip makaraya aldım şuan silver4üm
goldaydım hala gold uğraşmıyorum bırakın oyunun akışına kendinizi kasmayın _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Of ya, biticek diye ranked girmiyorum uzun süredir bilseydim ranked girip gold olmaya çalışırdım
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Road to Diamond.
Şaka la şaka
quote:
Orijinalden alıntı: BerchisterTR
Gold 5 0 puanim napcam ki
aynen bende zaman geldi diye oynamamıstım bilseydim uzayacagını kasardım plata_____________________________ -
Ben çabuk bitsin sezon 4 çabuk gelsin istiyorum. _____________________________ -
iyi challenger'a az kalmıştı _____________________________ -
Biri golda çıkarsın la beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BerchisterTR
Gold 5 0 puanim napcam ki
silver 5 gold 5 daymınd 5 ten lig düşülüyormuki? :S
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ geçen Dariusla tek attım qnq
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı