Şimdi Ara

Sezgin Tanrıkulu' nün AKINCI hakkındaki ilk yorumu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
8.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, cia ajanına kozmik odayı açanlar, BOP eş başkanına tapanlar burada milliyetçilik dersi veriyor hadi git kumda oyna senin 3 iq yetmez böyle işlere.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ihaların savaş alanında abartılmış birer balon olduğunu bende düşünüyorum da, bu sezgin tanrıkulu niye böyle ya ???Mesela amerikan uçak gemileri içinde bir açıklama yaparsa seviniriz...
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Hocam cidden bu kadar düşük zekaya katlanamıyorum düşünme diye bir olay sizlerde gelişmemiş çok yazık normalde karşımızda olsa kekeleyecek tipler burada bize pkklı muamelesi yapıyor :D pkklı piçleri de gerici yobazları da bu memleketten kazıyacağız bunlardan biri değilsen 1000yıl daha kal paşam :D
    Cevap vermeye değmezsin. Çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye Cumhuriyeti
  • ciobaba kullanıcısına yanıt
    bu internet alemi çok garip yav adam beni akpli yaptı

hiçbir siyasi partiyi tutmuyorum ,ülkenin iyiliğini kim isterse onu severim sadece

bu arada pkklı değilmişsin kardeşim ben yanlış anladım kusura bakma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 25 Mayıs 2020; 20:29:1 >

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Yerli milli diye millete yutturmaya calistiklari togg gibi bununda yakinda kokusu cikar
    Renault ile Ford içinde Türk malı diyorlar malzemeler burada üretiliyor ya ne diyorsun bu işe, hatta kuruculardan Marcel Renault için aslında bursalı mirsad Renan olduğu söyleniyor ondan fabrikayı bursaya açmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    yalan bunlara yuva yapmis allah bir dediklerine inanirim gerisi hep tiyatro bunlar tiyatrocu herseyleri tiyatro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 25 Mayıs 2020; 17:58:45 >
  • Bu ülkeye meşrutiyet ve sonrasında sözde cumhuriyet ve sözde demokrasi getirilmeye çalışılmasının esas amacı, halkın kendi kendini yönetmesi filan değildir, kolayca ajanlar, dönmeler, kriptolar, mankurtlar vb devletin içinde yer bulsun diyedir ve öylelikle devlet kolayca yıkılmış ve öylelikle bir türlü tam ayağa kalkamamaktadır. Çünkü sistemi kuran ve tabiri caizse moderatörlüğünü yapanlar yabancı olunca sistem bize çalışmamaktadır. Bu şahıs da onlardan biri işte. Buradaki insanların bir kısmı da o kriptolardan eminim, bir kısmı ise olayı basit politik, günlük işler sanıyor. Çok safsınız diyorum ancak onlara. O kriptolara da azcık mert olun da gerçek kimliğinizle ve düşüncenizle ortaya çıkın diyorum, münafıklık yapmayın.
    öyle bir dünya yok.
    O dünya liberalcilerin saçma hayali dünyası.
    İnsanların doğası çatışma ile dolu.
    Bu devletleri yöneten insanlar olduğu için bu durum böyle devam eder.
    Devlet ayakta durması için güçlü olmalı ve bu güç silah ve ordu gücü ile sağlanır.

• Bu söylediklerin de devletten milyon dolarları indiriyormuymuş yoksa kişisel servetlerini mi kullanmışlar?

• "Sayın öcalan şimdi aldığı kellelerin cezasını çekiyor" diyen kişinin cumhurbaşkanı olduğu ülkede, bu da bir düşünce özgürlüğüdür zorunuza niye gidiyor? Hayır bu zorunuza gidiyorsa öteki söylem niye zorunuza gitmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 25 Mayıs 2020; 17:24:46 >

Sezgin Tanrıkulu' nün AKINCI hakkındaki ilk yorumu

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ben bundan evvel hep Chp ye oy attım. Bu ve türevleri olduğu sürece oy ATMAM.
    Bu adam ve Kaftancı bildiğin Türk düşmanı. Bunlar varken de Chp ye bir Türk olarak oy ATMAM zoruma gider.

Emin olun bunlar yüzünden chp bir ton oy kaybediyor. Bunları sutladigi zaman daha fazla oy alabilir.

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Siz CHP'lilerin özellikle de senin, bir kötülüğü başka bir kötülük göstererek kapatmaya çalmasına anlam veremiyorum.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.