Bildirim
Şeytan ayrıntıda gizli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Açık mert korkusuzu mu diyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
keşke kendimiz farketseydikte "ayrıntı" olsaydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hodor hodor -
Özet: İlk okul tayfası _____________________________ -
ben niye hiçbirşey anlamadım _____________________________ -
yas 15 , 15 15 15. Evet arkadaslar simdi size kufur keyfi yapicam bakin bu kufur. _____________________________ -
modlar konuyu silerse memnun olurum. pişman oldum açtıgıma _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Tides Of Blood
yas 15 , 15 15 15. Evet arkadaslar simdi size kufur keyfi yapicam bakin bu kufur.
15 yaşındayım böyle değilim. Vlad satlık , tr dia çöp , lol yakılsın_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
quote:
yas 15 , 15 15 15. Evet arkadaslar simdi size kufur keyfi yapicam bakin bu kufur.
15 yaşındayım böyle değilim. Vlad satlık , tr dia çöp , lol yakılsın
Çünkü 14 yaşındasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Wings out -
quote:
Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
quote:
15 yaşındayım böyle değilim. Vlad satlık , tr dia çöp , lol yakılsın
Çünkü 14 yaşındasın.
Hayır değilim._____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz.
-
ben 14'üm yanlış olmasın _____________________________ -
off çok ince ayrıntı manyak ayrıntı _____________________________ -
ben 96 yaşındayım soruları alayım _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X