Merhaba arkadaşlar, maça giderken Seyrantepe metro otoparkına arabasını bırakan oldu mu? Fiyatlar ne durumda? Çok kalabalık oluyor mu? Girişler çıkışlar nasıl? Otoparktan direk TEM'e çıkış var mı? (Anadolu yakası yönüne)
Teşekkürler.
3000 bin kişilk bir yer varmış burayı mı kastediyorsun ben geçen gün sordum 5 lira dediler. Gördüğüm kadarıyla da bir bağlantı vardı. Ben de merak ettim bu bağlantıyı
Evet tam metro durağının üstü. Hatta maç çıkışı görevliler bağırıyordu metro girişinde, otoparka gidenler soldan, diye.
5 lira tem'e direkt bağlantı var. Biz son gittiğimiz maçta girişi çıkışta çok rahat ettik.
arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum ben daha önce araba ile gitmedim. temden direk giriş mi var stada. bir de aşağıdaki haritada nerede tam olarak stad? google maps'de falan stadımız gözükmüyor.
otobüs var beyler hiç kasmayın gidiş - dönüş otobüse atlayın yoksa çekilmez oralar
hocam biz metro kullanıyorduk yarım sezondur çıldırdık son maçta kan ter içinde kaldık. bu akşamki maça arabayla gideceğiz bir de yolu da öğrendim. bakalım rahat olursa buradan izlenimlerimi aktarırım
En son Liverpool maçında toprak yolda otoparka gidiyordu millet, bildiğim kadarıyla TEM'e çıkıyor.
Metro olayıda biraz abartılıyor bence, büyük bir grup değilseniz aralardan sıyrıla sıyrıla 5dk'de girebiliyorsunuz metroya, en azından ben 5dk içinde metroda yerimi alabilmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
En son Liverpool maçında toprak yolda otoparka gidiyordu millet, bildiğim kadarıyla TEM'e çıkıyor.
Metro olayıda biraz abartılıyor bence, büyük bir grup değilseniz aralardan sıyrıla sıyrıla 5dk'de girebiliyorsunuz metroya, en azından ben 5dk içinde metroda yerimi alabilmiştim.
biz 5 kişilik bir grubuz. bence hiç de abartılmıyor. girmek sorun değil biz de en geç 15 dakkada yerimizi alabiliyoruz ama en büyük sorun metronun içinde havasız kalma tehlikesi. eminim sağlık sorunları olan birisi o kadar sıcak ve havasız bir ortamda ölebilir biz bu tarz koşullara alışık değiliz
quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
biz 5 kişilik bir grubuz. bence hiç de abartılmıyor. girmek sorun değil biz de en geç 15 dakkada yerimizi alabiliyoruz ama en büyük sorun metronun içinde havasız kalma tehlikesi. eminim sağlık sorunları olan birisi o kadar sıcak ve havasız bir ortamda ölebilir biz bu tarz koşullara alışık değiliz
Hocam sende doğru söylüyorsun ama kış geliyor, o kadar ısınmaz artık metronun içi. Zaten stada gelen metroların içini buz gibi yapıyorlar yolcu almadan önce. Havasızlık konusunda bir şey diyemeyeceğim Şimdiden nefes tutma çalışmalarına başlayın
birazdan ilk denememizi yapacağız. bakalım nasıl olacak. umarım metro parkı sorunsuzdur metroya göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme