Galatasaray'ın TOKİ aracılığıyla Seyrantepe'ye inşa ettireceği stad için final görüşmesi şu sıralarda yapılıyor. İhaleye en yüksek teklifi veren Eren Talu Mimarlık - Alke Ortak Girişimi ile TOKİ arasında görüşme bugün Seyrantepe projesinin kaderini tayin edecek önemde.
TOKİ ile görüşmeleri sürdüren Eren Talu, şu ana kadar projenin yürüdüğünü vurguladı ve TOKİ'nin istediği yüzde 7'lik farkı ödeyeceklerini belirterek krizin olmayacağı yönünde bilgi verdi.
demekki problem kalmadı... bu işe noktayı koycaklar bugun... fenerlilerin ve fenerli basının cıkardıkları yaygara ve yalan haberlerde sona ericek boylece
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
demekki problem kalmadı... bu işe noktayı koycaklar bugun... fenerlilerin ve fenerli basının cıkardıkları yaygara ve yalan haberlerde sona ericek boylece
Olayın aslını bilmiyorsunuz , konuşuyorsunuz..
Olayın bu noktaya gelme sebebi GS kongre üyesi bazı iş adamlarının ihale öncesi , ihalenin kime gideceği belli, iddası
bu ifade yüzünden aksıyor işleriniz..
çok bilyosunuz çooook
şu stadyumun açılışını dünya gözüyle göreyim kocaman bir dana kesip fakirlere dağıtmayan ne olsun. fitil ediyor beni şu stadyum meselesi
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
Olayın aslını bilmiyorsunuz , konuşuyorsunuz..
Olayın bu noktaya gelme sebebi GS kongre üyesi bazı iş adamlarının ihale öncesi , ihalenin kime gideceği belli, iddası
bu ifade yüzünden aksıyor işleriniz..
çok bilyosunuz çooook
allah allah... sende toki genel müdürlügünde calısıyon galiba... sen cok biliyosun asıl... dostum 777 milyon ytl'lik bir proje ve istanbul'un gobegine yapılacak bir alısveris merkezi ve lüks daireler soz konusu... oyle bu isler 1 gunde hallolmuyo... gecekondu yapmıyon
gene bir şey çıkar , yatar o stadyum işi . ben inanmıyorum galatasarayın bir stadyum yaptırabileceğine , 10 senedir aynı terane .