birisi devlet kurmuş adam siyasi görüşmeleri elbet olacak biriside devlete baş kaldıran adam terörist kısacası ruslardan madalya alıyorsa demek ki bir hain kendisi |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok imza mimza
|
Cb formundaki yıldızların 16 turk devleti temsil ettiği tamamen halk arasındaki bir inanistir bunun resmiyete yeri yoktur çünkü eğer bunlar Türk devletlerini temsil ediyorsa 26 dan çok daha fazla olması lazım çünkü Türklerindir kurduğu devletler daha fazladır 2000 yıllık ordu denmesinin en basit sebeplerinden biri askeri düzenin temeli bile metehandan geliyor her yeni gelenler bir öncekinden ister istemez etkilenmiştir yani birbirine biraz da olsa bağlı kalmıştır yani senin 2000 yıllık bir geçmişin varken kalkıp 80 yıllık demezsin diyemezsin devletin imajını da zedeleyebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konumuz nesnel devletin kendisi. Devlet aygıtı tutarlı olacak. Devlet siyasi davranırsa orta ve uzun vadede o devlet bölünür veya çöker. Ki dünya karaer verdiğinde Türkiye kendi bütünlüğünü koruyamayacak düzeyde şuan. Bunun tek nedeni devlet aygıtının tüm olaylara insan duygusallığıyla bakması. Atatürk döneminin az bir kısmı hariç Türkiye tarihinin tüm dönemlerinde devlet aygıtı tamamen siyasi veya idelojik olarak davranmıştır. Ben okula gitmek istemem, kopya çekmek isterim, işe gitmek istemem, ayrı eve çıkmak isterim.benim bunları istiyor olmam benim kötü biri olduğum anlamına gelmez. Bu insanın doğal hali. Her ırka veya meşrebe ait insan ayrı devlet veya keyfiyet isteyebilir, hatta ben bile kendi hemşerilerime ait bağımsızlık alanımın olmasını isterim; bu toplumların doğal hali. Ama devlet aygıtı buna sadece devletin düzenine aykırı bir davranış olarak bakar, ırksal veya ideolojik veya siyasi olarak bakamaz. Bakarsa bugünkü absürt olaylarla ortaya çıkar. Kabeyi kâfirler putlarla doldurmadı, kabeyi kutsayanlar doldurdu. Al bu örneği ülkeye uyarla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Kasım 2021; 19:17:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sende anlama ve algılama kıtlığı mı var? Sen savunuyorsun oğlum ben savunmuyorum. Benim çocuğum olsan sırf zevkine akşamları tokatlardım. Zaten çok fazla dayak yediğin için senin algı falan gitmiş. Polisten jop mu yedin yoksa baban fazla mı şiddetli dövdü orasını bilemem. |
CHP, Cumhuriyet düşmanı Seyit Rıza'yı andı - YouTube bayıldığın parti seyid rıza fanıda ondan yazdım asıl sana lazım o tokatlar kendine gelmen için ideoloji bunalımı yaşıyon resmen altı kaval üstü şişhane senin bayıldığın yapı ben değil ben seyit rıza savunmadım ozamanlara gitmeden ne olduğunu anlamak zor dedim sadece haindir hain değildir adına birşey diyemem adamı bir ingiliz ajanı gösteriyorsunuz birde rus çarı maşallah adamda her yol varmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2021; 19:19:45 > |
Haklısın,zaten tüm dünya Türklere ait. Mısır'da devlet kurduk, ama tek Türk'ümüz yoktu orada.. Tek Türk'ün olmadığı, tek kelime Türkçe konuşmadığımız nice devletler kurduk. Aslında tüm Bulgar, Macar ve Moğal devletleri Türk devletidir. Hatta iddiaya göre Sümerler bile Türk. Amerika yerlileri Türkmüş. Demek ki Amerika kıtasında 3 devlet kurmuşuz Bi de derler ki Kürtler devlet kurmadı. Bu mantıkla Eyyübiler Kürt devleti! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banane chp'den zaten sen savunuyorsun. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 11 Kasım 2021; 19:34:29 > |
O an savastigi hangi ulke Atatürk'un heykelini dikmis? Sonradan yapilan heykelleri degil, savastigi sirada hangi savastigi ulke heykelini dikmis Atatürk'ün? Bir tane ornek ver, tamam diyecegim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adam sizin kafanıza göre aynı anda hem ingiliz ajanı hemde rus ajanı nasıl oluyor bu :))) seyit rıza asker değil oradaki aşiretin lideri arka planında yaşanan olayları bilmiyoruz . TRABZON RUS İŞGALİ 1914-1918 - YouTube silahla kapına dayanmış koca orduya halkın çok yapabilceği birşey yok istda bilmem kaç sene ingiliz bayrağı dalgalandı o an ist da yaşayanlarda hain ozaman hepsi sonuçta dalgalandırmışlar razı olmuşlar , halk ile asker kavramını biribirine karıştırıyorsunuz. yenilmiş savaştasın işgal atındasın tek görevin hayatta kalmak olucak nokta. (halk kesimi için) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2021; 20:9:18 > |
|
Tarihe pek merakiniz var mi bilemedim ama tarihte ayni anda birkaç devlet adina casusluk faaliyeti yuruten pek cok kisi mevcut. Örnek Juan Pujol. 2. Dunya Savaşı sırasında hem Almanya hem de İngiltere adina calismistir. Almanya ve İngiltere o donem dusmandi sonucta. Eger iki dusman ulke adina ayni anda calisilabiliyorsa Rusya ve İngiltere gibi zamanin muttefiki iki ulke adina calismak cok da imkansiz olmasa gerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sen git ruslara karşı savaş sonra cahiller gelsin sana rus işbirlikçisi desin. ayrıca googleye yazın o resimdekilerle seyit rıza ya da şeyh saitin benzeriliğini karşılaştırın bakalım bir benziyor diyen net kördür ![]() |