Kulübün anı bileti satacak olmasına enayilik diyen şahsiyetlere sesleniyorum sizin sorunlarınız mı var ? ciddi bir doktora görünün masraflarınızı ben karşılayacam. Fenerium kampanyasında alışveriş yapmadan 3-5 lira bırakan taraftarlarımız vardı. Buna kulübüne sahip çıkmak denir enayilik değil. Ayrıca taraftar kendi istedi anı bileti almayı. Yönetimin bir isteği yok. Yaptığımız uygulamalar sizi niye bu kadar geriyor anlamadım doğrusu.En azından kulübe katkı sağlamadan transferlere saydırmıyoruz. Bu taraftar Kombine rekoruna da sahip forma rekoruna da sahip kart rekoruna da sahip.
Bu kadar üzülmeyin Fener taraftarı kulübüne sahip çıkıyor maddi olarak onları geçemeyecez diye
Hicbir zaman Fenerbahçe taraftari kadar fedakar olamayacaksınız.yazık size.taraftarin ve taraftar forumlarının istegi üzerine ani biletler bastırılıyor.anlayın artık,fenerbahçe ye laf atalım,ezelim onları düşüncesinden kurtulun.yeter cidden yeter. Tamam sakinim.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Hicbir zaman Fenerbahçe taraftari kadar fedakar olamayacaksınız.yazık size.taraftarin ve taraftar forumlarının istegi üzerine ani biletler bastırılıyor.anlayın artık,fenerbahçe ye laf atalım,ezelim onları düşüncesinden kurtulun.yeter cidden yeter. Tamam sakinim.
Müdür şu tek evin tek oğlu antipatisinden bir sıyırın artık kendinizi yahu. Fenerbahçe ben küçükken böyle değildi. Harbiden halk takımı idi. Şimdi bakıyoruz dünya Fenerbahçe' nin etrafında dönüyormuşçasına izlenim veriyorsunuz. Özellikle yaşı 18 e ulaşmamışlarda bu had safhada...
MADEM ÇOK HOŞUNA GİTTİ SENDE AL Bİ TANE BİLET YER Mİ?
quote:
Orijinalden alıntı: demrelicom
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Fener taraftarı değil müşterisi diyelim şuna taraftarlık başka bişeydir.
Yeri geldiğinde endüstriyel futbola saydıranlar kulübe boş yere para vermeyi savunmasın bana.
düzgün konuş benim şerefli taraftarıma müşteri diye hitap edemezsin. beşiktaşlılıkmış biliyoruz biz beşiktaşlılığı da merak etme sen
Şerefli değil Enayi anlayın artık siz fenerbahçe klübünün müşterilerisiniz.
sizin gibi işportadan forma alıp kuru kuru takım destekleyerek seyirci olacağımıza, feneriumdan forma alıp enayi TARAFTAR olmak daha gurur vericidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Müdür şu tek evin tek oğlu antipatisinden bir sıyırın artık kendinizi yahu. Fenerbahçe ben küçükken böyle değildi. Harbiden halk takımı idi. Şimdi bakıyoruz dünya Fenerbahçe' nin etrafında dönüyormuşçasına izlenim veriyorsunuz. Özellikle yaşı 18 e ulaşmamışlarda bu had safhada...
Yahu iyi tamam güzel,taraftar istedi bunu iste.daha ne konuşuyor diğer takım taraftarları,artı olarak onlara ne?
@Hellmarch Hocam hangi takimlisin göremiyorum ama çok haklisin
bence bu saçmalık deseler ki bu durum için bir tişört bastırıyoruz biz haklıyız siz de alın ve bize destek çıkın tamam alın amenna ama alıcaksınız bu bileti evinizin köşesine koyacaksınız gelcek biri bu nedir geçen seneki seyircisiniz maç için hatıra bileti aldım. biraz abes kaçar aziz yıldırım tişörtü veya hakkımızla aldık yazan tişört olsa daha anlamlı olur.
Ahmet. sen niye milleti tahrik ediyorsun ki ?
Kimin ne düşündüğünü bilmiyorum ama böyle kampanyaların yapılmasını çok seviyorum. Kulüp o paralı godamanların elinde değil, bizim elimizde. Bu da bana onur veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Reklam1
bence bu saçmalık deseler ki bu durum için bir tişört bastırıyoruz biz haklıyız siz de alın ve bize destek çıkın tamam alın amenna ama alıcaksınız bu bileti evinizin köşesine koyacaksınız gelcek biri bu nedir geçen seneki seyircisiniz maç için hatıra bileti aldım. biraz abes kaçar aziz yıldırım tişörtü veya hakkımızla aldık yazan tişört olsa daha anlamlı olur.
o tişortlardan da var merak etmeyin en azından biz Fenerium'a gittiğimizde alacak birşeylerimiz var, yanlış hatırlamıyorsam GS taraftarı isyan etmişti, şu mor formalar bastırıldığında, daha doğrusu bastırılamadığında, GS store'lar da yoktu, bulunamıyor du , malesef o zamanlarda GS yöneyimi düzgün yönetemiyordu mağazaları. Yeni yönetiminiz bu işi daha iyi yaparda, şampiyon olursanız GS Store'lerden alacak birşeyler bulabilirsiniz.
Aziz Yıldırım t-shirt'ü kakalarlar "başkana destek" derler, Seyircisiz maça bilet alırlar "anı bileti" derler. Her takıma sizin gibi "taraftar" lazım valla
Küfür edesim var da neyse. Arkadaşlar anlayamıyor galiba, bunu taraftar istedi.
Biz fakir falan değiliz, borsa kaynaklı bu durumumuz. Barcelona dünyadaki en değerli 2. klüp, ama borç batağındalar. Neden bu çelişki diye hiç düşündünüz mü? Barcelonanın borçlu olmadığını iddia eden varsa lütfen Ctrl+W yapsın.
Borsa diye kendimi yırtıyorum da, dinleyen yok. Dinleyince de haksız olduklarını anlıyorlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Aziz Yıldırım t-shirt'ü kakalarlar "başkana destek" derler, Seyircisiz maça bilet alırlar "anı bileti" derler. Her takıma sizin gibi "taraftar" lazım valla
tipik bir gs li yorumu işte biz boşuna demiyoruz fenerbahçe halk takımı gs aristokrat takımıdır diye zihniyete bak
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Hay ağzına sağlık.
şl ye giremediler ne hale geldiler demek ki küme düşseler kulübü satılığa çıkaracaklar
quote:
Orijinalden alıntı: al[L]ennn
MADEM ÇOK HOŞUNA GİTTİ SENDE AL Bİ TANE BİLET YER Mİ?
biz sizin gibi skor taraftarı değiliz formanında kralını alıyoruz bilettende 5 er 5 er alırız biz fenerbahçeliyiz HALKIN takımıyız ATATÜRK ün takımıyız sizin gibi fransa görmüş aristokrat takımı değiliz bizim klübün temelinde sevgi sahiplenme forma aşkı yatar kendinizle karıştırmayın bu işler t direktörün cep telefonunu çalmaya benzemez aşar sizleri
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
şl ye giremediler ne hale geldiler demek ki küme düşseler kulübü satılığa çıkaracaklar
satılıksanız biz sizi alalım böyle taraftarımız oldukça sizide alırız söyle bakalım kilonuz kaç kuruş? işte bir gs taraftarlığının şımarıklığı ee nede olsa fransız kültüründen gelme fransızların burnu havadadır
quote:
Orijinalden alıntı: FALÇATA1907
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
satılıksanız biz sizi alalım böyle taraftarımız oldukça sizide alırız söyle bakalım kilonuz kaç kuruş? işte bir gs taraftarlığının şımarıklığı ee nede olsa fransız kültüründen gelme fransızların burnu havadadır
he öyle evlat kandırın kendinizi koskoca 100 küsür yıllık camiayı ne hale getirdi bu yönetim adamları kovalıyacağınıza utanmadan destek çıkıyorsunuz bu kafayla devam edin