Şimdi Ara

Şeyh Sait meydanı BİMER cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sn.İlgili;

Belediye meclisinin 12.08.2014 tarihli ve 241 sayılı kararı ile Dağkapı civarında bulunan meydana Şeyh Said Meydanı olarak adlandırılması yönünde alınan kararı 15. 08. 2015 tarih ve 428 sayılı yazı ile tasdik edilmesi amacıyla Valilik makamına gönderildiği ancak Valilik Makamınca onaylanmadığı için resmi olarak kullanılmadığı hususunda; Bilgilerinize arz ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaba bak resmi adı.dehilmis meydanda koskocaman şeyh Sait meydanı yazıyor

• elinize sağlık, güzel yazmışınız. Ben ne zaman bimer e yazsam alakasız cevaplar aldım. Sana sanki doğru cevap gibi ama gerçekte o isim tabelası hala duruyorsa bu ülkenin çivisi çıkmış. Kim terörist kim vatansever belli değil. Nasıl bir yönetim ile karşı karşıyayız.
  • Ben adamlara bir tarafımı yırtıp hakaret yediğime dair şikayette bulunuyorum, adamlar tutup bana hakaretin yapıldığı platforma şikayet edilmesi gerektiğini yazıyor.

Arkadaş paragrafsız dümdüz yazmış, ciddiye alıp cevap veriyor.

İyi valla..

• Seni takibe almışlardır çoktan. Dua et seni içeri atmamışlar bu ithamlardan dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

Seni takibe almışlardır çoktan. Dua et seni içeri atmamışlar bu ithamlardan dolayı.

Nerde o günler siyasi suçluyum deyip Avrupa'da sığınma alırım kurtulurum burdan

• İçeride yer kalmamış korkma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

quote:

Seni takibe almışlardır çoktan. Dua et seni içeri atmamışlar bu ithamlardan dolayı.

Sen daha adım atamadan kendini hapiste bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahallede 2 aydır sular çok az tazyikle akıyodu ihtiyaçlarımızı gideremiyorduk bende bimere şikayet ettim tam 1 ay sonra bimerden cevap geldi, gelen cevaba gülermisin ağlarmsın, cevap şöyle " bulunduğunuz mahallede herhangi bir sorun bulunmamakta ve o yönde hiçbir şikayet tarafımıza ulaşmamıştır, sorunun evin su tesisatında olduğu kabul edilmiştir :DDDD ya bunların varya neyse ağzımı bozmaya değmez karaktersiz köpeklere
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

quote:

Sen daha adım atamadan kendini hapiste bulursun

Çıktıktan sonra giderim en fazla 1 sene yatarım yazdıklarımda sorun yok .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.