Şimdi Ara

Sewim nickli arkadaşa dikkat !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar İkinci El Bölümünde Yaşanan Bir Üzücü Olay

Arkadaşlar 3-4 gün önce ben Sewim nickli bir arkadaştan bu forumda anlaşarak bir ram almak istedim. Ben parayı güvenerek bu sewim nickli arkadaşın hesabına eft yaptım. Ram 2 gün sonra elimde oldu rami bilgisayarıma taktığımda. Uzun uzun makina ötüyor ve açılmıyor bununda zaten biliyorum ram arızası olduğunu.

Şimdi ben almadan önce bana ramde herhangi bir problem olursa iade edebilirsin. Bunu şayet dememiş olsa bile çalışmaz ise geri alınması gereken birşey. Bana bu akşam mail atmış. Ben rami gönderdiğimde çalışıyordu rami geri alamam Bende sen bilirsin en fazla 30 YTL bir zararım olur ama dedim; " Seni Allah'ıma havale ediyorum" şimdi sizden ricam bu tip kişilere dikkat etmek gerekiyor. Ben bu ticarette hakkımı helal etmiyorum yanlış diyen varsada lütfen açıklasın....

• katılıyorum.Ben ikinci el bölümünden ram almayı düşündüm ama güvenemedim.Şirketim diyenlere bile güvenemiyorum doğru dürüst.Bu şahıslaarı tanımıyorum nasıl güveneyim.Sana misal vereyim dükkan da bizi teyzem dolandırdı kaçtı kocasıyla istanbula.Akraba yaparsa el gözümüzün yaşına bakmaz DİKKAT....
  • yazıklar olsun böyle insanlara, o kişiyi ben de biliyorum 17 yaşında "uyanık"ın teki
    kesinlikle uzak durulması gerekir
  • Allah'tan bulsunlar diyorum gerçekten moralim çok bozuk giden paraya değil bu tür insanlara yazıklar olsun
  • Yalnız belki ram senin sisteminle uyumsuz olmuş da olabilir.Çünkü bazı ramler bazı anakartlarda uyumsuzluk yapabiliyor.
    Bence mümkünse eğer başka bi arkadaşın bilgisayarında da dene.
    Çünkü aynı şey benim başıma gelmişti. Bir arkadaştan ram almıştım takasta. Ramler sistemi açmıyordu hiç. Başka bi arkadaşın bilgisayarında denedik onda da açmadı. Ama çocuk bende sorunsuz çalışıyor garantisi vermişti. İstersen iade de edebilirsin demişti.En sonunda ramler garantiden sıfırıyla değişmişti.
    Bazı ramlerde uyum sorunu olabiliyor.Sende de böyle bir sorun olabilir.
  • boyle ınsanlara allah sorar sen merak etme en ıyısını yapmıssın kardes helal olsun sana senın yaptıgını kımse yapmaz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

Yalnız belki ram senin sisteminle uyumsuz olmuş da olabilir.Çünkü bazı ramler bazı anakartlarda uyumsuzluk yapabiliyor.
    Bence mümkünse eğer başka bi arkadaşın bilgisayarında da dene.
    Çünkü aynı şey benim başıma gelmişti. Bir arkadaştan ram almıştım takasta. Ramler sistemi açmıyordu hiç. Başka bi arkadaşın bilgisayarında denedik onda da açmadı. Ama çocuk bende sorunsuz çalışıyor garantisi vermişti. İstersen iade de edebilirsin demişti.En sonunda ramler garantiden sıfırıyla değişmişti.
    Bazı ramlerde uyum sorunu olabiliyor.Sende de böyle bir sorun olabilir.

Uyum sorunu olacağına inanmıyorum çünkü benim anakartta da aynı özellik ve aynı mhz de ram var

128 MB pc 2700 DDR ram var çalışan.

Yeni aldığım ramde 256 MB pc2700 ram ve çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 milyona itibar eden insanların olduğunu görmek aynı forumu paylaşmak gerçekten utanç verici.Allah'ından bulsun.Adam güvenip göndermiş.
  • seni Allaha havale ediyorum diyerek iyi etmişsin.
    sen 30 ytl kaybederek fakir olmazsın ama demekki bu tür kişiler 30 ytl ile zengin oluyor
  • www.hepsiburada.com'dan başka yerden alma...!
  • Arkadaşlar bence bu güvenilir arkaşadaşları bir yere yazmalı ve herkes bilmeli.Kime güveneceğimizi bilemiyoruz..
  • bu siteden alışveriş yaparsan bu olasılıkları düşünmüş olman gerekir..30ytl ye gitti gidiyordan alabilirdin..daha güvenilir olurdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

www.hepsiburada.com'dan başka yerden alma...!

Vallaha artık ben hepsiburada'ya da güvenemiyorum. 4 ay önce bi hesap makinesi almıştım resmen kullanılmış çıktı. Ama çok lazım olduğu için kullanmak zorunda kalmıştım.

4 gün önce de cNet marka diye splitter almıştım. Adamlar bana piyasadaki oem ürünü göndermişler. Kutusu,poşeti bile yok. Geri iade ettim onu da.

Bi daha da bu siteden alışveriş yapmamaya karar verdim. Telefonlarını da kaldırmışlar maille yanıt veriyolar zaten..

idefixe.com'dan alışveriş yapıyorum ve oradan memnunum. Fiyatları hepsiburada'ya göre daha pahalı ve bundan sonra online alışveriş yaparsam burdan yaparım...

Neyse konu dışına çıktıysam kusura bakmayın.Deneyimlerimi paylaşıyım demiştim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bu siteden alışveriş yaparsan bu olasılıkları düşünmüş olman gerekir..30ytl ye gitti gidiyordan alabilirdin..daha güvenilir olurdu..

Bu siteden yapılan alışverişler güvensiz ise "2. el ilanlarınız" bölümü kalkması gerekir.

Arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. Malesef böyle aşağılık insanlar var ama böyle insanlar da var deyip oturmak yerine bu insanlarla mücadele etmek gerekir.

30 ytl önemli bir para olmayabilir fakat iş parada değil. Ben 2 ytl ye bile bişey aldığımda eğer bozuk çıkmışsa içim acır.

Ayrıca başlıkta belirttiğin gibi "sewim nickli arkadaşa dikkat" öyle insanlar bizim arkadaşımız olamaz.

Sewim nickli kişiyi kınıyorum

• ASLINDA KARALİSTE FİLAN OLSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuraygunnn

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bu siteden alışveriş yaparsan bu olasılıkları düşünmüş olman gerekir..30ytl ye gitti gidiyordan alabilirdin..daha güvenilir olurdu..

Bu siteden yapılan alışverişler güvensiz ise "2. el ilanlarınız" bölümü kalkması gerekir.

Arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. Malesef böyle aşağılık insanlar var ama böyle insanlar da var deyip oturmak yerine bu insanlarla mücadele etmek gerekir.

30 ytl önemli bir para olmayabilir fakat iş parada değil. Ben 2 ytl ye bile bişey aldığımda eğer bozuk çıkmışsa içim acır.

Ayrıca başlıkta belirttiğin gibi "sewim nickli arkadaşa dikkat" öyle insanlar bizim arkadaşımız olamaz.

Sewim nickli kişiyi kınıyorum

kalkar kalmaz bilemem..

ama sonuçta böyle magduriyetler olur ve siteyi baglamaz..bu yüzden yaptırım da uygulanmaz..kaldıki kim dogru kim yalan söyledigi bile belli olmaz..belkide sewim nickli arkadaş suçsuz çalışan bir ram verdi..ram kargo esnasında veya kullanıcının anakarta koyarken zarar gördü...bu yüzden kimsenin kimseyi şikayet lüksü bulunmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 11 Ağustos 2006; 23:34:57 >

• Hiç ticaret ahlakı kalmamış madem söz veriyorsun sözünde dur yok durmayacaksan neden söz verin söz bu ağızdandan çıkar
  • nasil tanimadigin birine guvenipte hesabina para yatirabiliyorsunuz anlamiyyorum sizi,bu islerde elden alim yapin kisin adini soyadi adresini calistigi yeri iyi ogrenin! ama neyse fazla para gitmemis uzulme ne milyarlar kaybedenler oluyo bu 3kagitcilara,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

Bilgisayar İkinci El Bölümünde Yaşanan Bir Üzücü Olay

Arkadaşlar 3-4 gün önce ben Sewim nickli bir arkadaştan bu forumda anlaşarak bir ram almak istedim. Ben parayı güvenerek bu sewim nickli arkadaşın hesabına eft yaptım. Ram 2 gün sonra elimde oldu rami bilgisayarıma taktığımda. Uzun uzun makina ötüyor ve açılmıyor bununda zaten biliyorum ram arızası olduğunu.

Şimdi ben almadan önce bana ramde herhangi bir problem olursa iade edebilirsin. Bunu şayet dememiş olsa bile çalışmaz ise geri alınması gereken birşey. Bana bu akşam mail atmış. Ben rami gönderdiğimde çalışıyordu rami geri alamam Bende sen bilirsin en fazla 30 YTL bir zararım olur ama dedim; " Seni Allah'ıma havale ediyorum" şimdi sizden ricam bu tip kişilere dikkat etmek gerekiyor. Ben bu ticarette hakkımı helal etmiyorum yanlış diyen varsada lütfen açıklasın....

İlk önce aldığın ram ne ve senin anakart modelin ne yaz buraya...

O fiyata SD Ram mi aldın? 30 YTL.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.