Bildirim
Sevmediğiniz yemekleri nasıl yiyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hayatım boyunca içinde bamya olan yemekleri yememiştim, askerdeyken öğünün birinde bamya vardı mecburen aç kalmamak için bir bakayım dedim abartmıyorum bir bamya çıktı içinde kolum kadar. arkadaşa sordum bu normal mi diye burda normal olan ne var ki demişti, öyle müthiş bi tespitti ki haklısın deyip çubuk makarna yer gibi yemiştim bamyayı, kimisi var iştah açar sevmediğin yemeği bile yedirtir -
Kaşıkla yiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Misafirlikte mantarlı börek yapmışlar kıymalı sandım bir yedim direkt tukurdum abartmiyorum 3-4 yıl kıymalı börek yiyemedim o günden sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 12 Ağustos 2019; 0:31:21 >
Yemem. -
Geçmişte yaşanılan bazı travmatik şeyler olurya işte bunları aşamadan o şeyi asla yiyemezsin.Kendimden bir sürü örnek sayabilirim... bazılarını aştım , bazılarını aşamadım
yemiyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X