Şimdi Ara

Sevk bekleyen sınıflandırma ve bedelli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yoklama kaçağı olduğum için Mayıs sınıflandırmaya tabiiydim, 18 Mart'ta bedelliye başvurdum. Henüz ödemeyi yapmadım. Şu an e-devlette yedek subay (asıl tercihim buydu, daha sonra bedelliye başvurdum) sınıflandırmam var. 8 Mayıs'a kadar da sevk işlemlerini bitirmem bekleniyor. Bedelli askerlik hakkınız devam etmektedir şeklinde görünüyor e-devlette.

Bedelli başvurumu 18 Mart'ta askerlik şubeden yapmıştım, e devlette de tercihlerimde 1. sırada Bedelli olarak görünüyor zaten, ve elimde tebliğ - tebellüğ kağıdım da var. Fakat şöyle bir sorum var: Aslında bedelli tutarını 17 Mayıs'a kadar ödeyebiliyorum, fakat ben o güne kadar beklemeyip 5 veya 6 Mayıs'ta ödeyeceğim zaten. Ödemeyi yaptığımda burası hemen güncellenecek mi? Güncellenmezse bakaya mı kalmış olacağım? Yapmam gereken ekstra bir şey mi var?

Bedelliye başvurmuşken sınıflandırma yapılması mantıklı, ödemeyi yapmayıp sınıflandırmaya girmemek mantıksız olurdu zaten ama acaba sistem herkes için böyle mi işliyor ve bir sorun çıkar mı diye korktum açıkçası. Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

• Ödeme için 8 mayısı geçmeyin zaten. 8 mayıs grubuyla gitmediniz diye bu sefer de bakaya işlemi uygularlar. Bedelli ücreti, banka sisteminden düşer bir daha şubelik olursunuz.

Ödeme yaptığınız gün dikkate alınır. Siz yine de banka dekontunu saklayın. Bir sıkıntı olsa bile dekontu gösterir kurtarırsınız. Edevlete yansıması 12-24 saati bulabilir.
    Ödeme yaptıktan sonra yakınlarda askerlik şubesi varsa girip sorarsınız içiniz rahat eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yanıtınız için 🙏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.