Bildirim
Seviyorum Kahretsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
One less problem without you ;((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angarali gurl
Eski mutlu zamanlarımda onu dinlerdim :'((
quote:
Orijinalden alıntı: Ariana Grande
quote:
Aynen.Sildim o sarkiyi ruh halime cok ters suan.Herkesten kazik yiyorum.İnsan kalmadi yanimda.Bir seyler oluyor ama ben bilmiyorum cok zor bir donemdeyim gercekten.Allah yardimcimiz olsun.Yapacak birsey yok kimseyi de zorla yaninda tutamazsin sana guvenmeyen seni sevmeyen insanlar cikiyor hayatindan bir sekilde.
Forever alone! :((
-
Me myself and i dinle hocam G eazy ben sabah aksam onu dinliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ariana Grande
quote:
Aynen.Sildim o sarkiyi ruh halime cok ters suan.Herkesten kazik yiyorum.İnsan kalmadi yanimda.Bir seyler oluyor ama ben bilmiyorum cok zor bir donemdeyim gercekten.Allah yardimcimiz olsun.Yapacak birsey yok kimseyi de zorla yaninda tutamazsin sana guvenmeyen seni sevmeyen insanlar cikiyor hayatindan bir sekilde.
Forever alone! :((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tamkazanç
Neden oturduğumuz yerden para kazanmayalım ?
bize size bunu getirdik konuyu ciddi bakanlar ve cidden bir gelir isteyenler bu konuyu okusun !
Questra World adaındaki bu şirken size bu geliri kazandırıyor bu şirket batmış şirketleri alip kendi şirketi yaparak büyüyor ve daha kazançlı çıkıyor biz bu siteye 10.000 tl yatırdık dileyim. 500.000 tl lik şirketi satın alıp 1.000.000 tl yapıp bize komisyon veriyor 52 haftada 10.000 tl nizi 25.000 tl yapiyor tabiki 25.000 tl den daha fazlada kazanabilrisinz nasılmı ?
sizin alt üyeleriniz yani size üye olmuş kişiler herhangi bir para yatırdığında %3-4-5-6-7 gibi bir kazanç geliyor size mesale ben bir kişinin alt üyesiyim ve ben 90 EURO yatırdım benim %3 üm benim üyemi geliyor. İlk başta bizde alt üyeydik sonra kendimize üyeler bulup onları ikna edip bu işe soktuk ve pişman deiler bazıları alt üyelerimiz bize fark atsalarda yavaş yavaş bizde gelişcez .
DAHA AYRINTILI BİR SUNUM İSTİYORSANIZ SİTEMİZİ VE FACEBOOK SAYFAMIZI ZİYARET EDEBİLİRİSNİZ ORDA TELEFON NUMRALARMIZ VE E-MAİL LERİMİZ MEVCUTTUR BİZE ORDAN WHATSAPP VEYA E-MAİLDEN ULAŞABİLİRSİNİZ!!!!!!
SİTE :http://tamkazanc.weebly.com/
FACEBOOK :https://www.facebook.com/Tam-Kazan%C3%A7-784310975066053/
Gideni geri getiriyo mu
-
-
Tan Taşçı manyak söylüyor bu şarkıyı. -
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
Tan Taşçı manyak söylüyor bu şarkıyı.
Bakıyım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X