Şimdi Ara

Seviyeme göre çok mu kötü yaptım sizce ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman denemeleri 105-120net arasıydı töder134dü

fem9lu 110-120 idi

gerçek sınav 99net falan geldi..benim kadar kötü düşüş yapan %10dur gibi geliyo ??

• quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

zaman denemeleri 105-120net arasıydı töder134dü

fem9lu 110-120 idi

gerçek sınav 99net falan geldi..benim kadar kötü düşüş yapan %10dur gibi geliyo ??

Niye bu kadar düştünüz? Nerede tökezlediniz
  • Bir arkadasim da ayni boyle hem de aynisi .yine tm o da.arkadaş 30k da rahat 5000 e cekilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim zaman 120'ydi, Fem9'lu +130'du, 115 geldi sınavda.
  • Bende de tam tersi sınav iyi geldi.

• gerçekten çok düşüş var galiba:S ben %10 değil dersiniz diye bi umut bekledim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

Bende de tam tersi sınav iyi geldi.

Hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gerçekten çok düşüş var galiba:S ben %10 değil dersiniz diye bi umut bekledim:D

Hocam afedersiniz de neden matematik o kadar boşken gidip sosyal çözdünüz

• quote:

gerçekten çok düşüş var galiba:S ben %10 değil dersiniz diye bi umut bekledim:D

TMci desem sosyal düşük, MFci desem matematik düşük. Nasıl bir sonuç bu ya? Fen ve Türkçe'nin yüksel olup Mat ve Sosyal'in düşük olduğu bu şekilde bir sonucu ilk kez görüyorum. TM'ci isen feni nasıl böyle yaptın?! MF'ci isen Matematik kötüymüş be hocam.

• sayısalım matım zayıf fenim iyi.İLK 35dk matdan 15 tane işaretleyebildim olmadı işte .matdan hem yavaşım hemde çıkmadı:SS

cografya ile fessefe yapmasaydım keşke dönüşte 3 matematik yapabildim 5-6tane baktıklarımın içinden:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 30 Mart 2014; 2:12:19 >
  • quote:

İLK 35dk matdan 15 tane işaretleyebildim olmadı işte .matdan hem yavaşım hemde çıkmadı:SS

cografya ile fessefe yapmasaydım keşke dönüşte 3 matematik yapabildim 5-6tane baktıklarımın içinden:S

Hedef ne hocam?
  • diyetisyenlikti ama olmayacak.44k ya vardı en son.müh istemiyorum.yaş 25 napacam bilmiyorum

%50 burslumu yazsam 4yıllık....2yıllık sağlık bölümlerimi yazsam tam burslu diş anestezi gibi.özellerde onların şart yoktu diye duymuştum yani meslek lisesi öncelik şartı...lys kasmak hiç istemiyorum çünkü müh istemiyorum.lysden beslenme tutturim desem şimdiye kadar hep ygs çalıştım bikaçyıl.lys zayıf. yapabileceğim netleri hesapladım ,oda tutmaz
  • quote:

diyetisyenlikti ama olmayacak.44k ya vardı en son.müh istemiyorum.yaş 25 napacam bilmiyorum

%50 burslumu yazsam 4yıllık....2yıllık sağlık bölümlerimi yazsam tam burslu diş anestezi gibi.özellerde onların şart yoktu diye duymuştum yani meslek lisesi öncelik şartı...lys kasmak hiç istemiyorum çünkü müh istemiyorum.lysden beslenme tutturim desem şimdiye kadar hep ygs çalıştım bikaçyıl.lys zayıf. yapabileceğim netleri hesapladım ,oda tutmaz

Sınırları zorlamak lazım hocam daha çok gün var önümüzde.
  • 2yıldır hakettiğimi alamadım.artık gücüm kalmadı pskolojik olarak nafile...dediğim gibii özelleri düşünüyorum bi şekilde
  • quote:

2yıldır hakettiğimi alamadım.artık gücüm kalmadı pskolojik olarak nafile...dediğim gibii özelleri düşünüyorum bi şekilde

Hocam YGS'de zaten karşılığını almak zor emeklerin; şans lazım her şeyin yolunda olması lazım. LYS belirleyici olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epratikulum -- 30 Mart 2014; 2:21:25 >
  • Kardes ortalama denemelerde kac mat neti yapiyordun ? Netlere bakilirsa biraz heycan olmus gibi mat mi yapsam sosyal mi yapsam arada kalinmis bi sonuc sanki.. fenden 34 yapan biri matdan +25 cok rahat yapabilirdi diye dusunuyorm. Belli ki stres heycan bi seylerin ters gitmesine neden olmus.. ama lysde stres heycan olmuyor gercekten.. sorular da net oluyor.. Lys de Emeginin karsiligini alicagini dusunuyorum Allah yardimcimiz olsun.. (Ben de zaman ve fem denemelerinde yaptigim puandan 30 puan asagida bir sonuc aldim )

• Hocam Son 1,5 ayda zaman denemeleri, fem denemeleri, fem 9 lu vs. denemelerde 145+ yapıyordum ama sınavda 133 yaptım. Kısmet biraz bu işler.
  • up
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    hocam aynı benimde özdebir 2k güvender 5k zaman denemeleri 2k-6k arası değişiyordu dershanede 105-115 arası yapıyodum ygs de 40k oldum çok faza düşüş var bendede hiç bizaman beni geçemeyen arkadaslarım vardı suan onlarla aramızda 10 20 bin kişi var çok kötü oldu beni üzen bu
  • En kötü zaman sınavımdan 60 puan aşağısı geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.