Şimdi Ara

Seviyem - Hedefim - Durumum. Sizce mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat1 için simetri 1.kitap bitmek üzere kosb ile beraber gidiyorum
    fizik ve geo pek iyi değil temel kitaplardan alıyorum
    kimya palme sb ve simetriyle gidiyorum periyodik cetvel vs bitti
    biyo, ilk konular bitti simetri çözüyorum
    günde 30-40 paragraf çözüyorum ayrıca.

Şuanlık durumlar böyle hedefim mf4 en az 60-70k, ama 50 olsa harika olur, durumuma göre mümkün mü? Realist yorumlarınızı bekliyorum, dershane olmayan günler min 5 saat, dershane günleri ise 3 saat çalışıyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum, sosyal etkinlik felan yok bi dershane var o kadar.

Yorumlarınızı alabilirim.

• Denemelerde ne yapıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Denemelerde ne yapıyorsun?

konular bitmeden denemelere başlamayacam. Zaman kaybı olur ve moral bozacağımı biliyorum şuanlık motive olmuşken konu + soru kasmak daha iyi 1 aya zaten mat1 ve kimya kesin biter, ondan sonra bölüm denemesi yardırırım, lys başlasam mı acaba? daha çarpanlara ayırma bitmedi başlasam saçma olur heralde
  • Bence mutlaka deneme yapmalısın..durumunu görmek açısından..en azından bi deneyim olur.

• geçen yıl 50k oldum ve neredeyse çalışmadan oldum diyebilirim biraz temel vardı sadece sen çalışarak çok daha iyi şeyler yapabilirsin
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    bende simetdi aldım sayılar bölme bölünebilme modüler aritmatik kısımlarını yaptım. ssenin porobler nasıl yapabiliyormusun simetriden
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkacarcom

bende simetdi aldım sayılar bölme bölünebilme modüler aritmatik kısımlarını yaptım. ssenin porobler nasıl yapabiliyormusun simetriden

Problemler diyosun galiba daha gelmedim oralara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.sınıfım kimya temelim hic yok ygs icin ilk ne yapmalıyım formülleri mi ezberlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0317524AC

Bu mesaj silindi.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 1 Kasım 2015; 21:13:08 >
  • Bu sene kaç yapmıştın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Bu sene kaç yapmıştın hocam?

Boşverrrr ileriye bakmak gerek bu sene benim senem

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Hocam nereyi istiyorsunuz? Bence hedefinizi biraz daha yüksek tutun çalışma temponuz gayet yerinde çünkü.
  • 12 Misiniz mezun musunuz ? Bir kaç öyce konularda temelim yoktu diyordunuz hallettiniz mi? hallettiyseniz kaç ayda hallettiniz temeli ?
  • @Ayato mezunum mat1 sorunsuz, geo ve fizik problem biraz.
    @Dokuz Eylül PC hayalim ama olmazsa 57k ile izmir yazılım istiyorum
  • durumunun iyi olduğunu düşünmüyorum ygs yi 2 ay içinde halletmen lazım lys kimya ve lys matı yarılıyarak ygs ye girersen 50k olursun böyle yaparsn ygs iyi gelirse 3aydada hardcore bir lys çalışmasıyla bir bakmssın 45 bin dokuz eylül geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

durumunun iyi olduğunu düşünmüyorum ygs yi 2 ay içinde halletmen lazım lys kimya ve lys matı yarılıyarak ygs ye girersen 50k olursun böyle yaparsn ygs iyi gelirse 3aydada hardcore bir lys çalışmasıyla bir bakmssın 45 bin dokuz eylül geldi :)

Teşekkürler hocam bende senin gibi düşünüyorum
  • Kolay gelsin meslek liselinin halinden meslek liseli anlar bende 12yim staj görüyorum cok yoruluyorum ders bile calısamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayato Kirishima

Kolay gelsin meslek liselinin halinden meslek liseli anlar bende 12yim staj görüyorum cok yoruluyorum ders bile calısamıyorum :(

Çalışın hocam bu sene ne kadar kaparsanız o kadar rahat olursunuz eğer mezuna kalmayı düşünüyorsanız hiç çekinmeyin kalın, ben şuanlık pişman değilim.
  • Meslek lisesiyim mezunum çalışın bende çalışıyorum ve meyvelerini almaya başladım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.