Şimdi Ara

Sevipte konusamayan var mi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler illa cikmaniz sart degil gidin soyleyin '' seni seviyorum ama cikmamiz sart degil sadece bil istedim'' deyin
    hem acayip rahatliyorsunuz hemde karsi taraf bos degilse bi iliskiye basliyorsunuz
    Denenmistir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya o kızı kaybedersek ? Bir daha konuşmazsa benle ne olacak o zaman ? Yada seni terslerse çok fena ?
  • Denendi kardeşim işe yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okoray

Denendi kardeşim işe yaramıyor

Cikma garantisi yok tabi...

• Denendi, tersleniyorsunuz ve her şey bitiyor.

• bi boka yaramıyo
  • Daha konuşamadım ama kendimi hazırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

Pazartesi deniycem sonuclari yazarim

Aynen belki bende denerim p.tesi
  • Olum elektrik almadiginiz kiza koru korune seni seviyorum demek olur mu? Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Eger karsidaki kizin da size bos olmadiginizi düşünüyorsaniz, gidin baslatin arkadasliginizi ikinci gunu gelisme kaydedersiniz. En son care olarak gidin arkadasin dedigini yapin. Zaten sevdiginiz size karsi bos degilse boyle sacma bir konuşmaya gerek kalmaz yurur bir turlu

• bidaha yüzüne bile bakmaması riski var.denenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Olum elektrik almadiginiz kiza koru korune seni seviyorum demek olur mu? Insanlari yanlis yonlendirmeyin. Eger karsidaki kizin da size bos olmadiginizi düşünüyorsaniz, gidin baslatin arkadasliginizi ikinci gunu gelisme kaydedersiniz. En son care olarak gidin arkadasin dedigini yapin. Zaten sevdiginiz size karsi bos degilse boyle sacma bir konuşmaya gerek kalmaz yurur bir turlu

Burdaki amac kizi kazanmak degil zaten bu amacla yaparsaniz uzulursunuz kizin kabul veya red etmesinin umrunuzda olmamasi lazim
    örnek: bunu evli bi kadina soyledim amac beraber olmak degil tabi kadin guldu gecti sonucta rahatlamis oldum

• yapmayıp pişman olacağına yapıp pişman ol, seviyorsan gidecen konuşacan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum onu diyecek hoşlandığım bir kız bile yok siz ne diyonuz
  • Yok edilmiyor mu şu duygu yauv, düşünce bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThyA330Freighter

Ya o kızı kaybedersek ? Bir daha konuşmazsa benle ne olacak o zaman ? Yada seni terslerse çok fena ?

niyetini belirten kelimenin kökenini inceleyecek olursak ; sevmek yani kötü bişey değil. buna kızacak kişilikteyse zaten değmiyordur sevmeye ve kaybetmek konusunda endişe etmeye hatta arkadaşlık etmeye. yani söylemek mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 7 Aralık 2013; 9:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Orijinalden alıntı: ThyA330Freighter

Ya o kızı kaybedersek ? Bir daha konuşmazsa benle ne olacak o zaman ? Yada seni terslerse çok fena ?

niyetini belirten kelimenin kökenini inceleyecek olursak ; sevmek yani kötü bişey değil. buna kızacak kişilikteyse zaten değmiyordur sevmeye ve kaybetmek konusunda endişe etmeye hatta arkadaşlık etmeye. yani söylemek mantıklı

Peki nasıl söylenmeli ? benim için bir diyalog hazırlarmısınız ? Kızı daha önce 1 kere sinema ya gittim birde sınava girmiştik beraber çıkışta evine bıraktım kızı sadece o kadar

• gidin bunu söyleyin ve kızdan gelecek olumsuz yanıtı bekleyin .. çocukmusunuz lan bune böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

gidin bunu söyleyin ve kızdan gelecek olumsuz yanıtı bekleyin .. çocukmusunuz lan bune böyle :D

Anlatamadim mi konuyu bunu oyle bir soyleyeceksiniz ki kizin cevabi umrunuzda olmicak soyleyip uzaklasacaksiniz

• Kızı arkadaş olarak kaybetme riski var olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

gidin bunu söyleyin ve kızdan gelecek olumsuz yanıtı bekleyin .. çocukmusunuz lan bune böyle :D

Anlatamadim mi konuyu bunu oyle bir soyleyeceksiniz ki kizin cevabi umrunuzda olmicak soyleyip uzaklasacaksiniz

ben hiç bi kızla üzülmek için takılmam .. yok çıkmasak olur falan demem ..

bu iş bir süreçtir ve gerekli adımları doğru şekilde yaparsan kız zaten peşinden koşar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.