ben kendi charımdan korkuyorum xbow buf + bles alayına tek atıyo maşallah sos +3 silahla
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
Orjinalden alıntı: can_bolat
Glavierim eventlerde pk2 editli olduğu için rogue ve wizardları görebiliyorum ve genelde aynı adamlar geliyor artık küfür etme durumuna geldiler beni görünce arkaya kaçıyorlar sağolsunlar onlar sayesinda 1 gitmeye 15-20 kadar ticket getiriyorum
Bende bende !! 6 gap olmasına ramen. 10 tane ticket topladıgım oluyor.. Eğer rakipte wizard ve rogue yoksa hepsinin arasına girebiliyorum Buda fazla ticket a neden oluyor.. Ben kim miyim ? Tıklayınız
hiç sorma pvp'de veya eventte karşıma almak istediğim en son char o zehirleriyle seni öldürürken sen olduğun yere dikilip belki dc yer diye dua ederek kendi ölümünü seyretmek zorunda kalıryorsun ama eğer cleric bir arkadaşın varsa warlock'u
Sahsen bende 69 lvl warlock - claeric var lvlimin glavie sine 30 k vurduğumu cok görüyorum (Clarick patlaması ile...)
Warlock skilleri ile saten iskence çeke çeke ölüyo karsındaki tabi oynamasını bilene çok hoş bi çar....
blader heleki bide pro veya armor giyerse hiç bulaşmam int char ararım xbow+cleric diğer hepsine tek zaten
Media.pk2 editerlerin bazı editerler gibi banlanmasını umuyorum...
Beyler demekki chinese olmasına ragmen Topicin En sağlam çarı Blade Olcak gibi
Koorkun bu Bladedennn.....
Bizim serverda warlock+cleric adam wardı.. ölümsüz ve öldüren bi adamdı. serverda hayranlıkla izlediğim çarlardan biriydi Joe Dalton du hunterlık adı gerçek nickini bilmiyorum. adam harikaydı ya
quote:
Orjinalden alıntı: mesken58
Beyler demekki chinese olmasına ragmen Topicin En sağlam çarı Blade Olcak gibi
Koorkun bu Bladedennn.....
Bir warlock olarak korkacağım çar yok 90 da eşit şartlarda...
en az korktuğum char blader beni kesemio pot savaşına gidio iş bende onu kesemiom.warlock/roguelardan korkarım
full str dagger çok korkunç çarlar ve extreme kullanan crossbowlar
Ben evente gittiğimde karşı takımın mekanına gittiğimde ilk olarak wizar sonra crossbow sonra çin nuke en son str çarlara geçiyom.Anlıycanız anca teke tek kaldığımda str çarlara dalıyorum.Ordada ya bizim takımdan yada onların takımından biri geliyo ve iş bitiyo
Ben chardan ziyade itemlerinden korkarım
nukerlarında en çok korkusu roguelar olsa gerek 40 lvlda 57+ adamı yere rahatlıkla yıkabilen bi build, tabi oda sizi rahat yıkabilir o ayrı fakat adam gidip 57 lvlda 40 lvl adam kestim dese çok bişey olmaz herhalde 40 lvlda 57 adam kesmek ise... :) Tek dalmadan önce biraz düşündüğüm char Blader yakından hamle yapmayacağım bi builddir :)
suan 90 oldugumda bni kescek adam aranıyor
Rogue-Wariorum
Ve suan warior bufflarını aldım mı en kralı yıkamaz snra biraz ileri giderim elime alırım dagger tek crite gider ya da crosbow alırım yatır ileri at snra ölüm vursunu kullan
hiç bir chardan korkmuorum sadece Bladerden cekiniorum dalarken bazen cold-blder denk geliyor vede block sansı dusunduruo bni
Wizardlardan'da tek yemezsem sorun yoq
xbow+dagger+wizzard gözle göremedigim seyden korkarım görünmezligi basıyolar arkadan kalleşce dalıyolar kestim diye seviniyolar bide hele wizardın 7 8 lv yuksene tek atması ama gordugum zaman küçük bi skiller hemen ölüyolar
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
xbow+dagger+wizzard gözle göremedigim seyden korkarım görünmezligi basıyolar arkadan kalleşce dalıyolar kestim diye seviniyolar bide hele wizardın 7 8 lv yuksene tek atması ama gordugum zaman küçük bi skiller hemen ölüyolar
Kalleşçe?İşte bunun gibi mantıksız düşünen insanlar yüzünden globallerden küfür yiyoruz. Ne var görünmezlik ile dalsak?Sp harcıyoruz ona o bizim skillimiz, tamam görünmezlik yok sende silah skilli yapma anlaşırız
ya yorumları teker teker okumadım ama ben str bow, glavier , blader kastım...
bu zamana kadar hep str oynadım.. bi ara lightlig nukerim vardı satıldı oda..
sonuçta her char yatıyor.. her charın kendisine göre eksisi artısı var..
şimdi nukeri sattığıma pişmanım... eğer eu cleric arkadaşın çevren varsa chines nuker oyna..
acayip zevklidir.. lightlig cold bicheon yap farmı bitir armor set dizersen str lerle 1 vs 1 de snow açmadan kesmek çok zevkli oluyor.. 2 hatta 3 vs de snow ac itemlerin sağlamsa gdf + dress + hat + ple plus full akedemi 90 lvl bi nukerde 13 k hp oluyor..
hem kasması zevkli seri ve kolaydır hemde pvp si çok zevklidir...
eu açıcaksan da warrior cleric ben 1 H - cleric seviyorum.. critleri hoştur güzeldir de raque dagger sevmiyorum ben..
bence chines nuker
eu diyorsan 1 H - cleric
bırak cleric kasan arkların sei buflasın sende full heyecanla kapış..
içinde az bi nuker kasma isteği varsa kasmalısın pişman olmazsın..
çok konustum saçmalamıs olabilirim normal karsıla içimi döktüm rahatladım ..