Bildirim
Sevilla maça haçlı forması ile çıkacakmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk maçada üzerinde haç olan forma ile çıkmışlardı. -
ya çıksınlar ne olacak. o haçlılara tarihte neler yaptığımızı onlar daha iyi biliyorlar. acı büyük, bu akşam tuz basarız insallah. -
inşallah alp..unuttular tabi yağlı kazıkları
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
ya çıksınlar ne olacak. o haçlılara tarihte neler yaptığımızı onlar daha iyi biliyorlar. acı büyük, bu akşam tuz basarız insallah.
-
quote:
Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.
Pazar gecesi söylediler şok oldum nedir bu haçlı forma merakı interde böyle forma ile çıkmıştı ve Türk bi avukat dava acıp o davayı kazanmıştı. Böyle bi örnek varken neden gidip haçlı forması ile maça çıkmıyorlar
işte o forma :
Nasıl bi dava bu?
Ben hiç bi yerde rastlamadım. Adamlar bu formaları UEFA'ya tasdik ettirmişler. Yani resmen bu formaları kullanma hakları var. Asıl eşşeklik bu formaları tasdik edip onaylayan UEFA da. Ayrıca Sevilla nın bu maçlara daha doğrusu CL deki bütün maçlarına haçlı formaları ile çıkacakları %100 dü. Tasdik ettirdikleri 2 forma aşağıdakiler
/>
/>
Kaynak :http://www.uefa.com/footballeurope/club=52714/competition=1/index.html
-
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
quote:
Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.
Pazar gecesi söylediler şok oldum nedir bu haçlı forma merakı interde böyle forma ile çıkmıştı ve Türk bi avukat dava acıp o davayı kazanmıştı. Böyle bi örnek varken neden gidip haçlı forması ile maça çıkmıyorlar
işte o forma :
Nasıl bi dava bu?
Ben hiç bi yerde rastlamadım. Adamlar bu formaları UEFA'ya tasdik ettirmişler. Yani resmen bu formaları kullanma hakları var. Asıl eşşeklik bu formaları tasdik edip onaylayan UEFA da. Ayrıca Sevilla nın bu maçlara daha doğrusu CL deki bütün maçlarına haçlı formaları ile çıkacakları %100 dü. Tasdik ettirdikleri 2 forma aşağıdakiler
/>
/>
Kaynak :http://www.uefa.com/footballeurope/club=52714/competition=1/index.html
bende haberlerde görmüştüm dava açıp dava kazandığını
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X