Şimdi Ara

Sevilen PlayStation oyunu Gran Turismo 7'nin PS4 sürümü onaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ps5 alanlar ve Ps4 satanların gözleri yaşlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunda ,çevrim içi kalma mecburiyeti olmamalı.Gt Sports’ta bildiğim kadarıyla konsol,internete bağlı değilse kariyer bölümünde bitirdiğiniz yarışlar ,kaydedilmiyor.İnternete bağlı olmadan da oyunda ilerleyebilmeliyiz!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 5 Haziran 2021; 10:44:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Oyun bölümlerini pek takip etmem de aynı naneyi Sinema Bölümü'nde uzun süre yaptılar. Epey şikâyet edince hatta ben işin işine forumdan birkaç admin ve forum sahibini dahil edince düzelttiler. Sinemadan Haberler ve Dizilerden Haberler diye alt bölümler açıldı oralara yansıtacak ve açacaklardı güya. Ama yakın zamanlarda açılan konulara mesajlar yazıldığından yine forumdaki konuların önüne geçiyor tabi, onları taşıma-yansımalarını koparma işine girmemişler. Bunlardan çok daha önce Kültür ve Bilim bölümünde de aynısı oluyordu. Birkaç kullanıcının şikayeti ile orayı jet hızıyla çözmüşlerdi. Haber editörünün haberleri yüzünden kullanıcının açtığı konular 2 3 sayfa geriye düşüyordu o zamanlar.

    Buna bir çözüm getirmeleri lazım. Ya hiç foruma yansıtmayacaklar, ya da böyle ana konular içinden haberi verip ana konuları canlı tutacaklar. Bu fikre sıcak bakıyorum ben de ama DH forumlarda bazı konular özensiz açılıyor ve birden fazla olabiliyor. Hangisi ana konu hangisi değil, ya da ortada bir konu var mı o da belli olmuyor. Haber editörleri bunlarla uğraşır mı bilmem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni nesilde ilk çıkan oyunlar yeni neslin hakkını veremez zaten. Bunu PS2 zamanında da gördük PS3'te de PS4'te de. Aynısı PS5'te de oluyor ve olacak. Bu zaten bilinen ve beklenen bir şeydi. Sony, PS4'ü de 2 yıl daha destekleyeceğini söyledi ve demek ki sözünü de tutacak. PS4'e oyun çıkarmasın mı Sony? Onu çıkarmasın bunu yapmasın ne yapacak o zaman Sony? O zaman da konsola olan destek sözünü bozmuş olacak. Neyin isyanındasınız onu anlamadım. Bir de bir mesajınızda insanlar o zaman PS5'i neden aldı demişsiniz. E herkes basbas bağırdı zaten neslin başında oyun olmayacak sınırlı olacak diye. Yeni nesil için acele etmenize gerek yok diye. Bu filmi daha önce PS4 zamanında da gördük zaten. Elbet PS5'in donanımını konuşturacak oyunlar gelecek ama bu zaman istiyor. @JourneyToTheWest




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Haziran 2021; 4:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet işlemcili dandik donanım(2021 itibariyle) nedeniyle hem daha geç çıkacak, hemde hakkını veremeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalara olan saygısından dolayı adamlar arabayı sabit tutup dünyayı araba çevresinde döndürüyor.

    Mesleğe saygı + rep

    Şaka şaka, ağır çöp.

    Forza varken yüzüne bakılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Haziran 2021; 9:50:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabit kamera degiseli yillar oluyor evladim arastırın lan birazcık. Forzo'nun boş tarlalarında surmekten algılar kapanmadıysa anlayabilecek misin bakalım.   






  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.