Şimdi Ara

Sevgilisiyle sokakta öpüsürkenki fotoğrafını instagram'a koyan kiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Altına 'komşuda pişer bizede düşer' yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empertalizm ne ya?

• No SS No Güven joe
  • Herkes istediği gibi yaşar bu ülkede bokunu çıkarmadan yozlaşmayın herkesin aile yapısı gördükleri bir değil azıcık etrafınıza bakın

• O kiz kendisini opse donuna bosalacak adamlar... Bunlar hep yokluktan. Yazik be size. Biride eskimis dudaklar yazmis. Bunlarla ayni ortamda yasiyoruz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

O kiz kendisini opse donuna bosalacak adamlar... Bunlar hep yokluktan. Yazik be size. Biride eskimis dudaklar yazmis. Bunlarla ayni ortamda yasiyoruz maalesef.

Sen ne kadar gereksiz, bir tipsin. hayata nasıl bakıyorsunuz ulan, cidden üç kuruşluk ilişkileri yaşadığından mi bu fikirdesin? Birincisi cidden önyargilisin, benim bir hayat arkadaşım veya sevgilim olduğunu biliyor musun bilmiyorsun, ikincisi öpüşme mi yanlış yoksa benim belirttiğim şey mi, gereksiz insan önce eleştirdiğim şeyleri idrak et sonra birilerine damga vurmaya başla hadi şimdi şikayetini et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

günümüz gençleri sokakta öpüşmeyi fingirdeşmeyi marifet sanıyor bak benim sevgilim var, bak ne kadar mutluyuz modu yani.

ilerde evlenince hep dışarıya mutluluk empoze etmeye çalıştığı için evde herifin yüzüne bakmaz bunlar.

sahte sevgilerle saadet olmaz boşuna birbirimizi kandırmayalım. bana göre özel hayat 4 duvar arasındadır gerisi şekildir şovdur.

kendimden örnek vereyim 10 yıllık evliyim sokakta yürürken hala eşimin elini tutamıyorum utanıp sıkılıyorum olan var olmayan var topluma saygı başka birşeydir.

Hocam diğer dediklerinize katılıyorum fakat evli olupta halen sokakta elini tutmamak aşırı yobazlığa girer bence. O ne öyle sanki utanılacak bir şeymiş gibi. Biraz kendi hayatınızı yaşayın yahu. K.bakmayın ama Utanılacak bir şey de değil bu, topluma saygı filan da değil. Her şeyin bu kadar aşırısı çok kötüdür, eleştirdiğiniz kesim de çok uçta yaşıyorlar yanlış bir şey, siz de bazı şeylerde buna kaçmışsınız.

• muhtemelen ege bölgesinde bir yerde yaşıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.