Şimdi Ara

Sevgilinizin Geçmişle Ilgili Yalanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 3 gün önce bir olay yasadim.Simdi kiz arkadasim bana cogu konuda ilkimsin demisti ve inandik neyse.Sonra bunun kus oldugu 10 yillik kiz arkadasi aradi bunu bende gecmisiyle ilgili sorular sordum.Sormaz olaydim.2 tarafada yem attim 2 side oltaya dustuler bir bir cıkti yalanlari ve yuzlestirdim bunlari.

Ornek vereyim yalanlardan.Simdi bana basitinden goruntulu kimseyle konusmadim dedi bakin ama bastira bastira soyledi bunu ama eski sevgilisiyle konusmus saatlerce.Inkar etmedi bunu ogrenince ben.Sonra gelelim sevgilisiyle bar'a gitmis bana kimseyle gitmedim yine ilksin dedi ustune beni gecenlerde bar'a goturmustu suraya girelim dedi megerse eski sevgilisiyle gittigi yermis bide.ben sormustum zamaninda buraya kimle gittin oda kiz arkadaslarimla demisti.Sonra anlattirdim hep yalanlarini bir erkekten ayrilinca kiskandirmak ugruna baska biriyle cikip ayrilmis.Sonra bunu banada yapmisti ama ben hatayliydim o konuda beni bi kizla gormstu inat ugruna oda bi erkekle bulusmus.Benim icin gecmis onemli.Ama bazi konular onemli hic birsekilde cinsel iliski olmamasi onemli.Bana dedi hicbisekilde olmadi dier konularda ilkim olmayabilirsin ama ben hickimseyle birsey yasamadim dedi bu konuda.Sonra bu kizin soyledigi 2. Yalanlar toplulugu oluyor.Onceden de soylemisti yalvardi affettim simdi de bunlari ogrendim bana seni kaybetmekten korktum kizarsin diye soylemedim zaten ben gecmisimi sildim hatirlamiyordum ki dedi.Bende gecmiste ne yasadiysam anlattim en basta ona.Simdi bana guveniyordum sana ama hep gidersin diye bigun korkum vardi o konuda guvenemiyordum dedi.

Sonra ben evimden gitmesini istedim ayrilmak istedigimi soyledim intihar etmeye kalkti vs yasayamam dedi sensiz.Ben aslinda gecmisinde taktigim konu cinsellikti ama o konuda bisey olmadigindan affettim ve intihar meselesinden basim agrimasin diye.Ama 2 kere boyle yalanlara denk geldim cinsellik konusunda nasil dogru oldugunu bileyim dedim kendime kizla her animiz birlikte geciyor karakterini ozetle anlattim hatadir belki yaptiklari inat ugruna ama ne bileyim hayatim.zindan oldu bu dusuncelerle.Neye guvenmeliyim anlamadim yani benim kizdigim olay basta sordugumda anlatmadi simdi ben yalana denk gelince anlatiyor ben ona en basta anlat dedim yuzeysel anlatti bende buna kizdim.Simdi kizla elele tutusurken gezerken birseyler yasarken korkarak yasiyorum.

Biraz uzun oldu ama okuyan ve akıl verenlere tesekkurler.Cidden yardiminiza ihtiyacim var.

Edit: Ozetle 3.sansi bi hakediyor mu ilk yalanlar toplulugu da yeminlerle ilgiliydi biseyi yap diyordum yemin ederim yaptim diyor sonra yapmadigini ogreniyorum.Yasi 20.sizce 3.sansi hakediyor mu bu arada yuzuk taktik ailelerinde haberi var diyorum kendi kendime gercekten asik bana ailesine red cekip bazi seyleri yapiyor yuzukte taktik ciddiye biniyor filan ama yalandan nefret ederim neye guvendigimi sasirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 30 Ekim 2015; 10:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de bunun 10 yıllık küs olduğu arkadaşına niye hemen inandın. Sonuçta küs ne biliyorsun uyduramadığını Vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

O değil de bunun 10 yıllık küs olduğu arkadaşına niye hemen inandın. Sonuçta küs ne biliyorsun uyduramadığını Vs.

O konuda sıkınti yok hocam yem attim ortaya direk bunlar birbiriyle cakisti sonradan sevgilim inkar etmedi kabul etti zaten olaylari

• Valla ben senin yerinde olsam direk şutlardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl gitsin hiç uğraşma böyle kızla.

• Ben ayrılırdım bana dürüst olması gerekir.

• Her cümlesinde ilksin ilksin muhabbeti yapıyosa emin ol üçüncü beşincisindir.Güven kazanmaya çalışıyo içini rahatlatmaya çalışıyo falan filan.İntihar falan olayları da hep blöf.başkası için de intihara kalkıştınmı desen hayır sen ilksin der.yol ver gitsin.yolverince de izle direk başkasına gidicek bak görürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olaylar degisti kizin ustune gittim gecmisiyle ilgili bana dedigi sey esyalarimi atma direk gercek yuzunu gormus oldum davaci olurum dedi bide atarsan cidden yazik

• Ya yol ver gitsin arkadaş artik boyle şeylere inanmayın ilkimsin vs hele intihar blöfünü nasıl yedin onu anlamadım basit kızlar bunlar sen bırakırsın yarin başkasıyla yatar sonraki gün benle yatar sonra tekrar bi başkası ... Takılmak için birlikte olmak varken çok fazla ciddiye alıyorsunuz sen onun ilki olsan kaç yazar ? Evlenecek misin ? Anı yaşa tadını çıkar sonra farklı lezzetlere yönel hiç muhatap olma bile o kızla daha ve hiç bir kıza da güvenme geçmişleri hepsinin böyle bakkal defteri misalidir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Ya yol ver gitsin arkadaş artik boyle şeylere inanmayın ilkimsin vs hele intihar blöfünü nasıl yedin onu anlamadım basit kızlar bunlar sen bırakırsın yarin başkasıyla yatar sonraki gün benle yatar sonra tekrar bi başkası ... Takılmak için birlikte olmak varken çok fazla ciddiye alıyorsunuz sen onun ilki olsan kaç yazar ? Evlenecek misin ? Anı yaşa tadını çıkar sonra farklı lezzetlere yönel hiç muhatap olma bile o kızla daha ve hiç bir kıza da güvenme geçmişleri hepsinin böyle bakkal defteri misalidir .

Bumu bile bile yaptim hata iste zaten son olay yikti beni davaci olurmus

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

quote:

Ya yol ver gitsin arkadaş artik boyle şeylere inanmayın ilkimsin vs hele intihar blöfünü nasıl yedin onu anlamadım basit kızlar bunlar sen bırakırsın yarin başkasıyla yatar sonraki gün benle yatar sonra tekrar bi başkası ... Takılmak için birlikte olmak varken çok fazla ciddiye alıyorsunuz sen onun ilki olsan kaç yazar ? Evlenecek misin ? Anı yaşa tadını çıkar sonra farklı lezzetlere yönel hiç muhatap olma bile o kızla daha ve hiç bir kıza da güvenme geçmişleri hepsinin böyle bakkal defteri misalidir .

Hangi suçtan ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

quote:

Hangi suçtan ?

Birlikte yasiyorduk esyalarimi atma davaci olurum demis arkadasima direk esyalarinda akli hanfendinin

• Yalan dolanla ilişki yürümez yol ver gitsin hiç uğraşmaya değmez.kendi zamanını onda ziyan etme

• Eğer geçmişiyle ilgili tek bir tane bile yalan söylemişse emin ol daha fazlası vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Eğer geçmişiyle ilgili tek bir tane bile yalan söylemişse emin ol daha fazlası vardır.
    Siz çocuksunuz be valla bak ilişkiler iki tarafın rızasıyla olur siz bu işi taktiksel bi olaya dönüştürmüşsünüz yapmayın yazık gençliğinize, düşündüğünüze değmez.
  • Ugrasma hocam böyle insanlarla inan değmez bir insanı insan yapan gecmiste yaptiklari degil durustlugudur ne bok yersen yede bunu anlatacaksin karsindaki kabul eder veya etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Ugrasma hocam böyle insanlarla inan değmez bir insanı insan yapan gecmiste yaptiklari degil durustlugudur ne bok yersen yede bunu anlatacaksin karsindaki kabul eder veya etmez
    İki ihtimal var.

1- Ya kız yalancı. Normal hayatında da böyle

2- Ya da sen kızı o kadar baskıladın ki sana yalan söylemek zorunda kalıyor. Şu yazıda bile cinselligi 2-3 kere anlatmıssın. Eger kızı da böyle baskıladıysan, sıkıstırdıysan, anlayıssız davrandıysan yalan söylemistir. Ki cinselligi yasadıysa bile sana hayatta söylemez.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    hocam neyi baskıladım anlamadım yanı ne için sıkıştırayım kıza daha once birlikte oldun mu dıye soruyorsam zaten benle birşeyler yaşamış ki ben ona soruyorum zaten gerek kalmadı boyle seylere kıza kafamdaki soruları sorarken tartıstık intihar filan yalanmıs onu ogrendım yanı sımdı o gitmek istediğni söyledi esyalarımı atma evden dedi davacı olurum dedi bende atmıcagımı soyledim gelsin alsın 2 gun ıcınde diye zaten yurt dısına erasmusa cıkıyorum sadık kalacaktım ama artık bir nedenim kalmadı bu konudada kafam rahatladı
  • İleride daha fazla üzülmek istemiyorsan şimdiden ayrıl. Huy asla değişmez. Bir kız bir erkek için asla değişmez. Bırak 3.şansı 2.bir şansı daha haketmemis.

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Kanka kız da yok öyle bir şey dememiş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Ekim 2015; 22:27:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.