Şimdi Ara

Sevgilinizin gecmisi sizi ne kadar ilgilendirir ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nefesine başkasının nefesi değmiş vucudunda başkasının teri olan kızı istemem

isteyen çıkarsada onun bileceği iştir karışmam bana ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Delik deşik olsun sorun değil benleyken mutlu etsinde gerisi önemli değil ben kendi mutluluğuma bakarım anası babası değilimn banane geçmişten

arkada bayağı bi "GENİŞ" yani , hocam ne yaptın sen
  • Herşey karşılıklı hergün başkasıyla yatmış erkeğin evleneceği zaman hiç ilişki yaşamamış kişi istemesi saçmalık özel şeyler özel gördüğün evlendiğin kişi ile yaşanmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

quote:

Delik deşik olsun sorun değil benleyken mutlu etsinde gerisi önemli değil ben kendi mutluluğuma bakarım anası babası değilimn banane geçmişten

Hocam gerginim biraz ondan öyle yazdım:) sana bişşey anlatayım 27 yaşındayım ben ve 2 yıl önce nerdeyse evlenecektim bi kızla ailesi çok çok iyiydi cidden kızda güzeldi ahlaklıydı öyle düşünüyordm evlenmeye yakındık sonra birden ne göreyim biri geldi dedi utku senmisin evet benim dedim çıkardı cep telini bana dediki sana acıdım kardeş baktım camerada o kız her pozisyonda vallahi yemin ediyorum gidip kızı öldürmek istedim ama annem vardı diye yapamadım hapise girerdim yazık olurdu aileme ama kızı tekme tokat dövdüm 3 ay hastanede yattı kardeş ben çok kıskanç biriyimdir ve geçmişi her zaman önemlidir ama şunu anladım bu ülkede gözünü kulağını kapatacan.
  • Şimdi durum şu,eger kızın geçmısı kötu naptıgını bılıyosam sorun olmaz.Oyle kabullenmısım demekttır.AMA! kız bana yalan soylemısse sagdan soldan bıseyler duyuyosam ve bunların gercek oldugunu anlarsam anında şutlarım.

Kim ne derse desin,hayatta bazen olmuycak seyler oluyo her ınsan bı anlık hata yapabılır.Bakire olupta neler yapanlar bılıyorum.O zara baglı yasayamam.Dürüst olsun gerısı hıc onemlı degıl
  • biraz
  • Sanki ben sütten çıkma ak kaşığım..
  • Önce kendinizi sorgulayin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

quote:

Hocam gerginim biraz ondan öyle yazdım:) sana bişşey anlatayım 27 yaşındayım ben ve 2 yıl önce nerdeyse evlenecektim bi kızla ailesi çok çok iyiydi cidden kızda güzeldi ahlaklıydı öyle düşünüyordm evlenmeye yakındık sonra birden ne göreyim biri geldi dedi utku senmisin evet benim dedim çıkardı cep telini bana dediki sana acıdım kardeş baktım camerada o kız her pozisyonda vallahi yemin ediyorum gidip kızı öldürmek istedim ama annem vardı diye yapamadım hapise girerdim yazık olurdu aileme ama kızı tekme tokat dövdüm 3 ay hastanede yattı kardeş ben çok kıskanç biriyimdir ve geçmişi her zaman önemlidir ama şunu anladım bu ülkede gözünü kulağını kapatacan.

görüntüde var yani ohovv cok iğrenc bi durum , iyiki sabırlı davranmışsın
  • 1.benimle ilk olmalı
    2.yetmez onu tanıyıp güvenmem lazım
    3.bi kadına asla güvenmem güvenmem için paraya bakmaması sadece beni sevmesi lazım her ne olursa olsun öyle bi kadında kalmadı

bide yukarıda bi eleman vardı az avrupalaşın az medenileşin gibi şeyler yazmış benim gibi cevap yazanlara....... bu lafım sana senin ablan veya kız kardeşin yokmu hiç, aynısını o yapsa normalmi karşılardın? ben kendi açımdan söylüyorum ablam olucak kız kardeşim abim erkek kardeşim kızım veya oğlum kim olursa olsun evli olmadan bu tür şeyler yaparsa normal karşılamam.... ha ek olarak medeni olun diyosun medeni kelimesi dilimize arapçadan geçmiştir kökü medine dir anlamı medineye benzemekdir... diyosunuz az medeni olun avrupayı örnek alın bu nasıl olucak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 11 Kasım 2011; 10:38:01 >
  • Cinsellik anlamında ne yaptıysa geçmişte kalmıştır beni sevdikten sonra gerisi ilgilendirmez.
  • her malın bi alıcısı vardır derler ya, işte ben sıfırını isterim her daim, kim 2.el patlak teker bi arabaya binmek isterse onada saygı duyarım
  • Peki siz evlenmek zorunda olsaniz 20 kisiyle oral anal yapmis biriyle mi yoksa cok sevdigi bir kisiyle normal iliskiye girenle mi evlenirdiniz. Can alici soru bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat kadını v.b olmadığı sürece pekte önemli değil açıkcası zaten sevgilimse kişiliği huyu suyu bana uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

Peki siz evlenmek zorunda olsaniz 20 kisiyle oral anal yapmis biriyle mi yoksa cok sevdigi bir kisiyle normal iliskiye girenle mi evlenirdiniz. Can alici soru bu.

Anlamıyorum sizin kafanıza nasıl soktular bu konuyu. Ya öyle bir konuma gelmişsiniz ki her bakireyi oral, anal yaptı sanıyorsunuz. Yuh diyorum size. Ne yani napalım gidip kendimize bakire olmayan birini mi bulalım? Onlar daha mı dürüst? Bakire olan 1 yapmışsa olmayan bin yapmıştır o halde sizin bakışınıza göre?
    Aptal aptal yorumlar yapıyorsunuz ya evleneceğiniz kızı tanımıyorsanız niye evleniyorsunuz? Nereye gidiyor bu millet ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Peki siz evlenmek zorunda olsaniz 20 kisiyle oral anal yapmis biriyle mi yoksa cok sevdigi bir kisiyle normal iliskiye girenle mi evlenirdiniz. Can alici soru bu.

Anlamıyorum sizin kafanıza nasıl soktular bu konuyu. Ya öyle bir konuma gelmişsiniz ki her bakireyi oral, anal yaptı sanıyorsunuz. Yuh diyorum size. Ne yani napalım gidip kendimize bakire olmayan birini mi bulalım? Onlar daha mı dürüst? Bakire olan 1 yapmışsa olmayan bin yapmıştır o halde sizin bakışınıza göre?
    Aptal aptal yorumlar yapıyorsunuz ya evleneceğiniz kızı tanımıyorsanız niye evleniyorsunuz? Nereye gidiyor bu millet ya...

Ayni senin her bakire olmayani fahise sandigin gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Ayni senin her bakire olmayani fahise sandigin gibi.

Her bakire olmayanı fahişe sandığım falan yok. Ben sevgilime güvenirim fakat ona hep derim ki erkeklere güvenmiyorum. Çünkü her gün görüyorum kimin ne mal olduğunu. Bu ülkede erkekler cinsel arzusunu bastıramıyor artık ve tecavüz olayları çok arttı. Kız tecavüze uğramış olabilir. Bunu kabullenirim fakat bir kız, birisiyle evlenmeden birlikte olmuşsa, sayısı önemli değil, benim gözümde bitmiştir.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

geçmiş geleceği inşaa eder aga umursarım

sadece cinsel boyutuyla değil ahlaki kültürel ailevi yapısı vss

bi ömrü beraber yaşayacağım insanın geçmişi tabiki beni alakadar eder

aksini söyleyen ya olayın ciddiyetini kavrayamıyordur yada toy bi bebedir eli çükünde

ciddi ilişkiler ciddiyet ister

o kadarrr

iyide ne bilecen daha önce oral yapmadığını ?

Evleneceğin kızı tanıyıp güvenmen lazım. Eğer böyle bir şüphen varsa zaten hiçbir zaman aklın rahat olmaz...

quote:

Orijinalden alıntı: FpsRussia1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FpsRussia1

sizin gibi sığ bir düşünceli olan insanlar görmedim . yozgatta mı yetiştiniz acaba biraz avrupayı örnek alın sex her iki insanında ihtiyacıdır . sizin peynir diye tabir ettiğiniz onlar değil sevgilisi varken başka bir erkekle yatmasıdır.maalesef sizin gibi düşünceli insanlar türk kızlarına mahkumdur . onlar bakiredir ama bir bilseniz neler yaşamıştır

Saçmalıyorsun. Her iki taraf da ilk olmalı. Evlenmeden özel şeyler yaşanılmamalı.
    Ayrıca hiçbir zaman genelleme yapma.

Ayrıca @TragedyDH son noktayı koymuş.

senin gibi zihniyetli olan insanların cinsel arzusu bastırılmış heran tecavüz edebilme potansiyeli olan zorla evlendirilen veya çağdışı kalmış görücü usulu evlenme yaşayan insanlardır . lütfen çağdaş olun

1.si cinsel arzularım kimse tarafından değil, kendi iradem tarafından evleneceğim güne kadar basık kalacaktır.
    2.si tecavüzcü tipim de potansiyel arzularım da yok. Öncelikle ben nefsine hakim bir insanım.
    3.sü kimsenin beni zorla evlendirdiği falan da yok. Bir ilişkim var ve tüm özel anlarımı şimdiden o kızla yaşamak istemiyorum. Yarın öbür gün ayrılırsak hem benim eşim olacak kişiye, hem de şimdiki kızın eşi olacak kişiye ihanet etmiş sayılırız, ayrılık olmasa, evlensek bile, evliliğimizde yaşamamız gereken şeyler olacaktır, onları şimdiden yaşamaya gerek yok.
    4.sü görücü usulü de evlendirilmiyoruz. 3. söylediğimden bunu anlarsın herhalde.
    5.si de senin bahsettiğin şey, çağdaşlık değildir. Çirkinliğin ta kendisidir. Avrupa'yı gerektiği kadar örnek alırım ben. Avrupa kültüründense sadece ilmini alırım. Sex ihtiyaçmış... Sex senin arzularından başka bir şey değildir. Sen gidip bir başkasının kızıyla, kardeşiyle birlikte olacaksın, neymiş? İhtiyaç... Sevgilisi varken başka bir erkekle yatma olayına da aldatma denir. Eğer bir kızda veya erkekte akıl var ise, "seninle evlenecem" dediği kişiyle kesin evlenip evlenemeyeceğini bilmediğinden, kendini hemen ona teslim etmemesi gerektiğini bilir. Bunu bile bile birlikte oluyorsa bu eşi olacak kişiye ihanettir.
    Ayrıca ben ırkçı değilim, evleneceğim kız bir Kürt, ama sen kim oluyorsun ki Türk kızlarına laf atıyorsun? Nasıl bir insansın ki genelleme yapıyorsun? Sen nerelisin arkadaşım? Annen kardeşin nereli senin? Ne hakla burada benim ülkemdeki insanların ailesine çirkin bir genelleme ile laf atıyorsun?
    Senin Avrupa Avrupa dediğin şey kendi kültüründe boğulan bir ülkedir. Nüfusunu evlilikten çok boşanma yaşıyor. Çocuklar ortalıklarda kalıyor. Senin Avrupa dediğin şey her hazzı günüyle yaşıyor. Gününü yaşayan, sexi ihtiyaçtan ibaret gören bir cins var, o da hayvanlardır.

parmaklarına sağlık. artık hayvala insanı ayıran o çizgiyi anlamayacak kişilere cevap vermene gerek yok bırak kussunlar.
    ben eğer bir erkek olarak kendime hakim olup evlilik öncesi hayatımızın en güzel en özel anını tek bir kişi için saklıyorsam karşıdanda bunu beklemek en doğal hakkım.Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • Valla benim geçmişim temiz.Kimseyi aldatmadım,kimseye de inanıp güvenmedim.Şimdiye kadar kimseyi de çok sevmedim.Karşımdakini de böyle isterim.Başkası ne yapıyorsa yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Valla benim geçmişim temiz.Kimseyi aldatmadım,kimseye de inanıp güvenmedim.Şimdiye kadar kimseyi de çok sevmedim.Karşımdakini de böyle isterim.Başkası ne yapıyorsa yapsın.

Aynen dostum , ama denk gelmedi lan üniversiteyi hatunsuz kapatıcaz iyi mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.