Şimdi Ara

Sevgiliniz ile yurtdışı tatılıne gıder mısınız ? (18+ lutfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddi soruya ciddi ınsanlardan cıddı cevap beklıyorum beyler.

Eger hayır ıse cevabınız, bunu nasıl soylersınız ?

Tesekkurler.

• Sevgiliye sana ve ilişkinizin durumuna bağlı birşey hiçbir şey söylemeden sen biz birşey diyemeyiz.

Edit: Soruyu bize soruyormuş. Fail olmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 19 Ocak 2012; 18:55:16 >
  • nereye giidecegimize bagli
  • Giderim ; Değen değmeyen insan gibi ayrım yapmak çok yanlış bu ayrımın içine giren insan zaten o kızı haketmiyor demektir.
    eğer düşünüyorsam zaten senin mantığınla değmiştir.

ilişkinin şekli hayır demek için önemli bilmek gerek ama ahlaki kurallardan faydalanabilirsin.
  • niye gitmeyesin?
  • Sevgili var sevgili var şimdi.
  • yurtdışı tatiline sevgiliyle gidilirmi hiç.. çapkınlığa,eylenmeye gideceksen gitme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık konuşalım , yurtdışına gitme amacın orda birisini denkgetirmek ise sevgilinle beraber olmanın bir anlamı yok zaten , bu düşünceye sahip birisiyle bakkala gidilmez bırak yurtdışını.

Ama amacın beraber güzel vakit geçirmek ise gidersin neden gitmeyesin.

Mesela yaza düşünüyorum ben şu herşey dahil turların biriyle italya ve mısır başta olmak üzere bir tatile gitmeyi. Fiyatlarda ciddi uygun oluyor zaten indirim kapınca. Mart yada Nisan gibi alırsan tatili 6gece 7gün uçak bileti dahil kişi başı 899$ a gidebiliyosun kişi başı.

( İtalya ve mısır ne alaka diye düşünebilirsin , italya mesleğimle alakalı güzel mimariler var orada görmeye değecek, Mısır ise özel ilgi alanım tarihi açıdan. )

• ya mesela 22 23 yasında sevgılı ıle yurtdısına gıtmek mı mantıklı yoksa arkadaslarla gıdıp o sevgılı ıle evlenmek ?
  • Yurtdışına çıkınca evlenemiyormusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.