Şimdi Ara

Sevgilinin geçmişi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar neler yazmışsını. Etraftan duyduklarına inanma yalandır onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakettiklerimizle evlenicez yapıcak bişey yok,

böyle birini haketmediğini düşünüyorsan ve senden saklıyorsa, yol yakınken ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

Bakire istemeyen arkadaşlara bi örnek vereceğim.Annenizin babanızdan başka bir adamla birlikte olduğu fikrini aklınıza bi getirin, başka da bir şey demiyorum.

Durum senin bahsettiğin gibi değil... Evliyken demiyor.. Evlenmeden önce neler yaptığı konu...
  • Niye biri senin eski sevgili iddaa kuponlarindan bioe fazla yatmis mi dedi

• Sizle yiyissin isteyip önceden başkasıyla yapmamış olmasını dileyenler komiksiniz, he dersen benle de evlenene kadar sadece el ele tutuşsun en fazla o zaman saygım sonsuz tabi ama gelip yok ben evlencem zaten onla ileride benle sevissin diyosaniz komik sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auramooth -- 19 Ocak 2014; 11:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelissaaÇ

ya yemin ediyorum sen gerizekalısın arkadaş. bir kız olarak ben utandım yatmamış bile kız bakireyim diyor saçma sapan şeyler yüzünden onu da üzdün kendini de üzdün inşallah o kız iyi birini bulur da sen de onları dışardan izlersin bin pişman olursun

Kes lan.Oranızı buranızı rahat tutun sizde.Sonra gelip erkekleri üzüyonuz.Yok erkekler niye geri kafalı

Helal olsun kardeş en iyisini yapmışsınız.Seni tebrik ediyorum.Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş!

Evlenmeden bunları yapıyorsan zaten, ayrıldıktan sonra bu kız ile birlikte olan daha önceki erkeklerden farkın yokmuş.

Çünkü bu kızı şimdi de sen kullanıyorsun, iki gün sonra ayrılıyorsun sonra geçmişleri merak ediyorsun.

Şu an yaptığın yanlış, öğrenmeden önceki yaptıkların çok yanlıştı, sonuçta yanlış bir şeyden şikayet edeceksen yanlış yapmaman gerek.

Evlenmeden iş yapanlar geçmişi sorgulamasınlar, hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Konuyu açan arkadaş!

Evlenmeden bunları yapıyorsan zaten, ayrıldıktan sonra bu kız ile birlikte olan daha önceki erkeklerden farkın yokmuş.

Çünkü bu kızı şimdi de sen kullanıyorsun, iki gün sonra ayrılıyorsun sonra geçmişleri merak ediyorsun.

Şu an yaptığın yanlış, öğrenmeden önceki yaptıkların çok yanlıştı, sonuçta yanlış bir şeyden şikayet edeceksen yanlış yapmaman gerek.

Güzel arkadaşım neden bu kadar sert çıkıştın anlamış değilim.Önceki kız arkadaşımla evlenmeyi kafama koymuştum ben sonuçta 4 seneden fazladır bir ilişkimiz vardı.Kız beni aldattığında ayrılmak zorunda kaldım.Ne yapsaydım sinememi çekseydim?Aldattın eyvallah hadi ilişkimize devammı edelim deseydim?

• Tebrikler en doğrusunu yapmışsın.Yaşın daha ufak olsaydı belki devam edebilirdin ama evlilik hayali falan dediğin için en iyisi buymuş.Sen burada ki genişleri takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoftGreen

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Konuyu açan arkadaş!

Güzel arkadaşım neden bu kadar sert çıkıştın anlamış değilim.Önceki kız arkadaşımla evlenmeyi kafama koymuştum ben sonuçta 4 seneden fazladır bir ilişkimiz vardı.Kız beni aldattığında ayrılmak zorunda kaldım.Ne yapsaydım sinememi çekseydim?Aldattın eyvallah hadi ilişkimize devammı edelim deseydim?

Sert çıktım çünkü niyetin ne olursa olsun, evlenmeden önce kız ile yakınlaşmaya hakkın yok cinsi boyutta.

Haksız mıyım? Sonuca baksana!

Sen üstüne düşeni yaparsın, aldatırsa kendisi bilir ve cezasını verir terk edersin, ama evlenmeden önce elini bile tutmuşsan hatadır senin için, çünkü ayrılırsanız kız kocasına "Elimi tuttu" diyecek daha ileri aşamalarını söylemiyorum bile.

Kızlar zaten yoldan çıkmaya her an müsait ama bunlara sebebiyet veren biz erkekleriz çoğunlukla.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ne dersen eyvallah.Elimi tutsa razıydım ben onun.Bütün olaylar onun kontrolü altında gerçekleşmişti.Tabi bu yaptığım şeyin haklı olduğunu göstermez.Yorumun,fikirlerin,eleştirilerin için çok teşekkür ederim hocam.
  • SoftGreen kullanıcısına yanıt
    Bu devirde namusunu koruması gereken ve korumasında en zorluk çekenler ERKEKLERDİR, çünkü yiyeceklerdeki hormonlardan olsa gerek Bayanlar aşırı abartıyorlar her şeyi maalesef, özellikle evlilik öncesi tehlikeli olaylara girmeyi kendileri özellikle istiyor ve bunun için her şeyi yapabiliyorlar.

Namustan kastım cinsiyet boyutu değil, tek eşlilik güzelliği.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam.Beni aldatmasaydı istemezmiydim tek eşimin o olmasını.Annemi babam kızları gibi severdi onu.Onun annesi ve babasıda beni çocukları gibi severdi.Az kalmadım ailesiyle birlikte.Gözüm görmüyordu ondan başkasını.Kaza geçirmişti 4 gece hastanede ailesi beklememişti ben uykusuz beklemiştim başında.Ama yine söylediğin her şeyde haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelissaaÇ

ya affedersin de sen salak mısın? seviyorsan ediyorsan neyine iğreniyorsun beynim almıyor yani bu nasıl bir şey? ondan duymayıp başkasından duyma olayına bir şey diyemem kızmanı bagırıp cagırmanı bile anlarım ama iş ayrılığa nasıl gelir yani? özellikle de kız sana bakireyim diyorsa. kız sana yine iyi davranıyor ben olsam senin yüzüne bile bakmam. istiyorsan ayrıl. sevdiğin kızdan saçma sapan düşüncelerin yüzünden ayrıl birkaç ay geçince pişman olunca çok geç olursa da ağlama

ayrılmaları iyi olmuş..

arkadaş etraftan söylenenleri fazla umursuyor..
    evlendikten sonra aynı kişilerden aynı dedikoduları duysaydı sonuç çok daha kötü olurdu..

yani kız için de böylesi daha iyi..

olaya bu açıdan bakarsanız sinirlenmek yerine memnun olursunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Bu kızlar hayvanlarla ilişkiye girmiyor ya? erkekler adam gibi adam olsa kızlarla evlenmeden fingirdeşmese bugün kimse evleneceği kızın geçmişini düşünmez (erkek azar dayanamayacak duruma gelirse gider genel eve ateşini söndürür) böyle masumların kanına girmez bu yazdıklarım adam gibi adamlar için geçerli siz bu kefede seğilseniz üstünüze alınmayın kafanıza göre takılın

Kusura bakma birader ama böyle kızları nasıl masum yaptın ya helal olsun,
    bizim iş yerinde (tekstil) kızın teki sevgilisi aynı ortamda olduğu halde (5 6 metre ötede) kendini çırağa elletiyordu sevgilisi olacak şerefsizde sanırım sadece işini görmekti niyeti ama evlenicekler muhabbeti yapıyorlardı bazı salak çalışanlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.