Şimdi Ara

sevgilimle konuşacak birşey bulamıyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yaşındayım çok yakışıklıyım onlarca sevgilim oldu ama hepsiyle aynı sebepten ayrıldım sevgilimle konuşacak birşey bulamıyorum kafayı yemek üzereyim.Telefon açıyor konuşuyoruz bir konu falan açamıyorum selam napıyn canım nasılsın o kadar çıldırıcam bir yere gidiyoruz öle birbirimize bakıyoruz kızlar benimle sadece yakışıklı olduğum için çıkıyor ama biliyorum arkamdan salağın teki diyorlar duydumda bir kaç kere ne yapmam lazım ya millete bakıyorum sevgilisiyle sahilde orda burda falan sürekli birşey konuşuyorlar gülüyorlar ben konuşacak 1 tane şey bulamıyorum kendimi ifade edemiyorum bazen birşeyler anlatayım diyorum sırf konuşmak için yalan söyüyorum işte sallıyorum ordan burdan sırf konuşmak için ama bocalıyorum oda anlıyor yalan olduğunu galiba çok kötü bir huyum var intihar edicem nerdeyse sokağa çıksam 5 dakikada 5 tane kızı ayarlayabilirim ama en fazla 1 hafta sürüyor , herkesin bir kusuru vardır benimkiside bu işte yardım edin

• konuşacağına başka şeyler yapabilirsin.
  • Konuşma seviş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin gücün yok mu. Gününü anlat kitaplardan vs. konuş her şeyi konuşabilirsin. Onu konuştur sen konuşma çok ifade edemiyorsan kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne anlatım günümü 1 dakikada anlatıyorum sonra mal gibi kalıyorum ilginç bir durum evet berbat haldeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 10 Nisan 2015; 2:14:18 >
  • Üzme tatlı canını, okşa patlıcanını.

• Vay be ayrılma sebebine bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddiysen ve paran varsa aktiviteler var. Sinema, bowling yada D&R'a gir kitap yada filmler üzerine. Sahil kenarında yürüyüş. Bunlar daha düşünmeden aklıma gelenler. Çevrene bakman yeter. Zaman geçirmek kolay.

Konuşma konusuna gelince benim konuştuğum şeylere baktım da günlük şeyler. O oldu bu oldu gibisinden.
  • No Ss, No Güven Joe
  • YAV HEEEEEEE HEE 5 DK DA 5 KIZ AYARLIYCAKMIS.... GIT AYNAYA BAK DA KENDINI KANDIR MK. NE SANIYON KENDINI SEN, OYLE BI POTANSIYELIN OLSA ZATEN ILETISIM KURDUGUN KIZLAR SAYESINDE BILE KONUSACAK BI TON LAFIN OLUR HAAA COK GUVENIYOSAN KENDINE SS AT DA BI BIZDE GORELIM KESFEDILMEMIS ULTRA YAKISIKLI TIPINI ZATEN COK YAKISIKLISIN OZGUVENLI OLMAN LAZIM.

• at la tipini, dh ahalisi merak ediyor
  • jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    sendemi reyiz

sırf bu yüzden bi kızdan gelen çıkma teklifine cevap vermedim bal gibi dondum kaldım
  • Hayatın kızlar olmazsa, müzik, film, kitap ve oyun takip etsen düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.