Şimdi Ara

Sevgilimle bazı sorunlarımız için yardımınıza ihtiyacım var.Acilen bakabilir misiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • her 10 kızdan en azından 4ünün psikolojik destek alması gerektiği kanısına kapıldım ben üniversite hayatımda.
  • Sevgilim bana senin yerinde hangi erkek olsa ayni sekilde guvenmem dese ben senin icin herhangi bir erkek miyim, sen benim hayatimin anlamiyken sen bana herhangi bir erkek gibi guvenmiyor musun derdim. dedikten sonra da eger bir daha ayni guvensizligi gorursem onunla bir daha gorusmeyecegimi eklerdim. Karakter sahibi her erkek boyle bir guvensizlik karsisinda tavrini koymalidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılsan da zaten tekrar barışırsın bu böyle gider yani. Ama sana diyeyim, en son ilişkimi hatırlattın bana. Aynı şeyleri yaşadım. Kız artık bana güvenmemeye başladi. Benimde hayatta en uyuz oldugum sey yapmadigim bir sey yuzunden suclanmaktir. Kari kizla isim olmadigi halde, sanki kari kizla isim oluyormus gibi ona buna bakiyormusum gibi davraniyordu. İnan en sonunda dayanamadim zaten defalarca ayril baris oldu bunlar yuzunden, dedim bitti istemiyorum artik. Ki en son kendisi kopek gibi yalvardi barisalim goruselim diye ama yok dedim. Kendimden ödün veremezdim o saatten sonra. Bence kizi uyar laf anlamazsa ayril hic ugrasma. Daha kac yasindasin kiz mi yok Allah askina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdiginin yarisi okuyabildim dayanamadim sacmaliga o kizdan hayir gelmez hala eskileri yasiyo sen onunla evlen 5 seneyi sag saglim cikarirsaniz kurban kes o kiza omur boyu katlanamazsin benden demesi yine de madem seviyosun umarim mutlu mesut yasarsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.