Şimdi Ara

Sevgilimin geçmişi midemi bulandırıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
5
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızarkadaşım instagram kulaniyor diye bir ton laf etmistim kiza, beterin beteri varmış meferse bu ne ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Darkness

Kızarkadaşım instagram kulaniyor diye bir ton laf etmistim kiza, beterin beteri varmış meferse bu ne ya.

instagram yada twitter facebook gıbı ortamlarda kendı resmı yok. genellıkle tumblr dan buldugu resımlerı koyuyo ama nude şeyler paylaştıgı ıcın sapık yazanlarda cok oluyo

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Üzüldüm kardeşim link var mı ?

he kardeş he

Orijinalden alıntı: Kapıcılar Kralı

Kardeş uzun zamandır foruma giriş yapmıyordum, misafir olarak arada bakıyordum ama ''bey başım ağrıyor'' nedir yaaaaaa

Neyse, tavsiye kısmına gelecek olursak;
    Aşıksan vur saza değilsen bas gaza..

ya kız aslında bıraz troll. bası psıkolojık sorunları var bipolarlık var manik depresif. ama hanı her yerden bırısı ugrasıyo kızla sankı anlamıyorum mesela geçenlerde bırısı sevgılımın cook eskıden attıgı bı dudak resmı var snap sanırım onun adına insta acıp oraya atmış ilginç yani.

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

"9 ayda bırbırımızı cok tanıdık herşeyı yaptık."

Too late bro, zararın neresinden dönersen kârdır. Kaç. Bi gün ayrılacaksınız orası kesin zaten de, ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi. Kaç kendini kurtar bu kadarını söylüyorum. Vakit geçtikçe her şey daha da zorlaşacak. Take care

ayrılabılırız ama bır gun ayrılacaksınız demek cok ınsafsızca olmuş. ıkımızde gayet cıddı duşunuyoruz ve onumuzdekı sene evlerımız aynı olucak bılemeyız tabii ki ayrılabılırız ama burda yazdıklarımla hıçbır alakası olmaz. dedıgım gıbı guvenımız tam.

Ayrılınca PM at dostum

quote:

quote:

"9 ayda bırbırımızı cok tanıdık herşeyı yaptık."

Too late bro, zararın neresinden dönersen kârdır. Kaç. Bi gün ayrılacaksınız orası kesin zaten de, ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi. Kaç kendini kurtar bu kadarını söylüyorum. Vakit geçtikçe her şey daha da zorlaşacak. Take care

ayrılabılırız ama bır gun ayrılacaksınız demek cok ınsafsızca olmuş. ıkımızde gayet cıddı duşunuyoruz ve onumuzdekı sene evlerımız aynı olucak bılemeyız tabii ki ayrılabılırız ama burda yazdıklarımla hıçbır alakası olmaz. dedıgım gıbı guvenımız tam.

Ayrılınca PM at dostum

peki
  • Editi ve sayılı sarkmalari okudum kari kız işlerinden anlamam hiç bulasmadimda ama buna yol ver o zaten yollu gibi belli midemi bulandırıyor diyorsun belli ki efendi bir arkadaşımızsın yürütemezsiniz zart zurt kavga çıkar

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Editi ve sayılı sarkmalari okudum kari kız işlerinden anlamam hiç bulasmadimda ama buna yol ver o zaten yollu gibi belli midemi bulandırıyor diyorsun belli ki efendi bir arkadaşımızsın yürütemezsiniz zart zurt kavga çıkar

mıdemı bulandıran kendısı degıl bu olaylar hanı tumblr olayları 2 senelık falan kı bışey yaptıgınıda sanmıyorum sadece yazı üstünde bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceryan Muhendisi -- 17 Kasım 2016; 2:18:21 >
  • Bu tarz kızlara denecek şey düşünce kaşarı. Evet öyle önüne gelenle beraber olmaz hatta uzak tutar belki ama aklında ne senaryolar yazmıştır. Pat diye ayrılırsan sen acı çekersin ama yavaş yavaş sevgini azaltıp bitir daha büyük sıkıntılar yaşamadan derim

Orijinalden alıntı: Quencia

sen bide bu kızla çıkmaya devam mı ediyosun ? akıl sağlığından şüpheliyim

İnsanların derdi büyük kardeşim,bunu bırakıp gidiyorum
    Sevgilimin geçmişi midemi bulandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 17 Kasım 2016; 2:45:23 >

Best player TR, Korea,Ocean,West,East,BR,RS,TD,GP,Evren,Samanyolu,Void,Dünya,Ay

Bu üye 2006 dan beri dota oynamaktadır.
    Zed is hard to play
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Çok uzun konu okumadım.Kaldıramayacağın bir geçmişi varsa niye başladın hiç başlamasaydın bu iş böyle yürümez

gerçekten değişti yanı bana söylediği şeyler falan haraketlerı eskısı gıbı değil tüm hesaplarını bılıyorum (o söylemesede bazılarını) ortada bışey yok hatta ben hayatına gırdıkten sonra hiç yok ve dedıgım gıbı her turlu şekılde ayrılabılırız ama başkası ıcın benı bırakmaz arkamdan ış cevirmez o kadar emınım.

Son yazdığın cümle sonun olacak genç adam

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • Ben şunu şuraya bırakayım ve kaçayım

Sevgilimin geçmişi midemi bulandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Kasım 2016; 2:52:58 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız değişmemiştir aslında, sadece sen iyi biri olduğun için ve sana inandığı için değiştiğini söylüyordur. Uzun soluklu bir ilişki olmayacak, bir gün bitecek; üzüleceksin ama geçecek. Canını sıkmamaya çalış.

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • Sevgilim benden once sanaldan biriyle tanışmış diye 2 gündür konuşmuyorum aradığı zaman suratına kapatıyorumda sen nasıl dayanıyorsun

• Hocam durumunu anliyorum cok zor gercekten. Tanistigin sevdigin kizin icindeki iyilige mi guveneceksin yoksa sanal profillerindeki kisiligine mi ? Biz ne desek bos burada secimi yapacak ve sonuclarini gorecek olan sensin. Isin zor. Olursa bi sikintin rahatlamak istersen editlemeyecek dahi olsan pm at konusuruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.