Şimdi Ara

Sevgilimin Eski Sevgilisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 Ocak 2011'den beri süren zaman zaman kavgalar olsa da, güzel bir ilişkim var.

Yaşlarımız 17. İkimiz de 12. sınıfa geçtik.

Kız arkadaşım benden 2 önceki sevgilisi (x) ile Aralık 2011'de ayrıldı. Sonra onu unutmak için (y) diye biriyle çıktı. 1 hafta sonra ondan ayrıldı.

(y) zaten çok saçma bir şeydi. O pek problem olmuyor fakat x sorun çıkarıyor. O zaman 2 yıldır falan tanışıyorlardı, şuan 3,5 yıldır.

x sürekli seviyorum falan diye mesajlar atıyor, arıyor falan. Ben bir şey yapamıyorum çünkü bu x, sevgilimin kuzeninin arkadaşı. Yani ona bir şey yapsam kuzeni olayları öğrenir falan. Sorun çıkar. Kuzeni öğrenmese köylerinden biri öğrense olay daha kötü.

Bana bugün mesaj atmış x:

ben x bıraderım bak sana iylikle söyluyorum benm t ile 3 4 yıla dayanan bi geçmişim var surda 4 günde seviyomu oldunuz ve hala köpek gibi seviyorum t benden ayrıldıgında o piskolojıyle nasıl aklına grdın bilmiyorum ama grdıgın gibide cıkacaksın t için herseyı yaparımm bugüne kdar sanada ses etmedysem sebebi tdır tden uzak dur sana bukdar söyluyorum ölecegmı bılsemde gelır seni bulur yapacagımı yaparım sonuc ne olursa olsun bilmem er yada gec tde anlıyacak benm ne demek istediğimii

Kıza soruyorum ne yapayım ben şimdi? Aşkım umursama sen onu falan diyor. Valla deliricem. Ne yapayım ben şimdi DH?

x: 20 yaşında. Üniversite okuyor. Kız ile aynı köyde yaşıyor. Kızın kuzeninin arkadaşı.
    y: 21 yaşında. Asker. Kız ile aynı köyde yaşıyor.
    t: 17 yaşında. Kız
    Ben: 17 yaşındayım. Kız ile aynı sınıfta, 12. sınıf okuyoruz. Ben ilçede yaşıyorum, 3 ay görüşemiycez.

• hemen bi dövüş sporuna yazdır kendini hızlı bi öğrenmeyle gidip döv adamı kızdan 3 yaş büyük sübyancı mısın de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

hemen bi dövüş sporuna yazdır kendini hızlı bi öğrenmeyle gidip döv adamı kızdan 3 yaş büyük sübyancı mısın de

Geçen yıl Ocaktan hazirana kadar body yaptım. Bu yılda Eylülden beri yapıyorum.
    Sırf kendimi savunabileyim diye geçen gün 1-2 kickboks antrenmanına girdim. Gayet yeterli hissediyorum kendimi. Zaten zayıf bir şeydi son gördüğümde.
    Teke tekte alırım.

Ama kız tutturdu onu boşverelim o havlasın dursun, biz kendi ilişkimize bakalım falan da filan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

hemen bi dövüş sporuna yazdır kendini hızlı bi öğrenmeyle gidip döv adamı kızdan 3 yaş büyük sübyancı mısın de

Sırf kendimi savunabileyim diye geçen gün 1-2 kickboks antrenmanına girdim. Gayet yeterli hissediyorum kendimi. Zaten zayıf bir şeydi son gördüğümde.
    Teke tekte alırım.

Ama kız tutturdu onu boşverelim o havlasın dursun, biz kendi ilişkimize bakalım falan da filan..

tamam o zaman çocuk gelip sana bulaşmadan elleme o gelirse dövmeye falan girip ağzını burnunu dağıtırsın

• birisi x e seviyorsan git konuş demiş

o degil de kızı gerçekten seviyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 20 Haziran 2012; 12:16:57 >
  • kızı merak ettim la.Manken falan mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RTÇ

quote:

Teke tekte alırım.

tamam o zaman çocuk gelip sana bulaşmadan elleme o gelirse dövmeye falan girip ağzını burnunu dağıtırsın

Ya ama böyle beklemek de çok pis koyuyor adama.

Bu şerefsiz onu aldattı da öyle ayrıldılar. Sonra kızın en yakın arkadaşıyla çıktı. Kız şuan kardeş gibi olan arkadaşıyla küs. Geçen yıl 3 ay boyunca birliktelerdi o kızla. Şuan küs oldukları için tatili zehir gibi geçiyor. Köy zaten küçük bir yer, anası babası yobaz. Onları da bu duruma x soktu zaten. Kız şuan ne buraya gelebiliyor, ne köyde başka bir arkadaşa güvenebiliyor artık. Evde tıkılı kaldı ve 3 ayı böyle geçicek. Bu şerefsiz çıkmış hala seviyorum da bilmem ne diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Sevgilinin eski ilişkileri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

birisi x e seviyorsan git konuş demiş

o degil de kızı gerçekten seviyor musun ?

Seviyorum tabii ki.

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

kızı merak ettim la.Manken falan mı?

Ashlynn Brooke'a benziyor. 9. sınıfta ilk gördüğümde oha ben bu kızı kime benzetiyorum ya süpermiş demiştim. Sonra ufak bir araştırmayla arşivimin bir numaralı yıldızına benziyormuş
  • Bu gencler nereye gidiyor ya.Bu yasta ugrastiklari islere entrikalara bak.O onla cikiyor o onu seviyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın meshebi genişmiş 17 yaşında askerlerle 20 yaşında elamanlarla takılıyor geleceği parlak aynı şey benimde 8.sınıfta başıma gelmişti kız 3 4 yaş büyük elemanlarla takılıyormus sevgili olduktan sonra 2 3 kişi sıraylamı geliyor artık sürekli kızın peşinde oluyordu 1 döv 2 döv 3.cüde anladım kız peynirmiş saldım gitti şimdi neler gelmiştir başına yaşımda 21 bu arada
  • Ben şahsen kendi adıma söyleyeyim her kızın geçmişi olmuştur biz nasıl insansak herkes hatra yapar. Ondan ben hep demiştim geçmişi sil at zaten abartılcak geçmişi yoktu msjlaşma fln çocukluğuna verdim ama en ufak bir geçmişten konu açılsa bile sinirlerim tepeme çıkıyordu ki öyle birisi fln msj atsa delirirdim heralde. Kız eğer cvp atıyorsa yani ne bileyim yok işte bitti fln der gibi konuşuyorsa direk kızın ****ne tekmeyi koyardım çok sevip acı çeksem bile. He kız cvp atmıyor hiç muhatap olmuyor arayıp msj atıp başına bela oluyorsa gider çağırırım ilk önce ben delikanlı gibi seviyorum senin yerinde ben olsam kızın sevdiği varsa delikanlı gibi giderim sende öyle yap tarzı konuşurum. Gururunu yerler altına serme tarzında konuşurum he artist artist hareketler yapıyorsa gider direk döverim. Herkül değilim belkide dayak yeriz ama o özür dileyene kadar başına bela olurum yani. Ondan sende öyle yap ilk önce sevgilinin hareketlerini ölç bakalım sonra git o çocuğu bul konuş. Kızların çok hoşuna gider erkeklerin onlar için rekabetleri kavgaları fln. Ondan kızın suratında en ufak bir mutluluk, hoşnutluk sezersen direk ayrıl. He ayrılmazsın o senin karakterine kalmış bişe saydı duyarım. Ama dediğim gibi sessiz kalma sahiplen ve hallet konuyu.

• valla hocam bu aşk belası adama herşeyi yaptırır dikkatli ol kendi başıma geldi 3 gün karakolda yattım kavgadan dolayı. bir anlık sinir hayatını...
  • ben sana bişey diyim mi bak bu kız seninle zaman geçirmek için cıkıyor
  • Ben hiç farkına varmadan lise hayatımda isteyebileceğim son şeyin içine sürüklendim : Kız kavgası.

Benim de seninki gibi bir durumum oldu, tek farkı platonikti. Ancak kız da pas veriyordu. Bunu seven bir başkası da bana bu yüzden çatmaya başlamıştı.
    Kavgadan sonra farkettim ki kız sırf böyle bir kavga olsun diye uğraşmış.

Hayvan gibi hissettim kendimi o an ve bu olaylara bir daha girmemek üzere ara verdim. Erkek Hayvanlar da dişisini etkilemek için birbiriyle ölesiye dövüşürler ya... sanırım kızlarda da böyle içgüdüsel bir yatkınlık var. iki erkeğin kendisi için kavga etmesine bayılıyordur sanırım.

Bu yüzden yapabileceğin en sağlıklı şey sanırım bu kıza adam akıllı eski sevgilisine son postayı koyup birdaha aramamasını sağlayacak sözler sarfetmesini istemen, eğer bunu kabul etmezse ondan ayrılmandır. Kız çünkü böyle birşeyi istediği için "umursama" gibisinden şeylerle geçiştirmeye çalışıyordur ta ki hesaplaşma gününe kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Ben şahsen kendi adıma söyleyeyim her kızın geçmişi olmuştur biz nasıl insansak herkes hatra yapar. Ondan ben hep demiştim geçmişi sil at zaten abartılcak geçmişi yoktu msjlaşma fln çocukluğuna verdim ama en ufak bir geçmişten konu açılsa bile sinirlerim tepeme çıkıyordu ki öyle birisi fln msj atsa delirirdim heralde. Kız eğer cvp atıyorsa yani ne bileyim yok işte bitti fln der gibi konuşuyorsa direk kızın ****ne tekmeyi koyardım çok sevip acı çeksem bile. He kız cvp atmıyor hiç muhatap olmuyor arayıp msj atıp başına bela oluyorsa gider çağırırım ilk önce ben delikanlı gibi seviyorum senin yerinde ben olsam kızın sevdiği varsa delikanlı gibi giderim sende öyle yap tarzı konuşurum. Gururunu yerler altına serme tarzında konuşurum he artist artist hareketler yapıyorsa gider direk döverim. Herkül değilim belkide dayak yeriz ama o özür dileyene kadar başına bela olurum yani. Ondan sende öyle yap ilk önce sevgilinin hareketlerini ölç bakalım sonra git o çocuğu bul konuş. Kızların çok hoşuna gider erkeklerin onlar için rekabetleri kavgaları fln. Ondan kızın suratında en ufak bir mutluluk, hoşnutluk sezersen direk ayrıl. He ayrılmazsın o senin karakterine kalmış bişe saydı duyarım. Ama dediğim gibi sessiz kalma sahiplen ve hallet konuyu.

Hocam gözlemlediğim kadarıyla kız söylediğin gibi değil harbiden.
    Böyle ağzını yokluyorum, açığını arıyorum ama ben yanlış anlamıyım diye elinden geleni yapıyor.
    Çocuk gurursuz p.çin teki. Ne diyorum hem aldattı, hem kardeşi gibi arkadaşıyla çıktı. Sonra gelmiş seni seviyorum diyor. Bi de babasını istetmeye yollayacakmış. Köy küçük bir yer olduğu için, çocuğun bir arkadaşı kızın çok sevdiği bir abisi. O abisi de araya giriyor, aralarını yapmaya çalışıyor. "Bu çocuk çok kararlı, tuttuğunu koparır. Ben kardeşime inanıyorum istiyorsa alır. Çok pişman olmuş, eski şeyleri asla yapmıcak artık" falan diyor.
    Bu da "Böyle yapacaksan sen de bittin benim için" dedi. Öyle kavga meraklısı falan değil.

Dün kötü bi kavga ettik. Ayrılık mevzusu ettim kendini paraladı. Özürler, yalvarmalar...

• Kavak Yelleri ile büyüyen gençler :)
    Oglum seviyorsan savaş ama bak bir bakalım kız gercekten seni seviyor mu?
  • arada kalip hersey sana patlamasin da, ayrica lise iliskisini cok fazla ciddiye alma kizlar universite kazaninca aninda degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.