Şimdi Ara

Sevgilimin babası öğrenirse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar benim için çooook ciddi bir konuyu sizinle paylaşacağım. direk giriyorum meseleye. sevgilimle bayağı ciddiyiz her şey çok iyi ama ortada kocaman bir sorun var. babası.öğrenirse aylarca konuşamayız buluşamayız. dayanamam ben,yıkılırım. kız babasına gerçekten değer veriyor hani ayrıl kızım dese bir hafta diretir sonra ayrılır gibime geliyor, seviyor gerçekten hiç şüphem yok ama babası bir ayrı...

ne yapalım , ne yapsın , ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yas kac ? Babasi ogrenirse neden aylarca konusamayasin ?

• triplere bak yıkılırım falan hiç öyle olmuyor merak etme
  • inş öğrenir

• Aman kardeşim öğrenmesin sakın.Yıkılırsın benden söylenmesi berbat bi durum.
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Yaş 17. Babası sevgiliye karşı o yüzden. @huseyinn31

• erken ciddi düşünmek için 17 yaşında
    edit: illa ayrılmayalım diyosan erken yaşta baba olma tercihini kullanırsın babası da paşa paşa seni kabullenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Menthol -- 8 Haziran 2014; 18:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Kızı babası vermiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnosLoL

Yaş 17. Babası sevgiliye karşı o yüzden. @huseyinn31

Sorsak çoğu kızın babası karşıdır ama gizli saklı iş çevirenleri anlatsak o zaman gizli işler dönmesin de sevgilisi olsun derler. Babası sorunluysa yapacak bir şey yok dostum. Kız tedirgin yaşıyorsa, gezmeye gelmiyorsa durum ayrılık gösteriyor.
    Gayet tedirgin,Ayrılmamak için elinden geleni yapıyor, çeşitli bahaneler uydurup fırsat buldukça geliyor.

• quote:

Gayet tedirgin,Ayrılmamak için elinden geleni yapıyor, çeşitli bahaneler uydurup fırsat buldukça geliyor.

Bu şekilde devam edeceksiniz o zaman ilişkiye
    Böyle bir yere kadar devam edeceğiz sonra yakalayacak babası eninde sonunda kesin... belki bir sene sonra belki yarın bilemiyorum. Baba olma seçeneği de şu an fazla erken bence, çok fazla... Kızın okulu , benim okulum. Az çok iyi liselerdeyiz ikimiz de , baba olma konusuna çok sıcak bakamıyorum açıkçası

• quote:

Böyle bir yere kadar devam edeceğiz sonra yakalayacak babası eninde sonunda kesin... belki bir sene sonra belki yarın bilemiyorum. Baba olma seçeneği de şu an fazla erken bence, çok fazla... Kızın okulu , benim okulum. Az çok iyi liselerdeyiz ikimiz de , baba olma konusuna çok sıcak bakamıyorum açıkçası

Demek istediğini tam anlamadım. Kız, başka bir neden için babasını mı öne sürüyor diye düşünüyorsun ?
    Hayır geleceğimiz var gibi üniversite meslek falan hani baba olmak evlenmek ... Okul falan kalmaz , baya zor olur

Edit : başka bir arkadaş demiş erkenden baba olma yolu var diye o yüzden yazdım bunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypnosLoL -- 8 Haziran 2014; 20:14:11 >
  • Şimdi pcde olup babasını bulup konuyu yollamak vardı da

• 17 yaşımdayım.ciddi düşünüyorum diyor ya ahahahd yazık lan size

• quote:

Hayır geleceğimiz var gibi üniversite meslek falan hani baba olmak evlenmek ... Okul falan kalmaz , baya zor olur

Edit : başka bir arkadaş demiş erkenden baba olma yolu var diye o yüzden yazdım bunları...

Dostum zaten meslek sahibi olmadan, askerligi yapmadan bu kizi sana vermezler bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Dostum zaten meslek sahibi olmadan, askerligi yapmadan bu kizi sana vermezler bile

Arkadaşın önerdiği sey baba ol pasa pasa verirler kızı

• bişi olmaz canısı 1 haftaya unutursun

• Biliyorum,erken kucuguz tamam geçin dalganızı... Güzel eglendirdim değil mi sizi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.