Şimdi Ara

Sevgilimin Annesi vefat etti ne yapmalıyım? edit: babası da vefat etmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler z önce haberini aldım kız arkadaşımın annesi vefat etmiş. İkimizde farklı illerdeyiz. İşin kötüsü şuan bende hastanede babama bakıyorum. Ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum. Ailemin bundan haberi yok elim kolum titriyor bi yardım edin

edit: kızın babası da vefat etmiş ve bende bunları yoğun bakımdan öğreniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetugur152 -- 20 Eylül 2015; 8:41:59 >

• Durum zor bir durum, ilişkinizin durumunu da bilmiyorum. Madem baban hastanede babanın yanından ayrılma. Yapabileceğin pek bir şey yok. Normal bir durumda olsan giderdin herhalde.
  • ilişkimiz neredeyse 2 yıllık ama bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum. 1 abim ve 1 kardesim daha var ama onlarda 10 gündür bakiyorlardı ben memlekete geleli sadece 1 gün oldu napacagimi hic bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Beyler z önce haberini aldım kız arkadaşımın annesi vefat etmiş. İkimizde farklı illerdeyiz. İşin kötüsü şuan bende hastanede babama bakıyorum. Ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum. Ailemin bundan haberi yok elim kolum titriyor bi yardım edin

edit: kızın babası da vefat etmiş ve bende bunları yoğun bakımdan öğreniyorum.

Zor bir durum böyle olayların üstüne evlenmenizde çok zor yanına alıp kollama düşüncesindeyseniz ama bence onun yanında olursanız ilişkiniz çok güçlenebilir veyahut bu kayıplardan sonra hayattan zevk almayabilir ( nasıl yapsın ki ?! )

Babanızı aman bırakmayın hocam tek varsa bir refakatçi daha uygun anca öyle
  • Allah sabır versin hocam
  • Kızla evlen.

• noluyor aga 1 gün içinde ikiside nasıl vefat etmiş trafik kazası mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay neki ikisini birden nasıl kaybetmiş Allah rahmet eylesin. Kız perişandır şuan en müsait zamanda hemen gitmelisin yanına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetugur152 kullanıcısına yanıt
    Kızın babası vefat etmiş derken heralde daha önce vefat ettiğini kastettiniz hocam ? Yanlışsa düzeltin lütfen.Bence babanızı bırakmayın ama bakabilecek biri varsa ona bırakıp refakati kız arkadaşının yanına gidebilirsin.Çok kötü durumdadır şuanda yanında olmanız çok iyi olur.Elimizden maalesef başka bir şey gelmiyor..Allah rahmet eylesin,babanıza da acil şifalar dilerim hocam.
  • Hocam konuşun babanızla bir de refakatçi ayarlayın en azından 4-5 günlüğüne hemen gidin kızın yanına

• Şuan tek destekçisi sizsiniz kesinlikle yanına gidin.
  • Baban hastanedeyken elin kizinin yanina gitmek hoş olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.