Şimdi Ara

Sevgilimi bulamiyorum nerde bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardim edin ya sevgilimi en kolay bulma yollari onerir misin cok yalnizim ya :/

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiXoN -- 29 Ekim 2012; 16:41:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla kardeş, bakkal da satılmıyor ki gidip şu bakkaldan al diyelim. Arayacaksın mecbur.
  • www.gonuldensevenler.com

• Yalçın abiye başvur.Sevgilimi bulamıyorum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayox06 -- 29 Ekim 2012; 16:36:31 >
  • Ulan bari bugün yapmayın. Adamların 89 yıl önce ne olmuş hiç umurlarında değil.

Ayrıca yanlız değil, yalnız. + Block.
  • yanımda hayırdır neden aradın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewqewq03

yanımda hayırdır neden aradın

az önce de benimleydi.işimiz bitince işim var deyip çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amerikan mandası -- 29 Ekim 2012; 16:38:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sevgilibul.com gir tanış sevgili bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Valla kardeş, bakkal da satılmıyor ki gidip şu bakkaldan al diyelim. Arayacaksın mecbur.

Nasil araycam face mi yoksa disardami canim sıkılıyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiXoN -- 29 Ekim 2012; 16:42:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Valla kardeş, bakkal da satılmıyor ki gidip şu bakkaldan al diyelim. Arayacaksın mecbur.

Nasil araycam face mi yoksa disardami canim sıkılıyo ya

Facebooktan biraz zor bence. Dışarı çıkıpta kız aranmaz. Belirli bir ortamın olmalı. Okul, dershane, kurs vb.
  • kerev

ev kelimesinin eş anlamlısı ''hane''dir.
  • Türk kezbanları bu konuyu görmesin. Herkez bizi arıyor, erkekler yana yana kadın arıyor, beni ne doktorlar mühendisler istedi, erkekler kadınsız yapamaz, biz nimetiz, her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır, bunlar bize muhtaç, dünya kadınlar üzerine kuruludur, böyle erkekler olduğu sürece dünya bizimdir, erkeklerin hepsi abaza, kız aranıyor her yere lazım bizsiz olmaz gibisinden kanıya varıp egolarına ego katıyolar bilmem anlatabildim mi ?

Kezbanda olsalar erkek arkadaş lazım erkeksiz kaldım erkeksiz olmuyor gibi konu açtıklarını görmedim yalan yok.
  • Az önce banyoya girdi. hayırdır bi sorun mu var??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.