Merhabalar arkadaşlar, yılbaşında sevgilime ne hediye alacağımı bilmiyorum. Aslında bildiğim tek şey sıradan bir hediye olmaması gerektiği. Ne bileyim farklı olsun, romantik ve sıradışı karışımı bir şey. El yapımı da olabilir. Önemli olan şaşırtacak bir şeyler olması Kırmızı alarm, acil arkadaşlar
Yılbaşında ne hediye isterim ne hediye alırım sevgilimde aynı düşüncede. Sonuçta bizim için özel bir gün değil
quote:
Orijinalden alıntı: JustForYouu
Yılbaşında ne hediye isterim ne hediye alırım sevgilimde aynı düşüncede. Sonuçta bizim için özel bir gün değil
sevgili yok kafa rahat. yanlız ben ve ben varız. kendime ne alayım acaba
yilbasi ne la oldum olasi nefret ederim git hindi al beraber yersiniz yada agac al suslersiniz
Bi kutuya cok sevdigi bi abur cubur varsa kutuyu onunla doldur yanina da fotograflarinizin oldugu bi album koy kutunun icine de biraz kirmizi gul yapraklari dokersen bence cok hos bi hediye olur
Yatağın altına yüzük koy bence
DaYWaLkeR
kullanıcısına yanıt
Öyle şeyler değil arkadaşım
Hobi eşyaları satan yere git. 5-10 lira boş kutu al. 2-3 renk boya desen 15 lira. 1 fırça ve vernik ile toplam 30 civarına unutmayacağı bir hediye verebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8946C419
Hobi eşyaları satan yere git. 5-10 lira boş kutu al. 2-3 renk boya desen 15 lira. 1 fırça ve vernik ile toplam 30 civarına unutmayacağı bir hediye verebilirsin.
pijama
quote:
Orijinalden alıntı: mike4melly
Bi kutuya cok sevdigi bi abur cubur varsa kutuyu onunla doldur yanina da fotograflarinizin oldugu bi album koy kutunun icine de biraz kirmizi gul yapraklari dokersen bence cok hos bi hediye olur
diyette olmazsa dediğin olur fikir için teşekkür ederim, bir kenarda dursun Ama böyle gördüğü zaman şok olacağı bir şey olsun istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MinPayne
Boş hediye kutusu en anlamlısı diyorsun yani eyvallah
Mor LahanaM
kullanıcısına yanıt
romantik ve ilginç dedin de aklıma geldi. bu hediye beni çok şaşırtmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Justinin Maymunu
sevgilime bu tarağı hediye edince eminim şaşkınlıktan 1 yıl ağzını kapatamayacağım Fikir için eyvallah ama Ali Ağaoğlu gibiyim anlasana. Bu değil, bu hiç değil
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünce Seli
romantik ve ilginç dedin de aklıma geldi. bu hediye beni çok şaşırtmıştı
Bu nerrde yapılırr
Düşünce SeliD
kullanıcısına yanıt
boyutu ne kadar bunun acaba? aslında orjinal bir hediye olabilir. Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Mor Lahana
boyutu ne kadar bunun acaba? aslında orjinal bir hediye olabilir. Teşekkür ederim