Şimdi Ara

Sevgilime yılbaşı hediyesi ne almalıyım, acil yardım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler. Daha farklı fikirlerini de bekliyorum
  • vitor reis kullanıcısına yanıt
    Öyle deme abi ağzından yel alsın
  • Mor Lahana M kullanıcısına yanıt
    bizim zamanımızda ay lav you'lu ayıcıklar vardı ne dersin
     Sevgilime yılbaşı hediyesi ne almalıyım, acil yardım :(
  • Kayıp Balık K kullanıcısına yanıt
    Fikir güzel tabi ama hobi olarak güzel.2015'e gireceğiz kardeş, yapma gözünü seveyim
  • JustForYouu kullanıcısına yanıt
    O zaman hayat sana güzel ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor Lahana

Fikir güzel tabi ama hobi olarak güzel.2015'e gireceğiz kardeş, yapma gözünü seveyim

puhahaha tamam haklısın mesaj alındı
    Balonları şişirmeden önce içine romantik notlar yazabilirsin ve sevgilinin balonları patlatıp o notları okumasını istersin.hem ucuz hem anlamlı olur. bu dha iyi oldu sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayıp Balık

Balonları şişirmeden önce içine romantik notlar yazabilirsin ve sevgilinin balonları patlatıp o notları okumasını istersin.hem ucuz hem anlamlı olur. bu dha iyi oldu sanki

Bak bu fikir güzeldi. Ama sanki doğum gününe daha uygun gibi. Bunu doğum gününde yaparım Çok teşekkür ederim.

Yılbaşı hediyesi dediğin böyle olur. Oh sıcacık
  • anılkast kullanıcısına yanıt
    onun için başka başlık aç kardeş :))
  • Düşünce Seli D kullanıcısına yanıt
    Bunlar olağan şeyler, farklı olsun istiyorum ben birazcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünce Seli

romantik ve ilginç dedin de aklıma geldi. bu hediye beni çok şaşırtmıştı

bence çok gereksiz birşey. bence hediye dediğimiz şey kullanılmalı, kullanılacak birşey olmalı yani.

soruyu soran arkadaşa cevap;

olm manyak mısın niye hediye alıyonuz yıl başında ? diğer özel günler yetmiyor mu ?

• quote:

fotonuzu bastırabileceğin bu kitap ayracı nasıl? benden bu kadar

• RealSchule R kullanıcısına yanıt
    ehehe ama arkadaş ilginç bir hediye istiyor baksanıza her zaman kullanabileceği bir şey ne kadar ilginç olabilir ki? Ya da herkesin görmediği ilginç bir şeyi ne kadar kullanabilir ki? Gibi gibi. benim çok hoşuma gitmişti bu :) Romantik en azından. kadınlarla bu konuda bakış açınız uyuşmayabiliyor.
  • quote:

ehehe ama arkadaş ilginç bir hediye istiyor baksanıza her zaman kullanabileceği bir şey ne kadar ilginç olabilir ki? Ya da herkesin görmediği ilginç bir şeyi ne kadar kullanabilir ki? Gibi gibi. benim çok hoşuma gitmişti bu :) Romantik en azından. kadınlarla bu konuda bakış açınız uyuşmayabiliyor.

hocam düz adamım ben. bi defa yaptıktan sonra napayım o puzzleyi ? kız arkadaşım da bana yaptırmıştı, fotoğraflardan oluşan bi poster. ilk aldığımda çok hoşuma gitmişti fakat şimdi gereksiz geliyor. Mesela yıldönümümüz yaklaşıyor, bana öyle gereksiz (kullanmayacağım) şey alması yerine en basitinden bi notebook soğutucusu veya FIFA 15 çok daha iyi olur

Abi ben de bayılmıyorum tabi özel günlere. Ama özel günlerin birini unut senelerce başına kakar Siz yılbaşını pek sallamıyorsunuz galiba ama bizde yılbaşı sizin yıldönümü kadar önemli. bana dua edersin artık
  • quote:

quote:

fotonuzu bastırabileceğin bu kitap ayracı nasıl? benden bu kadar

Kitap okuyan biri olsaydı harika bir hediye olabilirdi. tam aradığım fikirleri sunuyorsun

• quote:

Abi ben de bayılmıyorum tabi özel günlere. Ama özel günlerin birini unut senelerce başına kakar Siz yılbaşını pek sallamıyorsunuz galiba ama bizde yılbaşı sizin yıldönümü kadar önemli. bana dua edersin artık

kızlar gereksiz herşeyi sallar, sen karşı çıkmadıkça

işte kadınların bakış açısıyla erkeklerin bakış açısı çok farklı :D Notebook soğutucusu ne yaw, iyi güldüm FIFA 15 kabul edilebilir. Kız arkadaşın sana "Bana, sana hediye ettiğim tarzda hediyeler al" mesajı vermiş. İstediğin kadar kullanışlı hediye alırım de, kadınlar seviyor böyle şeyleri.
  • Düşünce Seli D kullanıcısına yanıt
    nick - mesaj uyumu demeden geçmiyim

ben aldığım hediyeyi kullanırken görmesini isterim, evde bi köşede durmasını değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.