çok teşekkürler. Daha farklı fikirlerini de bekliyorum
vitor reis
kullanıcısına yanıt
Öyle deme abi ağzından yel alsın
Mor LahanaM
kullanıcısına yanıt
bizim zamanımızda ay lav you'lu ayıcıklar vardı ne dersin
Kayıp BalıkK
kullanıcısına yanıt
Fikir güzel tabi ama hobi olarak güzel.2015'e gireceğiz kardeş, yapma gözünü seveyim
JustForYouu
kullanıcısına yanıt
O zaman hayat sana güzel ne diyim
quote:
Orijinalden alıntı: Mor Lahana
Fikir güzel tabi ama hobi olarak güzel.2015'e gireceğiz kardeş, yapma gözünü seveyim
puhahaha tamam haklısın mesaj alındı
Mor LahanaM
kullanıcısına yanıt
Balonları şişirmeden önce içine romantik notlar yazabilirsin ve sevgilinin balonları patlatıp o notları okumasını istersin.hem ucuz hem anlamlı olur. bu dha iyi oldu sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Kayıp Balık
Balonları şişirmeden önce içine romantik notlar yazabilirsin ve sevgilinin balonları patlatıp o notları okumasını istersin.hem ucuz hem anlamlı olur. bu dha iyi oldu sanki
Bak bu fikir güzeldi. Ama sanki doğum gününe daha uygun gibi. Bunu doğum gününde yaparım Çok teşekkür ederim.
Mor LahanaM
kullanıcısına yanıt
Yılbaşı hediyesi dediğin böyle olur. Oh sıcacık
anılkast
kullanıcısına yanıt
onun için başka başlık aç kardeş :))
Düşünce SeliD
kullanıcısına yanıt
Bunlar olağan şeyler, farklı olsun istiyorum ben birazcık.
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünce Seli
romantik ve ilginç dedin de aklıma geldi. bu hediye beni çok şaşırtmıştı
bence çok gereksiz birşey. bence hediye dediğimiz şey kullanılmalı, kullanılacak birşey olmalı yani.
soruyu soran arkadaşa cevap;
olm manyak mısın niye hediye alıyonuz yıl başında ? diğer özel günler yetmiyor mu ?
quote:
fotonuzu bastırabileceğin bu kitap ayracı nasıl? benden bu kadar
RealSchuleR
kullanıcısına yanıt
ehehe ama arkadaş ilginç bir hediye istiyor baksanıza her zaman kullanabileceği bir şey ne kadar ilginç olabilir ki? Ya da herkesin görmediği ilginç bir şeyi ne kadar kullanabilir ki? Gibi gibi. benim çok hoşuma gitmişti bu :) Romantik en azından. kadınlarla bu konuda bakış açınız uyuşmayabiliyor.
quote:
ehehe ama arkadaş ilginç bir hediye istiyor baksanıza her zaman kullanabileceği bir şey ne kadar ilginç olabilir ki? Ya da herkesin görmediği ilginç bir şeyi ne kadar kullanabilir ki? Gibi gibi. benim çok hoşuma gitmişti bu :) Romantik en azından. kadınlarla bu konuda bakış açınız uyuşmayabiliyor.
hocam düz adamım ben. bi defa yaptıktan sonra napayım o puzzleyi ? kız arkadaşım da bana yaptırmıştı, fotoğraflardan oluşan bi poster. ilk aldığımda çok hoşuma gitmişti fakat şimdi gereksiz geliyor. Mesela yıldönümümüz yaklaşıyor, bana öyle gereksiz (kullanmayacağım) şey alması yerine en basitinden bi notebook soğutucusu veya FIFA 15 çok daha iyi olur
RealSchuleR
kullanıcısına yanıt
Abi ben de bayılmıyorum tabi özel günlere. Ama özel günlerin birini unut senelerce başına kakar Siz yılbaşını pek sallamıyorsunuz galiba ama bizde yılbaşı sizin yıldönümü kadar önemli. bana dua edersin artık
quote:
quote:
fotonuzu bastırabileceğin bu kitap ayracı nasıl? benden bu kadar
Kitap okuyan biri olsaydı harika bir hediye olabilirdi. tam aradığım fikirleri sunuyorsun
quote:
Abi ben de bayılmıyorum tabi özel günlere. Ama özel günlerin birini unut senelerce başına kakar Siz yılbaşını pek sallamıyorsunuz galiba ama bizde yılbaşı sizin yıldönümü kadar önemli. bana dua edersin artık
kızlar gereksiz herşeyi sallar, sen karşı çıkmadıkça
RealSchuleR
kullanıcısına yanıt
işte kadınların bakış açısıyla erkeklerin bakış açısı çok farklı :D Notebook soğutucusu ne yaw, iyi güldüm FIFA 15 kabul edilebilir. Kız arkadaşın sana "Bana, sana hediye ettiğim tarzda hediyeler al" mesajı vermiş. İstediğin kadar kullanışlı hediye alırım de, kadınlar seviyor böyle şeyleri.
Düşünce SeliD
kullanıcısına yanıt
nick - mesaj uyumu demeden geçmiyim
ben aldığım hediyeyi kullanırken görmesini isterim, evde bi köşede durmasını değil