|
Sevgilime Sürpriz Yemek Hazırladım SS'li (4. sayfa)
-
-
Çok eskiden yani 15 20 yıl önce 20 li yaşlarda olsa yapardım böyle şeyler ama bir kamyon kız değiştirdikden sonra anladım ki kadın milleti hayvan seviyor.
O yüzden artık böyle incelikleri rafa kaldırdım.
Umarım iyi eğlenirsin :)
-
hgece devam ediyomu hocam xd
-
ileride kendi ellerimle pasta yaptım ama terk edildim diye konu açacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990Aileride kendi ellerimle pasta yaptım ama terk edildim diye konu açacak.
Aman hocam ağzınızdan yel alsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keko sevgilisi olup bunu gören kezbanları çok merak ediyorum -
Bende zamanında hanıma kabak mücveri yapmıştım.
Güzel şeyler bunlar. Eline yüreğine sağlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethÇok eskiden yani 15 20 yıl önce 20 li yaşlarda olsa yapardım böyle şeyler ama bir kamyon kız değiştirdikden sonra anladım ki kadın milleti hayvan seviyor.
yakışıklı treth abimizin düşünceleri önemli
-
ZOOAAAAAARRTTTTTTT
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethÇok eskiden yani 15 20 yıl önce 20 li yaşlarda olsa yapardım böyle şeyler ama bir kamyon kız değiştirdikden sonra anladım ki kadın milleti hayvan seviyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Her kız için genelleme yapmamak lazım, birbirimizi uzun süredir tanıyoruz umarım böyle devam eder.
Tekrar teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vc1903Bende zamanında hanıma kabak mücveri yapmıştım.
Güzel şeyler bunlar. Eline yüreğine sağlık.
Fırında kabak mücveri yapmayı bende çok seviyorum hocam. Kabak sosu yapıyorum birde çok güzel oluyor. Tekrar buluşursak kız arkadaşıma denerim yapmayı. Çok teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NikopollZOOAAAAAARRTTTTTTT
Noldu hocam? :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos03Noldu hocam? :)
Alıntıları GösterGür bir sesle ossurmuş
-
Yaşadınız günün tadını çıkarın ilerde sadece anılarda kalacak yasadiniz yanınıza kar kalacak
Üniversite yılları gençlik yılları güzeldir ilerde paranız olsada hiçbir şey o anki tadı veremiycek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fakelerin bile sevgilisi var
-
Tebrik ediyorum , çok ince ve güzel bir davranış -
quote:
Orijinalden alıntı: alemci83
Yaşadınız günün tadını çıkarın ilerde sadece anılarda kalacak yasadiniz yanınıza kar kalacak
Üniversite yılları gençlik yılları güzeldir ilerde paranız olsada hiçbir şey o anki tadı veremiycekÇok teşekkürler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rocky bayboğa
Tebrik ediyorum , çok ince ve güzel bir davranışÇok teşekkürler hocam.
-
Hanımcılığı hiçbir zaman anlamayacağım.
O sana sürpriz yapmazken sen niye yapıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
Hanımcılığı hiçbir zaman anlamayacağım.
O sana sürpriz yapmazken sen niye yapıyorsunMerhaba hocam, yok hanımcı değilim. İçimden geldi böyle bir şey yapmak istedim. Kız arkadaşımın bana sürpriz yapmadığını nereden çıkardınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X