Şimdi Ara

Sevgilime saat aldım 120 lira verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim kyk alıyorum . Ve sevgilime bütçemi denkleyip 120 liralık saat aldım. Biraz içim yanıyor verdiğim paradan dolayı ama almak istedim

saat bu ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zimbabve07 -- 20 Mayıs 2016; 23:00:17 >

• Cok romantiksin sapsik dememizi mi bekliyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç saat 120 lira

• İlla bir gün ayrılacaksın biraz beyninle düşün belaltınla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

İlla bir gün ayrılacaksın biraz beyninle düşün belaltınla değil.

Üniversiteye gidiyoruz ilişkimiz ciddi inşallah Allah ayırmaz ama senin bakış açınla yemekte ısmarlama. Yani gönül eğlendirmek için çıkmıyorum dostum.

Ama 120 lira biraz fazla para işte. Öğrenci birine özellikle
  • up
  • Seni zorlayacaksa almasaydın. Hediyeleşmek güzel tabii ama öğrenci adam saate 120 tl vermez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 lira bir saat için çok değil.
  • bazi şeyler için 120 lira cok olabilir fakat bi saat için 120 lira cok az içinden küfür bile edebilir . daha kücük şeylerin kalitelisini almaliydin bana göre saat almakla hem riske girmişsin hemde 120 liralik saat ne kadar iyi olabilir ki
  • 120 liralık saat iyi değil diyenleri de gördük. Biz mi çok fakiriz yoksa millet mi çok zengin anlamadım?
  • 120 TLye saat nasıl acaba
  • Arkadaşlar saat gayet iyi 290 liradan düşen casio yu aldım . %60 lık bi indirim var ortada :)

@Tsuda Dediğine aynen katılıyorum ben de çok düşündüm ama . 2 yıllık bir ilişkimdi daha önce 30 liralık işte önceki doğumgününde 45 liralık ayı almıştım ama bir kere böyle bir hediye alayım dedim. Bütçemi kendime göre ayarladım biraz zorlanacam yine de ama öyle düşündüm.
  • Gel
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Sevgilime doğum gününde maliyeti 500tlyi bulan hediyeler hazırlamıştım.Üniversiteye aynı şehirden beraber gelmiştik ciddi düşünüyorduk.

Sonuç : Şuanda ayrıyız.

• Bir saat için az 300 lira bile olsa. Diesel'in saatini alacaktı bana sevgilim 2 bin tl civarı. Bence sen bir düşün 120 tl çok mu az mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Bir saat için az 300 lira bile olsa. Diesel'in saatini alacaktı bana sevgilim 2 bin tl civarı. Bence sen bir düşün 120 tl çok mu az mı diye.

Oha 2 bin lira Benim yüreğime inerdi.

@JeffS Ben böylelikle biraz ucuza da getirmiş oldum aslında hocam senin dediğini düşününce :D Kutu hazırlamakta maliyetli gerçekten. Basit bir kutu değil ama eğer içinde değerli şeyler olacaksa uçar onun fiyatı :D

• up.
  • E

• Ayrılınca üzerine faiz koyarak geri al. Sevgilin olursa tekrar onu hediye edersin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.