Şimdi Ara

sevgilime karşı güven sorunu yaşıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kız için kendini yıpratma, aldatılmış ve birçok kez başkasına tercih edilmiş birisi olarak diyorum ki bu kız sağlam ayak değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

bu kafayla gidersen karşındakinide tanrı gibi görüp dünyada ki milyarlarca kızı unutup "senden başkasını sevemem öhöhhöhöhö" yaparsan. Hayatın boyunca kullanılmaya mahkumsun bilader. Sonrada tekrar konu açıp yol verdiler hööhhöhöhö deme.

Alıntıları Göster
    Benim de tam bu tarz bir motivasyona ihtiyacım vardı. Mutlu oldum şimdi.

• tam bir Türk erkeği betasısın.

o 1 erkek dediğin senden yakışıklı mı? seni geçebilir mi? önce ona karar ver cevap hayırsa sıkılmaya gerek yok. kız da tasmayı kaptırmışsın nereye çekerse oraya gidecek bi halin var. zaten bakireymis. terk edeceğin kızı bozmana gerek yok. tavsiye de etmem. kapıyı çek hadi eyvallah diyip çıkacaksın

• Hiçbir şeyi içine atma. Mesela hemen kapattı diyelim, senin de içine kurt düştü. Sor hemen açık açık olmasa da. O neydi hemen kapattın, hani bı ben de bakiyim falan. Direkt düşünmeden eline verirse ve yüz ifadeleri normal ise sıkıntı yoktur, çok kurcalamadan bırak telefonunu ama vermek istemezse sıkıntı büyük. Ve dikkat et bazı kızlar bana guvenmiyon mu vs diyerek karşı tarafı oyalarken, açıklarını kapatmanin bir yolunu bulur. Sen tam aha yakaladim, kesin bir şey var derken o açıklarini kapatmistir. Sileceklerini silmistir. Sonra o kadar kavgadan sonra nihayet telefonunu aldığında suçlu sen çıkarsın.

Daha ilişkinin basindasiniz. 4 ay bir şey değil. Guvenmemen çok normal. Bunu bir kere kabullen. Yıllar bile yetmiyor yeri geliyor, bırak 4 ayı. Eğer bir şüphen varsa gidermen gerekir. Yoksa hayat zindan olur, kafanı yer durur. Şüphelerinde hakliysan da hiçbir şeyden habersiz yaşayip. gitmiş olursun. Şüphelerin haksızsan da bilemezsin, bu sefer de haksızlık etmiş olursun.

Bu benden sana tavsiye olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynısını ben yaşasam böyle sakin kalamam. Biraz sabreder, biriktiririm. Sonra bi patlarım tabiri caizse ağzıma geleni sayar çeker giderim. Baktım yalvarıyor mu? Engellerim. O güven hissi çok önemli bir şey. Her kız aşılayamaz. O kardeşim gibi ayaklarını da geçsin ya. Bende hemen hemen hiçbir kıza güvenmiyorum açıkcası. Bu arada o kızın saf olduğunu düşünmüyorum. Erkek eli değmemişmiş :) enn kötü ihtimal whatsapp’ta görüntülü konuşma var ;) güvenme dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok fazla whatsapp'ta çevrimiçi oluyor
    Yani ben gün içinde whatsapp'ta bu kadar vakit harcayan biri görmedim hayatımda
    bu gruplarda cinsel muhabbetler döndüğüne çok eminim
    whatsapp açıldı.Konuşmaların başında bir erkek gördüm

Hiçbir yorum yapmıyorum senin cümlelerini yapıştırıyorum. Başka soru sormana gerek yok.
  • Şeftali ve kayısıyı yedikten sonra çöpe atacaksın kardeş.

• Yalanlarını yakaladıkça iyice paranoyak olursun o kızla zorlama bence. Çok ciddi yalanlarını kabul etmiştim ben çok ufak konularda bile yalan söylüyordu. Yalancı insan hep yalan söyler hastalık gibi düzelmez çok fazla zorlama 4. ay birşey değil. Kopamıyorum noktasına gelirsen çok canın yanar.
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    tam da doğru tespit

Sevilmez bunlar. kaset gibidirler iki yüzlüler yani. tanıyamadım valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.