Şimdi Ara

sevgilime karşı güven sorunu yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımla şuan 4.ayımımızdayız.Onla neredeyse çoğu konuyu konuştuk ve aramızda muhabbeti geçti.Ayrıca aramızdaki ilişkinin seviyesi de çok ileri durumda şuan örneğin üniversiteyi kazandiktan sonra ayni evde kalmayi,gelecekte evlenmeyi düşünüyoruz.Ayrıca daha önce kimseyle cinsel bir temas kurmamış ve benle olabileceğini söylüyor.İşte sizin bi konuda görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum o da çok fazla güven sorunu yaşıyorum ama karşıya bunu belli etmiyorum.Böyle düşünmemin sebebi mesela çok fazla whatsapp'ta çevrimiçi oluyor.Yani ben gün içinde whatsapp'ta bu kadar vakit harcayan biri görmedim hayatımda.Sorduğumda ise bizim kızlarla konuşuyorum çoğunlukla diyor ama bir keresinde bunun yakın bir erkek arkadaşı grupta spor muhabbeti dönerken kız arkadaşıma ağırlık kaldırarak squat yap falan demiş durduk yere.Bundan rahatsız olduğumu söyledim ancak onun sonrasında yok o benim kardeşim gibi vs vs. şeyler dedi o muhabbet öyle geçti.Tahmin ettiğim kadarıyla içinde bulunduğu çok fazla whatsapp grubu var ve ben bundan rahatsız oluyorum çünkü bu gruplarda cinsel muhabbetler döndüğüne çok eminim arkadaşlar.Ama hiçbir zaman bunu dile getiremedim.Bir keresinde onun morali bozuk olduğu zaman sokağına kadar gitmiştim buluşmuştuk.Telefonu çıkardı fotoğrafımızı çekmek istedi ancak telefonu açtığında ilk whatsapp açıldı.Konuşmaların başında bir erkek gördüm ve ismini zar zor görebildim zaten açıldığı an ışık hızıyla kapattı whatsapp ı.Merak ettiğimi de hiç söyleyemedim ancak sonradan instagram hesabından takip ettiklerine bakıp çocuğun hesabını buldum.Ancak bir şey kafamda çok şey kurmama yol açtı.O çocuğu onun arkadaşları da takip etmiyordu sadece kız arkadaşım ediyor.Hani çünkü ortak arkadaşlar olsa tamam evet arkadaşıdır anlarım.Bunun üstünden bir ay geçti unuttum ama her güven düşüklüğü hissi yaşayınca aklıma geliyor.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.Şimdi durduk bir yere bunu sorsam ters tepki alıcam diye korkuyorum.Artık daha fazla güven sorunu yaşamak istemiyorum ne yapmam gerekiyor?

• 4 ayda evlenme hayalleri hımm oda güzelmiş...
    Bir insan eğer "ben kimseyle daha önce cinsel ilişkiye girmedim" diyebilecek konumda ise kesin yalan söylüyordur.
    Girmeyen zaten böle birşey demeye ihtiyaç duymaz. En aşşa sevişme yaşamıştır.Oda iyi halden indirim.

Bunu şuna benzetebiliriz "ben hayatta yalan sölemem" diyenler en kral yalancılar oluyor genelde.
    İnsanlar üzerinde gördüğüm karakteristik bi özellikte bu whatsapp başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarını 7/24 kullanan kişilerin özelden sürekli birilerini ayartmaları durumu.

Sana final tavsiye ondan "tüm sosyal medya hesaplarını silmesini" ve whatsappdaki "tüm gruplardan" çıkmasını, akabinde yanındayken ara ara telefonunda whatsap mesajlarını göstermesini iste.
    ondan sonra 4 ayda evlenmek istediğin kızın sosyal medyayı sana değişip değişemeyeceğini gör.
    unutma seni gerçekten sevip evlenmeyi düşünen kişi hepsini kaldırır gerekirse sms den yazışır.
  • Her sey ortada hocam yol yakınken vazgeçin. Suphelerin hepsi doğru emin olun. Tecrubeyle sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık konuş bence

• Amacına ulaş ve oradan uzaklaş... ÇOK KIYMETLİ OLACAKSIN emin ol bir abi tavsiyesi sana

Boşuna kendini üzme...
  • Wpsine girme şansin varsa gir pcden.Veya telefonuna keylogger vesaire birsey gönder bak.Zaten eger wpdeki konusmalar fotolae silinikse birsey sakliyordur oradan anlarsin.Hiçbir erkek hiçbir kizla "kardeşi"gibi olamaz.

• Temiz kardeşim düşüncelerin doğru.Ya çoktan aldatıldın veya aldatılacaksin.Saklayacak birşeyi olmayan böyle davranmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki hiçbir şey yok ama artık miden bulanmış. Buraya konu açacak kadar geldiyse bence otur konuş. Eğer seni tatmin eden cevaplar gelirse ona göre, gelmezse ona göre hareket et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ayda evlenme hayalleri hımm oda güzelmiş...
    Bir insan eğer "ben kimseyle daha önce cinsel ilişkiye girmedim" diyebilecek konumda ise kesin yalan söylüyordur.
    Girmeyen zaten böle birşey demeye ihtiyaç duymaz. En aşşa sevişme yaşamıştır.Oda iyi halden indirim.

Bunu şuna benzetebiliriz "ben hayatta yalan sölemem" diyenler en kral yalancılar oluyor genelde.
    İnsanlar üzerinde gördüğüm karakteristik bi özellikte bu whatsapp başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarını 7/24 kullanan kişilerin özelden sürekli birilerini ayartmaları durumu.

Sana final tavsiye ondan "tüm sosyal medya hesaplarını silmesini" ve whatsappdaki "tüm gruplardan" çıkmasını, akabinde yanındayken ara ara telefonunda whatsap mesajlarını göstermesini iste.
    ondan sonra 4 ayda evlenmek istediğin kızın sosyal medyayı sana değişip değişemeyeceğini gör.
    unutma seni gerçekten sevip evlenmeyi düşünen kişi hepsini kaldırır gerekirse sms den yazışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 14 Nisan 2020; 16:7:20 >

• Ver yolu. Evlilik hayali filan zaten bunlara gülmüyorum bile. Sen aklına şunu sok kardeşim, kadın milletinin hiçbirine güven olmaz. Böyle miydi şöyle miydi arkadaşı mıydı diyene kadar ver yolu üzüleceksen de adam gibi kendi içinde üzül. Sıkma canını

• kardeşim bak samimi olarak söylüyorum kendini yiyip bitiriyorsun. bu kadar şüphe ediyorsan, altında mutlaka bir şey vardır. Ki gösterilmiyorsa o telefon büyük sıkıntı. Hadi özel yaşama saygısı olduğunu varsayalım, senin bu düşüncenden sonra seni rahatsız eden davranışlarına dikkat etmesi gerekiyor. Hiç o taraflarda bezi yok gibi duruyor, 4 aylık ilişkinin geleceği evliliği olmaz. Merak ediyorsan sor öğren. Alacağın cevapla anlarsın zaten ne olup bittiğini.
  • Tecrübelerle sabit yol yakın yol ver
    Bi kere güvensizlik geldiyse daha geri gelmesi imkansız
    Ünide beraber okuma vb hayallerini geç üniye gitseniz bile çok sürmez ayrılmanız zaten. Henüz 4 ay oldugu için cicim ayları suan öyle düşünüyosun. Ki daha yasın 17 18 ergen hayalleri kuruyorsunuz normal. Ama öyle bişe yok. Gelip geçici kendini ziyan etme

• Yalan söylüyor bence

Bartınlı ise uzaklaş.

• Bazı kızlar var sevilmeyi hak ediyo bazı kızlar var sadece sevişme odaklı düşenebilceğin. Sadece sevişme odaklı düşenebilceğin kızı sevmeyi seçersen çok üzülürsün, sevilmeyi hak eden kızlada sevişme odaklı yaklaşırsan çok üzersin.

Zaman geçtikçe tecrübe edindikçe hangi kızın hangi gruptan olduğunu anlıyosun ve daha az üzmeye üzülmeye başlıyosun :(
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    ona mesajlarını sormak istediğimde bu işler karşılıklı diyip bir şey yapmıyor ki benim gizlim saklım hiçbir şeyim yok her şeyimi anlatıyorum istediği kişilerle arkadaşlığımı kesiyorum ama aynı fedakarlığı ondan görmüyorum
  • ayrıca arkadaşlar gün içinde yazmadan duramadığı arkadaşları var bunun ki bana hep aynı kisileri diyor.Ama artık cidden şüphe ediyorum.Arkadaş grubuyla her gün sürekli konuşan bir insana denk geldiniz mi yoksa ben mi yanlışım ?
  • ayrıca bu kendisinin dediği arkadaşları 1 erkek ve 3 kız.Nasıl bu kadar muhabbet deniyor sadece bir grupta anlamıyorum
  • bitirmekten korkuyorum çünkü hayatımda sadece bir kişiye bu kadar aşık olabildim bir daha olabileceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexiosdemigod

bitirmekten korkuyorum çünkü hayatımda sadece bir kişiye bu kadar aşık olabildim bir daha olabileceğini düşünmüyorum
    bu kafayla gidersen karşındakinide tanrı gibi görüp dünyada ki milyarlarca kızı unutup "senden başkasını sevemem öhöhhöhöhö" yaparsan. Hayatın boyunca kullanılmaya mahkumsun bilader. Sonrada tekrar konu açıp yol verdiler hööhhöhöhö deme.
  • Guvenmedigin insanla niye cikiyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazan yorumlara katılıyorum.
    Seni üzerler dostum. Ama bunu da deneyimleyip öğrenmen lazım sanırım.
    Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 18 Nisan 2020; 8:33:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.