|
Bildirim
|
Her sey ortada hocam yol yakınken vazgeçin. Suphelerin hepsi doğru emin olun. Tecrubeyle sabit.
|
4 ayda evlenme hayalleri hımm oda güzelmiş...
Bir insan eğer "ben kimseyle daha önce cinsel ilişkiye girmedim" diyebilecek konumda ise kesin yalan söylüyordur. Girmeyen zaten böle birşey demeye ihtiyaç duymaz. En aşşa sevişme yaşamıştır.Oda iyi halden indirim. Bunu şuna benzetebiliriz "ben hayatta yalan sölemem" diyenler en kral yalancılar oluyor genelde. İnsanlar üzerinde gördüğüm karakteristik bi özellikte bu whatsapp başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarını 7/24 kullanan kişilerin özelden sürekli birilerini ayartmaları durumu. Sana final tavsiye ondan "tüm sosyal medya hesaplarını silmesini" ve whatsappdaki "tüm gruplardan" çıkmasını, akabinde yanındayken ara ara telefonunda whatsap mesajlarını göstermesini iste. ondan sonra 4 ayda evlenmek istediğin kızın sosyal medyayı sana değişip değişemeyeceğini gör. unutma seni gerçekten sevip evlenmeyi düşünen kişi hepsini kaldırır gerekirse sms den yazışır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 14 Nisan 2020; 16:7:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 18 Nisan 2020; 8:33:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |