Şimdi Ara

Sevgilime hediye alıcam ancak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilimle 14 şubatta bir takım özel sebeplerden dolayı birlikte olamadık ve işlerim oldugu için haftaya buluşabileceğiz.. Bu buluşmada ona güzel bir hediye vermeyi planlıyorum aşagıda sizlere bir link vericem bu linkteki hediyeler tarzındaki hediyeleri İstanbul da bulabileceğim bir yer varmıdır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Örnek olarak şu tarz ilginç hediyeler vermek istiyorum

http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_dolu_kavanoz/

İstanbul'da bu tarz hediyeler satan yerler varmıdır?

• Aldığın her hediye sana kızın kabarık egosu olarak geri dönücektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Şu daha hoş

http://www.hediyeciniz.com/ilginc+hediyeler+mesajlar/ask+kavanozu%C2%AE+-+her+gune+bir+mesaj+kavanozu+-+ozel+tasarim/?PI=17500&CI=10

Gayet hoş dostum ancak bunu İstanbul'da bulabileceğim bir yer arıyorum bilgin varmı bu konuda internet üzernden sipariş veremem şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Aldığın her hediye sana kızın kabarık egosu olarak geri dönücektir.

Merak etme arkadaşım ego konularından zamanında çok çektim ama şuanki sevgilim evlenmeyi düşündüğüm kız ve özel günler dışındada birbirimize pek hediye almayız. Yaşım 24 bu arada liseli aşık felan değilim yani. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Arkadaşlar sevgilimle 14 şubatta bir takım özel sebeplerden dolayı birlikte olamadık ve işlerim oldugu için haftaya buluşabileceğiz.. Bu buluşmada ona güzel bir hediye vermeyi planlıyorum aşagıda sizlere bir link vericem bu linkteki hediyeler tarzındaki hediyeleri İstanbul da bulabileceğim bir yer varmıdır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Örnek olarak şu tarz ilginç hediyeler vermek istiyorum

http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_dolu_kavanoz/

İstanbul'da bu tarz hediyeler satan yerler varmıdır?

hocam dediğiniz sitenenin cevahir de yeri var isterseniz oraya bir bakın en alt katta yanlış hatırlamıyorsam

• bence pahalı hediyelerden çok anlamlı hediyeler almalısın. Böylece hem kızın egosunun kabarmasını engellersin hem de gerçekten sevdiğinin mesajını verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sevgilim bana hediye almaması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

bence pahalı hediyelerden çok anlamlı hediyeler almalısın. Böylece hem kızın egosunun kabarmasını engellersin hem de gerçekten sevdiğinin mesajını verirsin.

Haklısın dostumda sonuçta milyarlık tek taş yüzük felan almicam en fazla 50-100 liralık bir hediye alıcam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

Orijinalden alıntı: furkey

bence pahalı hediyelerden çok anlamlı hediyeler almalısın. Böylece hem kızın egosunun kabarmasını engellersin hem de gerçekten sevdiğinin mesajını verirsin.

Haklısın dostumda sonuçta milyarlık tek taş yüzük felan almicam en fazla 50-100 liralık bir hediye alıcam yani

aynen o civarlar kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 17 Şubat 2013; 14:37:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.