Şimdi Ara

Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

kızın 18ine girmesini bekle sonra terk et

kız şikayet falan edemez hocam. Mesajları incelesinler kendisi istiyordu yani

kız 18 inden küçükse nolursa olsun istersen o zorlasın ilişkiye yinede suçlu sen sayılırsın milaslı aklında bulunusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Yanlışlıkla kız arkadaşının kızlığını bozduğunu düşebilecek biriysen o kız senin peşini bırakmaz zaten. Bulmuş safı önceden yediği haltı kakalayacak birini arıyordur , kendi gözlerinle gördün mü kanı?

Yaşınız kaç acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Yanlışlıkla kız arkadaşının kızlığını bozduğunu düşebilecek biriysen o kız senin peşini bırakmaz zaten. Bulmuş safı önceden yediği haltı kakalayacak birini arıyordur , kendi gözlerinle gördün mü kanı?

Yaşınız kaç acaba?

@lander
    Hacı Milaslı derken

• kardeşim kaptırmayalım kızı baskasına sen bana yönlendir , hiç olmadığım kadar ciddiyim özelden mesaj at ben 2 yoklayım kızı ...
  • Valla kizi acidim be. kim ne derse desin bi kiz veya kadin 50 yasinada gelse hep sevmek sevilmek tatli sozler duymak sevildigini hissetmek ister. kizda gencliginde vermis oldugu bir duyguyla buyuk bir hata yapmis. sende kizi ne cagiriyonki evine. ya yolda texavuz etselerdi ne olcakti. tek basina kiz. yazik gunah ya. herseyi anlat bence bilsin sevmedigini. yoksa bekleyerek umutlandirmis olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasan12

kardeşim kaptırmayalım kızı baskasına sen bana yönlendir , hiç olmadığım kadar ciddiyim özelden mesaj at ben 2 yoklayım kızı ...

Ulan biraz insancil ol be. senin kizinin basina gelse boyle bisey. ne okuz adamsin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

quote:

kardeşim kaptırmayalım kızı baskasına sen bana yönlendir , hiç olmadığım kadar ciddiyim özelden mesaj at ben 2 yoklayım kızı ...

Ulan biraz insancil ol be. senin kizinin basina gelse boyle bisey. ne okuz adamsin ya

ben yorumları okumadım kardeşim ama bir kızdan kurtulma konusu var , kızımın da benim gibi biriyle birlikte olmasını çok isterim

• Ya mezara ya nikaha kanka.
  • Simit almaya kabaçamamı gittiniz panpa?
  • quote:

quote:

+1

Hocam diğer yorumunuzu da okudum.haklısınz galiba.Ama ayrılacam diyemem şuanda kaldıramaz bunu.En iyisi devam etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

quote:

+1

Hocam diğer yorumunuzu da okudum.haklısınz galiba.Ama ayrılacam diyemem şuanda kaldıramaz bunu.En iyisi devam etmek

kızı bana yolla şakasıydı ama empati yap birini seviyorsun kız senle vakit geçiriyor seni kendine bağlıyor sen bilirsin kardes

• Ne desek biz falan. Bu konular çok olur falan. Bizden beklemiycen falan yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

Ne desek biz falan. Bu konular çok olur falan. Bizden beklemiycen falan yani.

Tamam farketmeden çok kullanmışım

@volkanbaba
    yok panpa bizim orda fırın var bitane ufak ordan aldık simiti

•  Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu]

Tebrikler DH'de bir kızın kurdelesini kesip konu açan 134912821. kişisiniz.
  • Vay anam vay neler dönmüş Serhat yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priority

Sevgilimden nasıl ayrılacağım [Ciddi Konu]

Tebrikler DH'de bir kızın kurdelesini kesip konu açan 134912821. kişisiniz.

Katılım zamanı: 28 Nisan 2011;

• teknoloji gelişti hocam diktirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

teknoloji gelişti hocam diktirin

Odam dikiş tutmuyor diye türküsü bile var hocam
  • Kaçırdı tecavüz etti dese bittin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.