Şimdi Ara

Sevgilimden ayrılıyorum şu an. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Geri dönme şansı yoksa. Boşver dostum şunu söyleyim eğer gerçekten sevseydi sen bunu açıkladığında, olmuyor böyle dediğinde sana tamam değişicem derdi ben böyleyim demek yerine. O yüzden sıkma canını elinden geldiğince

Hocam öyle demeyin. Can çıkar huy çıkmaz derler. Karakterini nasıl değiştirsin bir insan? Ben aşka inanan biri değilim zaten. Ama birini sevmek istiyorsam severim. Zamane aşkları da çabuk başlayıp bitiyor o ayrı konu. Gerçeklikleri çok şüpheli zaten. Ama ne bileyim sevmediyse bile bana bir bağlılığı vardı bundan eminim. Ki seviyorum dediyse de ben onun sözüne inanırım. Değişemeyiz o da ben de. O yüzden yapacak bir şey yoktu. Ben kendim şahsen kıskançlığı bırakamam. Değişemem. O da degisemez. O yüzden durum kilitlenmişti resmen. Çözüm ayrilmakti. Öyle işte. O da hakli yani. Ben böyleysem o da öyle.

Anlıyorum ben değişirdim sevdiğim insan için o yüzden dedim ki bunlar zor şeyler değil. Senin istediğin şey zor değil ve gayet mantıklı. Yoksa sizin düşünceniz tabi ben bilemem aramızdaki muhabbeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kızlar tek taraflı düşünüyorlar. yani tam tersi bir durum olsaydı kendisi rahatsızlık duyduğunu ve konuşmana son vermeni söylerdi ve sen de (belki) kız arkadaşlarınla arana mesafe koyardın fakat kız kendisi bu durumda olunca alttan alalım birbirimizi diyor. ben her zaman ilişkide 2 kişinin mühim olduğunu geriye kalan insanların hiçbir önemi olmadığını düşünürüm. ilişkide sevgiliye sahip çıkmak gerekir ve gerçekten seven insan da sadece sevgilisini tutar. iyi yapmışsın ayrılarak zaten ileride patlak verirdi hayırlısı olsun.
  • Yok kardeşim ne acısı, acı mı kalıyor. Yürek kaşarlaşınca sittin sene onu başka kız bozamıyor. Beni şu saatten sonra yıkacak bi ailem, birde Allah var şükür. Bak dün oldu olay, şuan hiçbir şeyim yok. Zamanında neler çektiğimi ben bilirim, ama cidden tek anladığım insan kaşarlaşıyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.