Şimdi Ara

Sevgilimden ayrılıyorum şu an. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşım eski sevgilisiyle arkadaş kalacak konuşacak .. Geç bile kalmışsın ayrılmakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ömür biter, borç bitmez
  • bi süre ayrı kalın bence fazla kafa yorma bu işlere karışık işler bunlar.Mantıkla çözülecek işler değil.

emin ol onlardan daha değerli olamazsın
  • @BosYapmayiSeverim Atayım dedim. Geçen kavga etmiştik de trollediğimi sanmışlardı. Şimdi atayım dedim. Üzülmüyorum hocam. Çünkü ben değer veriyordum kıza ve onu en az şekilde üzerek ayrılmayı başardığımı düşünüyorum. Arkadaki de başka bir hatun.

@UsainBolt Olgun bir kız değil derken... Yorum yapmak kimseye düşmez. Bana bile. Ama şimdi olmasa ileride ayrılacaktın kısmına katılıyorum. Zaten kızı daha fazla üzmemek adına ayrılmak istedim.

@Gorkem.IX Zor zor da mutluluktan fazla acı ve hüzün getiren bir ilişkiye sahip olmak daha kötü. Kafanı öpüyor hocam. Yalnızlık daha hoş yani böyle bir durumda.

@ottomansoldier Kendini beğenmeye çalışmış değil hocam. Öyle birisi değil yani. Konuşmadan öyle bir sonuç çıkmış olabilir. Çünkü kendisi ''ayrılma'' konusu geçtiğinde bana çoğu zaman ''beğenmiyorsan yol/kapı orada'' demiş bir insan. Yani çok tınlamıyor, umursamıyor gibi görünüyordu. Ama iş ciddiye bindiğinde ayrılmamak için çözüm üretmeye çalışan bir kız. Kim ister ayrılmayı? Ve de beni seviyordu. Ayrılmamak için uğraştı. (ss atmak istemiyorum konuşmanın o kısımlarını) Ben de istemezdim ayrılık olsun ama böyle olması ikimiz için de daha iyi oldu. Alttan alma konusuna gelirsek... Ben insanları kırmamak için gerekirse kırılmayı göze alan biriyim. Daha önce de kız arkadaşımla kavga ettik diye konu açmıştım. Eski sevgilisiyle konuşmaları falan yüzünden. Ve herkes ayrılmamı söylemişti. Ama ayrılamadım. Üzülmesin diye. Yine de çok zor oldu. Ama en acısız şekilde ayrılmayı başardım. O yüzden çok dil döktüm. Benim için sorun değil. Karakterimi ve yerimi biliyor kendi kalbinde ve aklında. O yüzden aşağı durumuna düşmedim yani. Kaldı ki bu şekilde daha da yüceldim onun karşısında çünkü ayrılma konusu geçtiğinde yol gösteren kız, bunları yazdıktan sonra yapamayacağını, ayrılamayacağını söyledi. Kendimi yüceltmek için söylemiyorum ama ne kızın gözü yükseklerdeydi ne de ben kendimi aşağılık durumuna düşürdüm. Bunu belirtmek istedim sadece.

@1OO1 Hocam şundan eminim, kız kesinlikle beni aldatmadı ya da aldatmaz. Eski sevgilisi yüzünden de kavga ettik ve eminim ki ona geri dönmeyecek. Yani kızın yaptığı yanlış bir şey yok. Sadece ben kıskanç biriyim ve bu tarz olayları kaldıramam. Hepsi bu. Bunu belirtmek istiyorum. Kızın yaptığı yanlış bir şey yok. Ne konuştuğuna varana dek bana söylüyordu ben sormasam da. Ya da olayları anlatıyordu. Fakat ben kıskançlığımdan buna devam edemeyeceğimi söyledim. Hepsi bu.

@Rapid Step Bir süre değil, artık hep ayrıyız. Ne ben onu aldattım ne de o beni. Ama yürütebileceğim bir ilişki değildi sadece. Sevmiyor değilim ama sevgi bir ilişkiyi yürütebilecek tek şey değil. O yüzden bitirdim. Kızın yaptığı kötü bir şey yok. Sadece o öyle biri ben de böyle biriyim.

@Heathen Üst mesajlarda yazdığım gibi. Aldatılma korkum falan asla yoktu. Ben ona güveniyordum o bana... Ama benim uzakta olmam ve onun erkek arkadaşlarının çok olması ve bu eski sevgili muhabbetleri beni gerdi. Hepsi bu.

Rust in Peace

• quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

quote:

Orijinalden alıntı: BosYapmayiSeverim

Ss isteruk

Sevgilimden ayrılıyorum şu an. Sevgilimden ayrılıyorum şu an.

Böyle başladı ve devam etti. En son aramamı istedi. Konuştuk. Ağlamaklı geldi sesi. Ayrıldık mı dedi. Evet falan deyince...

Erkeklerle samimi olan kızları sevmem.Ha senin düşünceni bilemem ama bana göre iyi tercih.Bu tarz kızlar her erkekle "kardeş" olurlar ve o "kardeşim" dedikleri erkeklerde bunlara gizliden yazsa bile ruhları duymaz.Ama sevgilisi bir müdahale etmeye kalksa " Ne kadar anlayışsızsın, kabasın" vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal hesaplarını kapatmasını sadece sana yönelmesini iste seninde o şekilde olucağını sevdiğini. Eğer olucaksa böyle olur çünkü kıskanmak bende olan ve hep olucak olan bişey de. Insanlarla ilişkini kes demeye hakkım yok ama kes çünkü seni seviyorum de

@dynamic222 Hocam ilişki bitti dün gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 29 Haziran 2015; 3:15:12 >

Rust in Peace
  • Yaklaşık olarak aynı durumdan muzdaribiz (: sevgilimle yakınlarda ayrıldım. Sosyal medya ve benim kıskançlığım problem oldu hep.. Ben çok seviyorum oda çok seviyor. İkimiz de başkalarından vaz geçerek geldik bir birimize ama olmadı boğdum çokca... Şimdi nasılım kötüyüm ama birisi giderse birisi gelir... Bi süre yalnız kalmak iyi gelir diye düşünüp köşeye çekildim. Hiç sevmediğim kadar sevdim :D Saygını koruman çok iyi olmuş. Hakkına girme boşa güzelce izah et. Çok sevmiyorsan zaten çabuk halledersin.
  • İlişki bittiyse neden hala buradasın konusunu açıyorsun. Demekki bitmemiş senin için onun içinde öyleyse bi şansını denemende fayda var üzülüyorsan

Durum aynen oyleydi ve bu bana göre de ters bir durum hocam. Erkek doğasını kendimden biliyorum. Ondan koruyup kollamaya çalışıyorum. Daha ne işte.

Artık kızlar çığırından çıkmıs hocam.Sürekli bi erkeklerle "kardeşim" li (aslında erkeklerin hepsi bu kıza sulanır,ama kız bunları "kardeşi" olarak görür.) muhabbet dönüyor.Acayip ters.Sevgili yapmak çok mantıksız bu yüzden.Sevgilin varken bu ve buna benzer bir ton sorun.
    Dipnot : Sevgili yapamayan dhli tesellisi falan yazmayın cidden söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

Durum aynen oyleydi ve bu bana göre de ters bir durum hocam. Erkek doğasını kendimden biliyorum. Ondan koruyup kollamaya çalışıyorum. Daha ne işte.

Artık kızlar çığırından çıkmıs hocam.Sürekli bi erkeklerle "kardeşim" li (aslında erkeklerin hepsi bu kıza sulanır,ama kız bunları "kardeşi" olarak görür.) muhabbet dönüyor.Acayip ters.Sevgili yapmak çok mantıksız bu yüzden.Sevgilin varken bu ve buna benzer bir ton sorun.

Kızlar değil herşey bozuldu , utanma şeref gurur namus bunlar cahillik geri kafalılık oldu insanlar için. Allah yardımcımız olsun , bayanlarımıza akıl fikir versin. Bu gidişler bizim cocuklarımızın vay haline

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

Kızlar değil herşey bozuldu , utanma şeref gurur namus bunlar cahillik geri kafalılık oldu insanlar için. Allah yardımcımız olsun , bayanlarımıza akıl fikir versin. Bu gidişler bizim cocuklarımızın vay haline

Katılıyorum size.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigivan

Yaklaşık olarak aynı durumdan muzdaribiz (: sevgilimle yakınlarda ayrıldım. Sosyal medya ve benim kıskançlığım problem oldu hep.. Ben çok seviyorum oda çok seviyor. İkimiz de başkalarından vaz geçerek geldik bir birimize ama olmadı boğdum çokca... Şimdi nasılım kötüyüm ama birisi giderse birisi gelir... Bi süre yalnız kalmak iyi gelir diye düşünüp köşeye çekildim. Hiç sevmediğim kadar sevdim :D Saygını koruman çok iyi olmuş. Hakkına girme boşa güzelce izah et. Çok sevmiyorsan zaten çabuk halledersin.

Aynen öyle yapmaya çalıştım zaten. Ben çok üzüldüm kendimi hırpaladım. Eminim kavga ettiğimizde o da üzüldü ama ben çok kafaya taktım. O yüzden en az şekilde üzmeye çalışarak ayrıldım. Hatta istediği zaman ya da bir ihtiyacı olduğunda falan mesaj atabileceğini söyledim. O da teşekkür etti. Böyle bitirdik. Yapacak bir şey yok. Kısmet değilmiş. Elbet biri gider biri gelir ama keşke biri gelip kalsa ve de o bu kız olsaydı. Arkadaşlarım güzel bulmuyor kızı. Hafif kilolu falan. (Benim için balik etli ve ben de öyle seviyorum zaten ) Ama benim olduğu sürece zaten güzeldi. Yani kim ne demiş bana ne? Beni seviyordu ve o sevgi onu zaten güzel kılıyordu benim gözümde. Yani keşke uzun sürseydi. Kim ister ilişki bitirmeyi? Ama yapacak bir şey yok. Ben doğru olanı yaptım. Ileride daha ciddi şeyler yaşayıp birbirimize baglansaydik da sonradan ayrilik sozkonusu olsaydi daha cok uzulecektik. Neyse oyle iste.

@halilibrahim44 Evet hocam o kardeşim muhabbetinin gerçek olmadığını psikoloji çalışırken öğrenip anlatmaya çalıştım ama anlamadi.

@dynamic222 Kardes dun o saatlerde ayrildik iste. Iliskisi bitince insan mutlu mu olur? Üzüldüm tabii. Siz yanimda olun istedim. Lütfen böyle cikarimlarda bulunma. Geri donme gibi bir olayim yok. Ben istedim ayrilmayi ve de mantikli olan buydu.

Ekleme: Üstteki mesajınızı genel yazdiniz diye bir sey demiyorum ama lutfen eski de olsa sevgilim uzerinden yorum yapmayin. Rica ediyorum. O yaptiginiz yoruma yakistirilacak bir kiz degil. Kaldi ki oyle olsa da bunu ona demeye sizin hakkiniz yok. Yani rica ederim dikkat edelim yorumlara. Sadece etrafında erkek arkadaşı çok diye yollu bir kız değil aksine elini tuttuğumda, yanağına bir opucuk kondurdugumda utanan temiz ve namuslu bir kiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 29 Haziran 2015; 3:34:30 >

Rust in Peace

• Geri dönme şansı yoksa. Boşver dostum şunu söyleyim eğer gerçekten sevseydi sen bunu açıkladığında, olmuyor böyle dediğinde sana tamam değişicem derdi ben böyleyim demek yerine. O yüzden sıkma canını elinden geldiğince

Orijinalden alıntı: dynamic222

Geri dönme şansı yoksa. Boşver dostum şunu söyleyim eğer gerçekten sevseydi sen bunu açıkladığında, olmuyor böyle dediğinde sana tamam değişicem derdi ben böyleyim demek yerine. O yüzden sıkma canını elinden geldiğince

Hocam öyle demeyin. Can çıkar huy çıkmaz derler. Karakterini nasıl değiştirsin bir insan? Ben aşka inanan biri değilim zaten. Ama birini sevmek istiyorsam severim. Zamane aşkları da çabuk başlayıp bitiyor o ayrı konu. Gerçeklikleri çok şüpheli zaten. Ama ne bileyim sevmediyse bile bana bir bağlılığı vardı bundan eminim. Ki seviyorum dediyse de ben onun sözüne inanırım. Değişemeyiz o da ben de. O yüzden yapacak bir şey yoktu. Ben kendim şahsen kıskançlığı bırakamam. Değişemem. O da degisemez. O yüzden durum kilitlenmişti resmen. Çözüm ayrilmakti. Öyle işte. O da hakli yani. Ben böyleysem o da öyle.

Rust in Peace

• dostum bu forum ne acılar gördü sen iyi yaptın. ilişkini doğal olarak sen iyi bilirsin ve yanlış bir şeyler olduğunu düşündüğünde ayrılmak gerekir. ama önce konuşup bazı şeyleri düzeltmesini istedin mi?
  • Dostum iyi yapmışsın boşver ben olsam ben de aynısını yapardım. Yalnız elemanlar da sağlam şarkılar atmış haa. Biri anathema biri midlake noluyor bu forumun hali müzik kültürü mü gelişmiş ne. Yalnız anathema dinleme hocam. Ayrılıktan sonra anathema DİNLENMEZ.
    Hayırlısı olsun
  • 1 yıllık ilişkim bitti, ardından 4 yıllık ilişkim bitti şimdi tekrar 1.5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 saat önce bitti. Tecrübe ettim, tavsiye dersen zamana bırakacaksın herşeyi. Unutmak son çare, gidene yol vereceksin, gerekirse asfalt dökeceksin. Her yerden kızla ilgili olan şeyleir sil,kaldır,engelle. Gerisini zamana bırak. Bunu yapabilidğin an bi adım atarsın. Bak az önce yaptım ben, bunlar böyle böyle devam edip unutulur. Kardeş tavsiyesi, dertleşmek istersen burdayım, özeldende yazabilirsin.

Orijinalden alıntı: Patient93

dostum bu forum ne acılar gördü sen iyi yaptın. ilişkini doğal olarak sen iyi bilirsin ve yanlış bir şeyler olduğunu düşündüğünde ayrılmak gerekir. ama önce konuşup bazı şeyleri düzeltmesini istedin mi?

Tabii ki konuştuk hocam. Bir defa daha bu konu yüzünden ayrılmak fikri aklıma düşmüştü. Konuştuk bu durumdan hoşnut olmadığımı belirttim. "Ne yapacağız o zaman?" dedi. Ben de ayrılalım diyemedigim icin "Bilmiyorum" demekle yetindim. Döndü ve bana dedi ki "Ben biliyorum. Bazi seyleri alttan alicaz ve birbirimizi idare edicez." O gün bu cümlesiyle beni vazgecirmisti. Ayrilik fikri kafamdan silinmisti ama baska seyler cikti ortaya sonradan. Söylemek istemiyorum kötü yorum yapiyorlar sonra. O yuzden ayrilmanin en iyi secim olacagina karar verdim.

@Fairy Tale Ne sandınız hocam? Buyrun bu da gecenin şarkısı olsun.

@Leopanda Teşekkür ederim nazik teklifiniz için. Ama konuşulacak bir sey yok onun hakkinda. Boyle olmasi gerekti ve oldu. Artik yapacak bir sey yok. Üstteki şarkı size de gelsin. Siz de çok acılar yasamissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 29 Haziran 2015; 3:56:35 >

Rust in Peace

• Kendime ve sana gelsin kardeşim konuyla alakası yoktur belki ama olsun...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.