Şimdi Ara

Sevgilimden ayrılıcam ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başta hersey güzeldi 2 aydır çıkıyoruz mesajlarıma anında cevap verırdı kıskanırdı sürekli benimle hayal kurardı gelecek için deli doluydu tam istediğim kız dedim hatta gecen pazar sınemaya gıttık hersey guzeldi romantikti çok eğlendım hatta o kadar alıstım kı o gün içinde ona eve dönüşte ağladım bırakasım gelmedı bütün gün alışınca bıldıgınız agladım yanında gecen pazartesınden berı kıza bişey oldu kıskanmıyor mesajlarıma geç cevap verıyor kısa kısa cevaplar verıyor hayırdır dedım dün artık sınırden bu aralar durgunum dedi benden sıkıldıysan söyle dedim yok ne alaka dedı konuşmaktan zevk almıyon baksana sürekli yok arkadaşımla gezıcem tuvalete gıtcem yemek yıcem film izlicem dıye ortadan kayboluyosun dedım gelsende kısa kısa soguk soguk cevaplar verıyosun ben seni yadırgıyorum sevmıyorum bu halini aşkım demen dışında arkınden farkım yok şuna bak dedım taman düzelcem dedı dün bu gün yıne yok fılm ızlıcem evı toplucam dıye gıttı geldı 2 zatır yazdı az önce tuvalete gıtcem dedi 10 dk oldu hala gelmedı benımle eskısı kadar ilgilenmıyor konuşmuyor sıkıldınmı dıyorum herkese böyleyım dıyor ben herkesmıyım dıyorum yok dıyor ıyıce uyuz oluyorum kızdan resmen sogudum sogucagım sızce devam edıyımmı ayrılıyımmı hiç sevgılısı oldugunu hıssetmıyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Csb yazamiyon kardes zorlama olmuyor yani

• Nasıl ilişkileriniz var yahu? :D yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

Csb yazamiyon kardes zorlama olmuyor yani

csb ne alaka csb olsa bunumu yazarım sence

• Benim bildiğim bu tripleri kızlar yapar

• Belki kabız olmuştur
  • Kızın yanında aglamissin bir de ne yaptım diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eve dönüyoruz diye aglar mi insan ayrıca kizlar yani normal boyle şeyler bi gunleri digerinu tutmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DHFenomeni

beyler başta hersey güzeldi 2 aydır çıkıyoruz mesajlarıma anında cevap verırdı kıskanırdı sürekli benimle hayal kurardı gelecek için deli doluydu tam istediğim kız dedim hatta gecen pazar sınemaya gıttık hersey guzeldi romantikti çok eğlendım hatta o kadar alıstım kı o gün içinde ona eve dönüşte ağladım bırakasım gelmedı bütün gün alışınca bıldıgınız agladım yanında gecen pazartesınden berı kıza bişey oldu kıskanmıyor mesajlarıma geç cevap verıyor kısa kısa cevaplar verıyor hayırdır dedım dün artık sınırden bu aralar durgunum dedi benden sıkıldıysan söyle dedim yok ne alaka dedı konuşmaktan zevk almıyon baksana sürekli yok arkadaşımla gezıcem tuvalete gıtcem yemek yıcem film izlicem dıye ortadan kayboluyosun dedım gelsende kısa kısa soguk soguk cevaplar verıyosun ben seni yadırgıyorum sevmıyorum bu halini aşkım demen dışında arkınden farkım yok şuna bak dedım taman düzelcem dedı dün bu gün yıne yok fılm ızlıcem evı toplucam dıye gıttı geldı 2 zatır yazdı az önce tuvalete gıtcem dedi 10 dk oldu hala gelmedı benımle eskısı kadar ilgilenmıyor konuşmuyor sıkıldınmı dıyorum herkese böyleyım dıyor ben herkesmıyım dıyorum yok dıyor ıyıce uyuz oluyorum kızdan resmen sogudum sogucagım sızce devam edıyımmı ayrılıyımmı hiç sevgılısı oldugunu hıssetmıyorum artık.

Belki kız hasta ayıptır söylemesi regl oldu kadınlar bu zamanlarda sıkılmaz yapma ya da sana acamadigi bi mesele olabilir 2 ay neki

• Daha önce de yazdım. CSB değilse, ayrıl. Soğumuş işte, açık. Uzatmanın anlamı yok.
  • Regl dır be adam

• quote:

beyler başta hersey güzeldi 2 aydır çıkıyoruz mesajlarıma anında cevap verırdı kıskanırdı sürekli benimle hayal kurardı gelecek için deli doluydu tam istediğim kız dedim hatta gecen pazar sınemaya gıttık hersey guzeldi romantikti çok eğlendım hatta o kadar alıstım kı o gün içinde ona eve dönüşte ağladım bırakasım gelmedı bütün gün alışınca bıldıgınız agladım yanında gecen pazartesınden berı kıza bişey oldu kıskanmıyor mesajlarıma geç cevap verıyor kısa kısa cevaplar verıyor hayırdır dedım dün artık sınırden bu aralar durgunum dedi benden sıkıldıysan söyle dedim yok ne alaka dedı konuşmaktan zevk almıyon baksana sürekli yok arkadaşımla gezıcem tuvalete gıtcem yemek yıcem film izlicem dıye ortadan kayboluyosun dedım gelsende kısa kısa soguk soguk cevaplar verıyosun ben seni yadırgıyorum sevmıyorum bu halini aşkım demen dışında arkınden farkım yok şuna bak dedım taman düzelcem dedı dün bu gün yıne yok fılm ızlıcem evı toplucam dıye gıttı geldı 2 zatır yazdı az önce tuvalete gıtcem dedi 10 dk oldu hala gelmedı benımle eskısı kadar ilgilenmıyor konuşmuyor sıkıldınmı dıyorum herkese böyleyım dıyor ben herkesmıyım dıyorum yok dıyor ıyıce uyuz oluyorum kızdan resmen sogudum sogucagım sızce devam edıyımmı ayrılıyımmı hiç sevgılısı oldugunu hıssetmıyorum artık.

kardeşim yani kızların böyle dengesiz anları olabilir ama ondan ziyade sen bunu pek kavrayamamış bi arkadaşa benziyosun ben sana onu bi izah ediyim ister sevgilin ister arkadaşın olsun ilk zamanlar çok güzeldir herşey gönlünce istediğin gibidir sabahlarsın konuşursun sürekli kaynatırsın vs ama bi yerden sonra ilk zamanları çok özlersin herşey baştaki gibi olsa keşke diye düşünürsün bunun adı artık hevesini aldımıdır konuşcak konu kalmadımıdır yoksa soğumamıdır bilemem herkesde oluyomudur bilemem ama bu böyledir bir süreden sonra ilk zamanlar gibi olmuyo maalesef hiçbirşey kızın üstüne fazla gitme sen biraz daha alttan al o mesaj atmıyosa niye mesaj atmıyosun diye kıza 50 tane mesaj atıp kızı bunaltma o atmıyosa sende atma yani sende atma derken küs manasında demiyorum hani kız çıkıcam felan yazdıysa o yazana kadar sen yazma kız konuşmak istemediğini kestiriyosan kızı bunaltma bu kesin soğutur kızı senden ters laflar felan edebilir alttan almaya bak yani bi süre bi gözlemle sonra olmuyosa olmuyodur zaten kararını kendin verirsin ama kardeşim şunuda unutma fazla ilgi kızı bıktırır

• up

• Ayrıl bence de, senin gibi ilgi budalasını napsın kız be ! Numarasını ver ayrılıcaksan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama buyuk ihtimal baska biri var bi sure sonra kendi ayrilmak isteyecek bence simdiden alismaya bak

• bir derdi vardır ya da bir şeye canı sıkılmış olabilir demo süresi ver ona değişmesse kop gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

quote:

Belki kız hasta ayıptır söylemesi regl oldu kadınlar bu zamanlarda sıkılmaz yapma ya da sana acamadigi bi mesele olabilir 2 ay neki

Konuyu açan kardeş bu adam doğru söylüyor olabilir. Başa gelmeyecek şey değil ki kadınlar bu dönemde farklılaşıyorlar bizzat gördüm bunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.