Şimdi Ara

Sevgilim yok diye üzülmeyin gerçekten gereksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili konusunda bahtım hep karadır ve çevremdekilere çok özenirdim aslında kızlarla aram pek fena sayılmaz kanka olarak fakat olayı ciddileştirmeye karar verdim vermez olaydım . 1-2 haftadır tanıştığım kıza teklif ettim ve kabul etti . Ama bir kızla kanka olmaktan hiç bir farkı yoktu tabiki sevgi sözcükleri (aşkım , cicim vb. harbi çok yapay ve mide bulandırıcı geliyor) dışında 1 hafta sonra onunla dışarı çıktık tiyatro ayarlamıştım ama yas nedeniyle iptal edildi yapacak hiç bir şey bulamadık . Bir kankam olsa onu içmeye götürebilirim ve ya nargileye yada bilardo (ankarada yapılabilecek extrem aktivitelerdir hele ki kışınsa) ama sevgiliyi götürmek kötü alışkanlıklara alıştıran bir sevgili imajı çizeceğinden bunu yapamadım sonuç ne oldu yemek yedik ve en son boş boş dolanırken (cidden konuşacak bir konu bulamıyordum kız ise çok az konuşuyordu) ve hava soğuk olduğundan onu otobüse bindirdim . 5-6 gün mesaj atmadım bugünde ayrılmak istediğimi söyledim . Bidaha karşıma çıkmalar filan klasik zaten .

Kısaca asla acele etmeyin . Bir kızı tanımadan asla açılmayın ve güzel arkadaşlıklarınızı asla heç etmeyin . Ama tavsiyem şu ki bir kızla kankalıktan öteye gitmeyin heleki lise çağındaysanız . Boş verin lise sevgilisiz geçsin üniversite de sevgilisiz geçsiz er geç bir tane bulur ve bütün sevginizi ona adarsınız . Zaten ayrılacağınız çok belli olan zamanlarda seni seviyorum u kullanmak çok saçma inandırıcı değil .

• 1.kanka olunca da biraz güzelse belli bir süre sonra aşık olunuyo acaip kıskanma vs.
    2.kankanı öpemiyosun veya baska seyler
    3.sigara alkol konusunda haklısın sevgilime ben gizli gizli içiyorum bazen yayılmasını istemem
    4.diger haklı oldugun konu da erken yastaki sevgiliyle büyük ihtimal ayrılınıyor ve beraber büyüdüğün biri sonucta ayrılmak koyabilir
  • Sevgiliye de ihtiyaç var. Kızlarla hep kanka modunda takıldım. Hiçbirine de teklif etmedim. Çokta güzel zaman geçirdiğim oldu.

Ama güzel olanlarına sonradan farklı şeyler hissedebilirsin (üstteki arkadaşın dediği gibi)

Senin hayat tarzına kalmış birşey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.