Şimdi Ara

Sevgilim var ama acayip asosyalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulda toplasanız 100 cümle konuşmuyorumdur. Genelde ya telefonda oyun oynarım ya da geo falan çözerim. Bu kız da yanımda oturuyor resmen tüm gün sessizce oturuyorum ve sınıftakilere nefretle bakıyorum. Bazen sabahları yanında bir tane arkadaşı var diye kıza günaydın bile diyemiyorum. Dışarı çıkıp bir şeyler yapmak zaman geçirmek lazım okulda ne yapabiliriz sonuçta ama ben hayatımda hiçbir kızla dışarı çıkmadım. Çıksam ne yapacağım kızla nereye götüreceğim onu? Bu işler bana göre değil anlaşılan yalnız olmaya mahkumum ben. 1 tane arkadaş ta yok ki tavsiye versin :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız kalmaktan hoşlanıyor gibisin sınıfa niye nefretle bakıyorsun?
  • Akıl yok ki başta

Ne işin var aşkta

• Nasil sevgilisiniz anlamadim.

• Hocam her işimi kendim yaparım hep yalnızımdır.

Çünkü sınıftakilerin çoğu boş insan, hiçbir şey bilmeyip herşeyi biliyor havasında olanlar.

• Hocam hep benim yüzümden işte konuşamıyorum bana nasılsın dese iyiyim derken sesim çıkmıyor o kadar uzun süre konuşmamışım ki... O da diğerleri gibi ilgi istiyor tabiki de bende ilgi göstermek isterim ama yapamıyorum sanki herkes yapsa normal ama ben yapınca napıyor bu aptal diyecekmiş gibi ki hepte öyle oluyor başkası yapsa normal ben yapsam tuhaf oluyor. En basitinden ben gülünce bile millet bakıyor neye gülüyor bu dermişcesine.

Zaten kız da kısa kısa cevaplar vermeye başladı ben de wp falan sildim zaten zamanımı yiyordu. 3 gündür mesaj atmıyorum o da atmadı bitti anlaşılan bir hevesle sevdi o da sonra sıkıldı bıraktı işte....

• Hatırladığım kadarıyla aynı yaştayız. Sana akıl verecek olgunlukta olmadığımı belirtmek için yazdım bunu.

Aslında sınıftakilerin hareketlerinden haz etmemek, tek takılmak bana kalırsa iyidir. Sınıf ortamını az çok benimkinden tahmin edebiliyorum. Ben de denedim sürekli tek olmayı ama beceremedim. O yüzden de sınıftakilere ön yargılı davranmayı kestim ve muhabbet etmeye başladım.

Kendimi diğerlerinden soyutlayınca depresif, sinirli birisi oluyorum, bu da benim üretkenliğimi azaltıyor. O yüzden insanlarla kurduğum iletişimlerin önemli olduğunu anladım. Bence sen de insanlara bu kadar ön yargılı yaklaşmamalısın. Arkadaş olmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı durumdayım benim sınıfımdakiler daha saygısız

Ben konuşurken karşı tarafa bir şey söylerken karşı tarafın arkadaşı geliyor ve ben hiç yokmuş gibi gidiyor kendi kendime konuşuyormuş gibi oluyor

Sonra da gelip konuşmuyorsun diyorlar.

• Psikolağa git hocam. Yada kendini aş. Git herkesin içinde kızın yanına yüksek sesle naber aşkım de öp. Bir kere yapınca gerisi gelir açılırsın önemli olan ilk adımı atmak. Zaten kızda bu kadar ilgisizliğin üstüne zevkten dört köşe olur

• bende öyleydim. kızla evimden baska yerde bulusmuyodum. bize geliodu hep. cok nadir durağa getiriyodum. binene kadar beklemek istemiyodum ama. öğlen saatlerinde gelip gece 12 gibi gittiği için. korkuyodu. cok geçe kalınca bende otobuse bindirmeden gitmiyodum yanından.

neden evden baska yerde bulusmuyoruz kafeye gidelim diyincede olmaz saçlarım döküldü diyodum.

harbiden bi azalma vardı.
  • Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    Öğlenden gece 12ye kadar evde. Neler yapıyordunuz seni hınzır

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Öğlenden gece 12ye kadar evde. Neler yapıyordunuz seni hınzır

evcilik oynuyoduk. kardeşimin oyuncaklarıyla. o barbi oluyodu ben KEN oluyodum

KENE GİBİYDİM
  • Hocam altta arkadaşın yazdığı gibi muhabbet ederken mesela bir telefon geliyor pat diye telefonu açıyor o an kendimi aptal gibi hissediyorum bundan nefret ediyorum. Mesela sınıftan tanıştığım bir çocuk gitar çalıyor ben de keman çalıyorum arada çaldığı parçaları ses kaydı alır bana atar veya video atar ben indirir dinlerim. Geçen gün ben de çaldığım bir parçayı attım telefonda yer yok kb yazdı. Konuşmayı kestim daha da dinlemem o çocuğu mesela. Herkes böyle ben birisine bir şey söylemeden önce 1000 kere düşünüyorum acaba şöyle anlar mı kendini kötü hisseder mi falan diye ama millet öyle değil pat diye söylüyor herşeyi bende soğuyorum insanlardan. Kendimi acayip yalnız hissediyorum benim kafamda tek bir insan yok resmen dünyada

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Hocam naber diyemiyorum daha aşkım diyeceğim ve öpeceğim aynı zamanda kalabalığın ortasında? İşte imkansızın tanımı benim için. Bende isterim sarılmak öpmek ama olmuyor işte kendimi sarılırken düşünemiyorum mesela bana çok saçma geliyor

• Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    Bende öyleydim diyorsun ve evimden başka bir yerde buluşmuyordum diyorsun? Kızın benim evime gelmesi ütopik bir olay benim için. Zaten böyle olmamım büyük bir nedeni aptal ailem öyle bir şey asla olamaz.

• Düşünme zaten hocam sorunun çok düşünmek. Git sadece yap.

• Kendini ne sanıyorsun da yok sınıftakiler çok boş veya gereksiz gibi şeyler diyorsun? Bunları söylemenin tek sebebi kendine bahane üretmek. Asosyal bir ezik olduğun için diğerlerinde sorun aramaya çalışıyorsun. İnsan sosyal olmak zorunda, sen böyle yaparak kendine zarar veriyorsun

• karnorai kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle asosyal bir eziğim bunu yazmışım zaten konuda yüzüme tekrar tekrar söylemene gerek yok!

okulun %99'u boş beleş insanlardan oluşuyor bu heryerde böyle benim gibi farklı olan onların yaptığı hareketleri yapmayanlar ise dışlanıyor. Bu yüzden benim gibi değilsen eğer bunu asla anlamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest87628 -- 26 Ocak 2018; 17:55:0 >
  • Ben de senin gibiydim eskiden merak etme ama bunların ne kadar saçma olduğunu biraz büyüyünce anlyacaksın ama çok geç olucak. Biran önce kendini düzeltmeye bak. Gerekirse psikolojik veya tıbbi destek al.

• quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Kendini ne sanıyorsun da yok sınıftakiler çok boş veya gereksiz gibi şeyler diyorsun? Bunları söylemenin tek sebebi kendine bahane üretmek. Asosyal bir ezik olduğun için diğerlerinde sorun aramaya çalışıyorsun. İnsan sosyal olmak zorunda, sen böyle yaparak kendine zarar veriyorsun

Çocuk hakli, aslinda her insan boştur baskalari icin; insan bencildir.Çikar esastir.Bu cocuk bir espri yapsin millet tebessum bile etmez.Ama sinifta ki devamli konusan tip yapsin ayni espriyi millet kopar kendini yirtar.Insanlar gücün yanindadir.Kendini ifade etmekte bir güctür.Siz kendinizi ifade etmedikten veya edemedkten sonra dostum dediğin adamlar bile o konuşkan tipi tercih ederler her konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.