Şimdi Ara

Sevgilim terketti, aylardır bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ağustos 2015'den beri tanıdığım, onun için deli olduğum, ilk gördüğümden beri sevdiğim, sürekli mesajlaştığımız, aynı gün doğum günü kutladığımız (ben 12 aralık o 16 aralık doğumlu), sürekli yanında olmaya çalıştığım kızdan ayrılalı 3 ya da 4 ay oluyor.

En son "ben kimseyi sevemiyorum, kimseye güvenemiyorum, vazgeç" tarzı 25-26 tane mesaj attı (tüm konuşmalarımızı sildim, e-postama yedeklediklerimi bile) ve engelledi. O günden beri başkalarının telefonundan her fırsatta mesaj atarım, sadece okur. Bana dönüş yapmaz, yazdığım telefonları engellemez. "Ben üzülmüyor muyum sanıyorsun?" demişti yüzüme karşı en son hiç unutmam. Kızı her gün görüyordum, her gün konuşuyorduk, hiçbir yerde karşılaşamıyorum artık biliyor musunuz? Köyceğiz'e gittim tatil için, bir sürü güzel kız var, muhabbet ederken, yürümeye çalışırken falan aklıma hep onun tatlı suratı ve kıvırcık saçları geliyor. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Belki başka bir şehre gitti, belki başka bir yerde çalışıyor artık. Ama bu kızı gerçekten seviyorum be, geceleri mesaj yazıp uyandığında mesajını görmek için beklemek nedir bilir misiniz? WhatsApp durumlarıyla trip yemek en kötüsüydü ama, keşke kızlar şu durum olayıyla bu kadar ilgilenmese. Bana verdiği mesaja göre durum değişiyordu, bir de WhatsApp'dan yeşil yaprak emojisi var, hep onu kullanırdık. Ah be, şimdi neredesin acaba. Seni gerçekten sevdiğimi keşke bilsen...

• Buradayım

Şaka la şaka sonra harun abilere gelmiyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmeyecek
  • Arkadaslarinla kizlarin oldugu ortamlarda bolca takil kizlara yazilacaksin diye bir sey yok.Uzun suredir yapmadigin ilgilenmedigin hobilerin varsa tekrar basla.Boyle insanlarla bol bol sosyallese sosyallese alisiyor normale donuyor insan.Simdi belki kiziyorsun ama ileride seni olgunlastirdigi icin tesekkur edeceksin.Hayatta herkese boyle tecrubeler lazim.

• Terketmediiiiğğğ sevdan beniiiğğ

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

Arkadaslarinla kizlarin oldugu ortamlarda bolca takil kizlara yazilacaksin diye bir sey yok.Uzun suredir yapmadigin ilgilenmedigin hobilerin varsa tekrar basla.Boyle insanlarla bol bol sosyallese sosyallese alisiyor normale donuyor insan.Simdi belki kiziyorsun ama ileride seni olgunlastirdigi icin tesekkur edeceksin.Hayatta herkese boyle tecrubeler lazim.

yaklaşık 1 yıldır bende üstteki arkadaş gibiydim. Aslında düşüncelerde büyütüyoruz. İlk başlarda hoş geliyor acı çekmek. Hatta ilk başlar baya baya iyi geliyor acı çekmek. Ama aradan 1 ay falan geçince öyle özlüyorsun ki. Duramıyordum ben yerimde şahsen. Her an aklımdaydı. Tek başıma gider oturur mekana içer sessiz sessiz ağlardım hatırlıyorum. Sonra dedim ki noluyor yahu? ne bu halim? kendime çeki düzen vermeliyim. Spora başladım. Arkadaş ortamında takıldım. İlk başlarda istemeden yaptım bunu çünkü hiç mi hiç zevk vermiyordu onla ayrı olduğum zamanlarda yaptığım aktiviteler. Yani sanki hayatımda o olsaydı o aktiviteleri yaptığımda dünyadaki en mutlu insan ben olurdum diyeyim ama ayrı olduğum dönemde o kız benim mutlu olma yönümde kilidimin anahtarıydı ve ben o kilidi açamadım. Öğrenemedim. Aslında anahtara falan ihtiyacm yokmuş çokta basit açılabiliyormuş o kilit. Sadece kendimi şartlandırmışım. Neyse ki kurtuldum. Yani bu iş kafada bitiyor. Biraz da sabretmek gerekiyor tabiiki. Yoksa gerçekten dünyadaki en zor durumlardan biri bu. Hatta dün mesaj attım alkol aldığımda. Mesaj bile yazmadı bana. Ama umrumda değil artık. Üzülmüyorum eskisi gibi. Sadece izleri kaldı. Varlığını hatırlatan izleri. Ama o izler ilk başlardaki gibi acıtmıyor. Sadece iyileşen bir iz artık.

demem o ki konuyu açan arkadaşa sen o acıyı çekeceksin. Ama kendini buna şartlandırma. Gez dolaş eğlen. Aklına elbet gelecek ama unutma o acı geçecek bir gün. Ve sen yaşaya yaşaya öğreneceksin o acının geçme dönemlerini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahh bu watsap ahh aşkı öldürüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.