Şimdi Ara

Sevgilim senin yanında kız gibi hissedemiyorum dedi? EDİT:MESAJI GÖNDERDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zoruma gitti rehberden cikarttim.Ne demek istedigini sordum boşver dedi.
    Ne demek bu yav?
    Bana daha önce kız gibisin filan demişti onla mi alakali acaba.cok zoruma gidiyor.

Beyler bunu yazdım gönderdim tam olarak hissettiklerim.Olay benim karakterimden değil çok sevip çekinik olmak zorunda kalmamdan dolayidir.

Yazmazsan yazma ulan bi daha , yokum zaten ben bundan sonra , yeter lan , yemişim sevgisini!Zoruma gidiyor!Bunun da sorumlusu sensin! Tabi kız gibi hissedemiyecen, beni pusturdun lan çünkü!Kıskandık bağnaz olduk.Kılığına kıyafetine birşey dedim kısıtlayıcı olduk.Erkek arkadaşına karıştık güvensiz olduk!Ama hazretleri karışır niye çünkü terk etmek gibi müthiş tehlikeli bi silahı var! Kılıbık ettin lan beni sen! Ben senin hangi dediğine karşı cikabildim lan? Terk edeceksin diye hep alttan aldım ben!Her bokta haklı çıktın sen! Niye? Çünkü içime attım birsürü şeyi siktiri çekeceksin diye!Ben çok mu hoşnutum bundan sana söz geçirememekten , bi instagramı bile kapattıramadım!Yemin ederim zoruma gidiyor lan!Sevmiycem daha fazla seni lan! Senin bi gram sevdiğin yok zaten ama benim gibi salak işte umutlanıyor boş yere! Yok ama daha fazla!Ben de senin yanında erkek gibi hissedemedim lan! Her bokta senin dediğin oluyor benim istediklerim noluyor? Terk edilme korkusundan içimde birikiyor! Yeter lan!Kızsın lan sen ne bu baskın gelme çabası,ne demek kısıtlanmaya gelmiyorum cakası? Ben de doldum artık zoruma gidiyor bunları demen, üstelik bu hale sen soktuktan sonra!Allah seni benle SINAMAYACAK daha fazla!Yokum lan harbiden bundan sonra!Sen harbiden toysun, zamanı gelince anlayacaksın kıymetimi ,bu sayende biten ilişkinin kıymetini ama anlamakla yetineceksin.Utanıyorum bu şekilde dominant olmandan bunun ben farkında değildim pek , çünkü hesapsız kitapsız sevdim alttan alırken altta kalmaktan çok sonucunda mutlu olacağımızı düşündüm. Bi süredir farkındaydım şimdiyse ayan beyan anladım yemin ederim bu durumda olmaktan çok utanıyorum.Ben yine senin yanında huzur bulma davasıyla çabalıyordum ama şimdi anladım senin adam olmadan bu ilişkiye tek taraflı hiçbir şey yapamam.Senin anlayabileceğin şekilde söylemek gerekirse , sen izin vermeden sana kız gibi hissettiremiyorum.Bunların sonucundan rahatsız oluyorsun ama bunları meydana getiren de sensin.
    Hadi eyvallah herşey için yokum ben bundan sonra yemin ederim çok utanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TipsizSap -- 31 Mart 2016; 1:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz yumuşak davranıyorsun maço ol demek istemiş.

• Sert karakterler kullanmaliydin biraz fazla yumusaklik yapmissin

•  Sevgilim senin yanında kız gibi hissedemiyorum dedi? EDİT:MESAJI GÖNDERDIM

Edit: Doğruyu söyle len. Bu karikatürü biri koysunda gülüp eğlenelim diye mi açtın konuyu. Cuk oturdu he. Ehe ehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esrar-ı Huruf -- 30 Mart 2016; 23:47:28 >
  • Ona patronun kim olduğunu göster :D

şaka maka kız biraz sert olmanı istiyor sanırım fazla nazik bir insansın
  • Alıngan, trip atan, küsen ya da pasif bir karakter sergilediysen normal. Anladığım kadarıyla sevgilin sana oranla daha az dominant. İlişkide iplerin elinde olmasından hoşnut değil. Başka bir deyişle daha baskın bir tutum sergilemeni istemiş. Moralim bozuldu demektense ne istediğini bil ve sevgilinin karşısına öyle çık. Vereceğim tek tavsiye budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 30 Mart 2016; 23:49:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Ben de senin yanında kız gibi hissetmiyorum noolmuş" de
  • normalde erkek mi?
  • Onun poposunu ısır,düzelecektir
  • Onu em
  • Kardeş dediğin her şey bende var
    Ben ilişkide dominant olmak istiyorum ama o çok baskın beni köpeği yaptı gibi bir şey. Kızacak diye kaç şeyi içime atarim mesela.Çünkü her zaman haklı çıkıyor bir şekilde kendine karistirtmiyor vs.

• Fazla nazik , kibar olmuşsun. Doğal ol birazcık , sert biriysen (düşmanın gibi davranmadan tabiki) hissettir. Bazı seçimleri kendin yap. Mesela bir yere oturacaksın onun fikrini al ama asıl kararı sen ver. Demek istediğim kendin ol ve kendine güvenli ol
    Verdiğim naçizane ufak dost tavsiyeleri dostum. Herkes bu konularda tecrübelenerek öğreniyor , üzülerek öğreniyor. Birçok şeyde olduğu gibi.
    İyi akşamlar
  • Rehberden çıkartmak nedir ? Kız muhtemelen haklı

• Sana havalar çok ılıdı demiş

• Utancimdan ne yazacagimi bulamadim. Nasıl erkeksin sen yavru kurt. Çıkar vur masaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
    Icim biraz olsun rahatladi.

• Esrar-ı Huruf kullanıcısına yanıt
    Yok reyis la keşke öyle olsa.Kız harbi dominant çıktı ben silik olmak zorunda kaldım.

• Uppp

• Birader ılık mısın. Kari gibi trip atan sen olmuşsun. Çıkarıp masaya vursam böyle olmazdı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.