Şimdi Ara

Sevgilim olsun istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden istemiyorum. türk kızı alman kızı diye ayırmayacam başka ülkenin kızlarını görmedim çünkü ama bu gerizekalıları gördükçe yok olum valla hiç ne istiyorum ne hayal kurasım geliyo artık muhabbet edeyim tanışayım dersin bi soğuk konuşmalar salak gibi ortada bırakıp sohbeti bölmeler falan birşey desen ok tm gibi egoist cevaplar alırsın, ya hayır kardeşim cidden yavşasam birine tamam diyecem eyvallah ama yok vallahi artık hiç bir kızla konuşma isteğim yok konuşmaya korkuyorum zaten saçma sapan tripler yiyecem o gerizekalı egoist tavırlarını çekicem abaza muamelesi görücem diye. Sonra aşk istiyorum <3, sahiplenicek biri yokki beni .s diye prensese yatıp uçkuruna sahip çıkmadan her önüne gelene vermeleri ve namuslu takılmaları başka bir olay zaten. Emin olun kızlar erkeklerden daha çok abaza günümü gün ediyim kafasında çok az var geleceğini düşünen anne olacağının farkında olan kız. Yalnızlık en iyisi bence ne yapmacık sevgi gösterileri, ne saçma sapan tripler, ne de boş çene

• züğürt tesellisi.
  • Hocam bu gidisle mok yoluna gidersin demedi deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

züğürt tesellisi.

bunu demek için girmiştim çıkıyorum
  • Aklı başında kız çok nadir. Sebebi maalesef kultur yozlaşması. "Modern" kultur insanlari laçka, geniş, amaçsız hale getiriyor ki bu da "anı yaşa gerisini boşver" mantigini hayat felsefesi edinmelerini sagliyor. O tarz insanlardan dusunmeki sana hayir gelsin. Ki zaten tanismaya calistiginda ya egolari devreye girer yada ornek aldigi kisiler gibi davranmaya calisirlar. Bu durumda ne yapmam lazim derler. Fakat belli olgunluga erismis farkindaligi olan kisiler, degerleri olan kisiler dusuncelerind duygularina gore hareket ederler. Sen icten oldugun surece onlarda icten olur ve gercekten seviyorsan mutlulugu bulursun eger rol yapiyorsan bir yerden sonra sana kapiyi gosterir ki, bu da cok normaldir.

• Son donemlerde o kadar acaip modellerle yakinlastimki vallahi bende istemiyorum bi sure uzak olsunlar

• haklısın. bende 2-3 ay biriyle çıkıyordum, daha 3. ayda evlilik muhabbeti yapınca bıraktım. trip çekmeye hiç gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzek konuya değinmişsin

1) Güzel kızlar her zaman kaprisli olur en iyisini isterler nerden geldiklerine bakmadan.
    2) Bir hatunla çıkarsın senin için ölür lakin gün gelir bu yok şu yok demeye başlar.
    3) Kompleksleri bitmez her gün ayrı bir dert ayrı bir tantana
    4) Yeri gelir herşeye kıskanır cebinde paran olsun üstün başın karizma sokağa çıkmana izin vermez ama kendine dikket etme ne nok yiyorsan ye der.

EN İYİSİ UZAK DURMAK...
  • Yaş 17-18 heralde hocam aynen salak salak triplerde hepsi.İşini gör geç.Ben öyle yapıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venüsdeki Limon Ağacı

züğürt tesellisi.

Sen yavsak olda züğürt olma kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Aklı başında kız çok nadir. Sebebi maalesef kultur yozlaşması. "Modern" kultur insanlari laçka, geniş, amaçsız hale getiriyor ki bu da "anı yaşa gerisini boşver" mantigini hayat felsefesi edinmelerini sagliyor. O tarz insanlardan dusunmeki sana hayir gelsin. Ki zaten tanismaya calistiginda ya egolari devreye girer yada ornek aldigi kisiler gibi davranmaya calisirlar. Bu durumda ne yapmam lazim derler. Fakat belli olgunluga erismis farkindaligi olan kisiler, degerleri olan kisiler dusuncelerind duygularina gore hareket ederler. Sen icten oldugun surece onlarda icten olur ve gercekten seviyorsan mutlulugu bulursun eger rol yapiyorsan bir yerden sonra sana kapiyi gosterir ki, bu da cok normaldir.

Çok doğru bence

• Kız arkadas olsa ne olur olmazsa ne olur hayatinda belki aşktan yoksun kaliyorsun ama bir o kadarda özgursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de istemiyom gerçi onlar da beni istemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 5 Ekim 2014; 13:53:45 >
  • çok doğru en iyisi uzak durmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi uzak durmak.

• Şimdi sen bize hallenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Aklı başında kız çok nadir. Sebebi maalesef kultur yozlaşması. "Modern" kultur insanlari laçka, geniş, amaçsız hale getiriyor ki bu da "anı yaşa gerisini boşver" mantigini hayat felsefesi edinmelerini sagliyor. O tarz insanlardan dusunmeki sana hayir gelsin. Ki zaten tanismaya calistiginda ya egolari devreye girer yada ornek aldigi kisiler gibi davranmaya calisirlar. Bu durumda ne yapmam lazim derler. Fakat belli olgunluga erismis farkindaligi olan kisiler, degerleri olan kisiler dusuncelerind duygularina gore hareket ederler. Sen icten oldugun surece onlarda icten olur ve gercekten seviyorsan mutlulugu bulursun eger rol yapiyorsan bir yerden sonra sana kapiyi gosterir ki, bu da cok normaldir.

Aynen Katılıyorum amaçsız, kültürsüz ve maneviyatsız bir Gençlik oluşuyor. Bu çok Üzücü.

• Okumadim ama basliga bakilirsa evet ben de istemiyorum, cok daha fazlasi lazim tum kalbimi paylasacagim biri. O isin ilk afimi da sevgili olabilir..

• konuda ki ana tema mantıklı da yok onlar olmasada olur falan filan teselli gibi geliyor bana. guzel bi kız gördügunuz de ilginizi cekmiyor mu abiler? şimdi o kızla takilmamayi kim istemez? kisacasi genellemelerden uzak duralım yaşına göre çok olgun kizlarda var

• hiç çekemem bende valla önüme gelene çakar geçerim evli olması sevgilisi olması isterse mafya kızı olsun umrumda değil kaşınıyorsa kaşır geçerim polemiğe girmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.