Şimdi Ara

Sevgilim ölmek istediğini söylüyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilim bugün babasıyla tartışmış. O da benim yaşımda ve bu sene onunla üniversiteye gireceğiz. Tartıştığı konu şu. Kendisi şehir dışında okumak istiyor. Astronomi ve uzay bilimleri. Babasının bundan haberi var. Fakat bu sefer iyice tartışmışlar ve babası ben seni şehir dışında okutamam demiş. Sevgilimin tek hayali orada okumak. Ama babası sayesinde bu hayalinden vazgeçti ve ölmeyi düşünüyor. Bana dediği şey benim yaşamama sebep olan bu hayalimdi. Bunu yapamayacaksam ölmeliyim. Evet durum bu. Ben ona Allah`tan ümidini kesme herşey daha iyi olacak. Daha yolun başındayız gibi şeyler söyledim. Ama dinlemiyor beni. Ne yazarsam yazayım dinlemiyor. Ne olur yardım edin. Onu kaybetmek istemiyorum.

• Ailesine ulaş bi şekilde, bunları ona anlat
    En etkili çözüm bu, emin ol
  • Ah bir ulaşabilsem. Kimseyle tanışmadım daha. Gerçekten kararlı bu sefer. Bana diyor ki, içimdeki sessiz çığlıkları duyabiliyor musun ? Yani şu an gök gürlüyor ve yağmur yağıyor. Inanmazsınız belki ama, o ağladığında yağmur yağar. Gerçekten anlamıyorum ama öyle. İçindeki çığlıklar da gök gürültüsünü temsil ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

Ah bir ulaşabilsem. Kimseyle tanışmadım daha. Gerçekten kararlı bu sefer. Bana diyor ki, içimdeki sessiz çığlıkları duyabiliyor musun ? Yani şu an gök gürlüyor ve yağmur yağıyor. Inanmazsınız belki ama, o ağladığında yağmur yağar. Gerçekten anlamıyorum ama öyle. İçindeki çığlıklar da gök gürültüsünü temsil ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: savarana

quote:

Ah bir ulaşabilsem. Kimseyle tanışmadım daha. Gerçekten kararlı bu sefer. Bana diyor ki, içimdeki sessiz çığlıkları duyabiliyor musun ? Yani şu an gök gürlüyor ve yağmur yağıyor. Inanmazsınız belki ama, o ağladığında yağmur yağar. Gerçekten anlamıyorum ama öyle. İçindeki çığlıklar da gök gürültüsünü temsil ediyor.

Evet gerçekten öyle. Ağladığında yağmur yağar.

• quote:

quote:

quote:

tırstım sizden gidin beeeee

• bekle ben olmadan nereyee de
    ya benle yaşıycaksın ya senle ölecem
    ya hayat kaynağım olursun yada katilim

önce beni öldürmelisin

böle şeyler söle sonra ciddi konusmaya basla beni ve hedeflerimi bırakıp nereye gidicen ben seninle aile kurmayı dusunurken faln söle iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

WTF?

• Annesine,vara kardeşine ulaşıp yardım istemen iyi olur..Gerekirse evlerine bile git...hafife alınacak durumlar değil bunlar..

Babası okutmam demesine bir yol bulunur,ama önce kıza bir çare bulunmalı acilen..

Bu tür okuma,evlenme gibi şeylerde izin vermemelerde çevrede ki büyük saygılı kişilerin sözleri etkili olabiliyor..kız arkadaşının babasının sevip saygı duyduğu elbet birisi vardır(Babası,abisi,dostu) onlardan yardım isteyerek bu sorun çözülebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

bekle ben olmadan nereyee de
    ya benle yaşıycaksın ya senle ölecem
    ya hayat kaynağım olursun yada katilim

önce beni öldürmelisin

böle şeyler söle sonra ciddi konusmaya basla beni ve hedeflerimi bırakıp nereye gidicen ben seninle aile kurmayı dusunurken faln söle iste

Biraz öyle konuştum. Kendine geldi az da olsa. Ama dedim bak bugün kandil. Bugünün değerini bilelim. Meleğim gel sende meleklere eşlik et dua et ümidini kesme. Ama dinlemiyor işte. Yapmıyor bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Annesine,vara kardeşine ulaşıp yardım istemen iyi olur..Gerekirse evlerine bile git...hafife alınacak durumlar değil bunlar..

Babası okutmam demesine bir yol bulunur,ama önce kıza bir çare bulunmalı acilen..

Bu tür okuma,evlenme gibi şeylerde izin vermemelerde çevrede ki büyük saygılı kişilerin sözleri etkili olabiliyor..kız arkadaşının babasının sevip saygı duyduğu elbet birisi vardır(Babası,abisi,dostu) onlardan yardım isteyerek bu sorun çözülebilir diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi yapmak istiyorum. Ama daha kimseyle tanışmadım. Kuzeninin numarasını alıp onunla konuşmam gerekiyor. Ama saklı almam gerek.
  • arkadasim sevgilinin hemen yaninda olmaya bak böyle durumlar sevgilerin en belli oldugu andir ne ise ne yaninda olmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaturka Mavzer

arkadasim sevgilinin hemen yaninda olmaya bak böyle durumlar sevgilerin en belli oldugu andir ne ise ne yaninda olmaya bak

Şu an zaten elimden geleni yapıyorum. Hayata bağlamak için hereyi yapıyorum. Inşaallah şeytana uymaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alaturka Mavzer

arkadasim sevgilinin hemen yaninda olmaya bak böyle durumlar sevgilerin en belli oldugu andir ne ise ne yaninda olmaya bak

Şu an zaten elimden geleni yapıyorum. Hayata bağlamak için hereyi yapıyorum. Inşaallah şeytana uymaz.

arkadasim yaninda olman el ele göz göze olman lazim bilgisayar ortami yapmacik bir ortam bu tarz durumlar gercekten insanlarin (allah korusun) intiharlarina yol acabiliyor dedigim gibi yap ne olursa olsun yanina git

• pes etme askım bu durumları ben senin gögüsüne bas koymadan sen benim omuzuma yaslanmadan atlatamayız. sen şimdi deki biraz dinlen yarın birgün seninle sinemaya gidelim kafa dağıtalım de biraz açılmış olursun de
    (kii sevgilim bacaklarına basımı koydugumda yada kucaklastıgımda olmadı ona sarılıp uzandıgımda atom bombası düşse kalkmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0SonTR0o -- 26 Temmuz 2010; 22:22:18 >
  • Ona de ki :
    "Hayat her zaman senin istediğin gibi gitmeyecektir.Bazen sen onu,bazen o seni istediği yere sürükleyecektir.Hayat acıdır.Hayat(burda bi iç çek), hayattan zevk almaya bak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Ona de ki :
    "Hayat her zaman senin istediğin gibi gitmeyecektir.Bazen sen onu,bazen o seni istediği yere sürükleyecektir.Hayat acıdır.Hayat(burda bi iç çek), hayattan zevk almaya bak."

Hocam WLM'den konuşuyor. Nasıl iç çeksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Ona de ki :

Hocam WLM'den konuşuyor. Nasıl iç çeksin?

orda biraz beklesin o zaman
  • gitsin yazsın istediği yeri. aslında bunun tartışmasını dershaneye başlarken verip tavrını koyacaktı baştan. ama şimdi daha çok ısrar etsin gerekirse hiç konuşmasın tercihlerine yazsın orayı. kazanınca adam kızı öldürecek değil heralde razı olur illaki.
  • hiç bişey olmaz bi kaç gün konuşur sonra unutur. intiharı düşünmeyen kız tanımadım daha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.