Şimdi Ara

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
22
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jerks

Ben kızla yakın , rahat olmanı tavsiye ederim daha uzun bir ilişki olur sıkılmazsınız Maça gidebilirsiniz varsa para çıkıştada bir forma al ama arkadaşında dediği gibi öylesine bir kızsa masrafa hiç gerek yok

Kızla gayet samimiyiz,futbolu sevse maça falan götürürdüm sıkıntı yok ama sıkılıyo futboldan falan.1-2 defa pes'e gitmişliğimiz var
    Yani ne yaparsam değecek bi kız,sıradan biri değil benim için

• Lunaparka git, Vialand açılmış daha gitmedim ama güzel gözüküyor. Oradan çıkıp bi vapur yapın. Eminönü-Karaköyde inip Galata kulesinin oradan istiklal caddesine çıkın yürüyerek akşam vakti. İstiklal caddesinde ilerlerken sağda bi kilise görücen hemen biraz ileride solda bi tekel bayisi vardı adını unuttum (ceren olabilir) oradan içeri girin J'adore Chocolatier & Cafe diye mekan var. Çikolata üstüne ve çok iyi sürekli uğrarız kız arkadaşımla Fitaşda sinemalara girebilirsiniz salonları büyük ve tenha oluyor genelde Pierre Loti tepesine çıkabilirsiniz teleferik ile. Karting yapılabilir arkadaş grubunuz varsa. Ek olarka güzel kafeler var istiklal caddesinde.

Birde ne zaman dolaşcaksınız Bu pazar gs-fb maçı var nevizadede olucaz tavsiye ederim ortam çok güzel oluyor

AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - GSkill FlareX 2x8GB DDR4 3200Mhz - Zotac GTX1070 AMP! Edition - Western Digital 1TB 7200RPM -
    OCZ Vertex 460 120GB - Samsung 850 EVO 250GB -
    Logitech G103 - G402 - G930 - Corsair Carbide 500R - Corsair VS650

• quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Lunaparka git, Vialand açılmış daha gitmedim ama güzel gözüküyor. Oradan çıkıp bi vapur yapın. Eminönü-Karaköyde inip Galata kulesinin oradan istiklal caddesine çıkın yürüyerek akşam vakti. İstiklal caddesinde ilerlerken sağda bi kilise görücen hemen biraz ileride solda bi tekel bayisi vardı adını unuttum (ceren olabilir) oradan içeri girin J'adore Chocolatier & Cafe diye mekan var. Çikolata üstüne ve çok iyi sürekli uğrarız kız arkadaşımla Fitaşda sinemalara girebilirsiniz salonları büyük ve tenha oluyor genelde Pierre Loti tepesine çıkabilirsiniz teleferik ile. Karting yapılabilir arkadaş grubunuz varsa. Ek olarka güzel kafeler var istiklal caddesinde.

Birde ne zaman dolaşcaksınız Bu pazar gs-fb maçı var nevizadede olucaz tavsiye ederim ortam çok güzel oluyor

Vialand'ı bende düşündüm zaten yakın bize de (10-15dklık yol otobüsle).Kafe,sinema falan artık sıktı,daha çok açıkhavalarda bişeyler yapmak istiyoruz.Vapur gezisini,pierre loti tepesini de listeme yazıyorum.

• pier lotide soğuk bir şeyler için :)

Orijinalden alıntı: omeragr

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

sevdiğin insan yanındayken konuşmak gürültüden başka birşey değildir.......

gezip tozmak yerine neden kimsenin olmadığı bi yere gidip yüzyüze bakıp eski günleri konuşmak ve gelceğinizin nasıl olacğaını konuşmak benim için şahsen dünyaya bedeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Adamın sevgilisi var. Bizim gezecek hatta arayan arkadaşımız bile yok. Utanıyor musun yaramızı hatırlatmaya ?

bu forumdan kurtulursan hayatın daha güzel olucaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

sevdiğin insan yanındayken konuşmak gürültüden başka birşey değildir.......

gezip tozmak yerine neden kimsenin olmadığı bi yere gidip yüzyüze bakıp eski günleri konuşmak ve gelceğinizin nasıl olacğaını konuşmak benim için şahsen dünyaya bedeldir.

O konuda haklısın tamam da insa arada bir şöyle farklı bişeyler yapmak istiyor.Bazılarının dediği gibi,ilişkiye renk getirmek gerekiyor

• güzel şeyler var dursun mesajim

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Adamın sevgilisi var. Bizim gezecek hatta arayan arkadaşımız bile yok. Utanıyor musun yaramızı hatırlatmaya ?

bu forumdan kurtulursan hayatın daha güzel olucaktır...

Forumdan öncede aynıydı diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: Thrax

Öğrenci bütçesi boğaza karşı çayı anca karşılar.

O kadar öğrenci değiliz naptın be abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lavetera

Vialand

İyi fikir

up

daha ne up kardeşim her şeyi yazmışlar bundan sonrası sana kalmış, bence güzel fikirler var. içlerinden birini değerlendir valla istanbulda her şey paraya bakıyor vialand fikri bencede güzel. arkadaşın varsa sevgilisi olan aslında toplanıp beraberde gidebilirsiniz samimi olduğun arkadaşın varsa tabii sevgilsii olmak şartıyla vialand fikrini bi düşün

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

quote:

up

daha ne up kardeşim her şeyi yazmışlar bundan sonrası sana kalmış, bence güzel fikirler var. içlerinden birini değerlendir valla istanbulda her şey paraya bakıyor vialand fikri bencede güzel. arkadaşın varsa sevgilisi olan aslında toplanıp beraberde gidebilirsiniz samimi olduğun arkadaşın varsa tabii sevgilsii olmak şartıyla vialand fikrini bi düşün

Haklısın aslında çok güzel fikirler var ama yine de bekliyor insan Vialand güzel fikir ama kişi başı 55 TL olduğunu da hesaba katarsak biraz daha arka sıralarda olcak gibi gözüküyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tony-Stark

quote:

up

Haklısın aslında çok güzel fikirler var ama yine de bekliyor insan Vialand güzel fikir ama kişi başı 55 TL olduğunu da hesaba katarsak biraz daha arka sıralarda olcak gibi gözüküyo

55 tl mi git çay ocağına götür olsun bitsin

• Evet,girişte 55 TL veriyosun.İçerde sınırsız eğlence gün sonuna kadar

Evet,girişte 55 TL veriyosun.İçerde sınırsız eğlence gün sonuna kadar

adaparka gitmekten ciğerin solduysa, doğma büyüme bir Eyüplü olarak Pierre Lotiye götürme derim. Teleferikle çıkmak 1 dakika, eğer yürüyerek çıkayım dersen sağın solun mezar, kız hoşlanmaya bilir. Yukarı çıktın, kenarda masa kapmak ayrı dert, masayı kaptın o eskidenmiş güzel manzara diye. Sol tarafın alabildiğine kargaşık burgaşık apartman yığını manzarası (Halıcıoğlu/Sütlüce tarafı) taaaaaaa ileride cami manzarası var, bir çay içtin - 2. çayı içtin canın sıkılır. Günün geri kalanı İstiklale gitmek ve dönmek için 55T de geçer.

Konuyu ilk açtığında da dedim bence adalar.

Ama Piere Loti ağır basarsa, çay içtikten sonra Eyüp İskelesinin oradan karşı tarafa sandalla geçin, yürüme mesafesinde "uykuluk"çular var. Oturma yerleride var, porsiyonda veriyorlar ekmek arasıda. İstanbulluyum diye geçinennlerin çoğu Sütlücede Uykuluk yemenin adabını hatta uykuluğun ne olduğunu bilmez. Tavsiye ederim. Belki kız uykuluk yemez, ama oralarda ızgara köfte falan da var. Pierre Loti + Sandalla karşıya geçme + Uykuluk menüsü hoş, orjinal bir gün olabililir.

7 sene önce evlendiğim gün, düğünden dönerken hanım gelinlikle ben damatlıkla uykulukçuya gitmiştik. Yan masadada Nuri Alço vardı, hanım hala başıma kakar, ama ben hep tebessüm ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MCRB

quote:

Evet,girişte 55 TL veriyosun.İçerde sınırsız eğlence gün sonuna kadar

adaparka gitmekten ciğerin solduysa, doğma büyüme bir Eyüplü olarak Pierre Lotiye götürme derim. Teleferikle çıkmak 1 dakika, eğer yürüyerek çıkayım dersen sağın solun mezar, kız hoşlanmaya bilir. Yukarı çıktın, kenarda masa kapmak ayrı dert, masayı kaptın o eskidenmiş güzel manzara diye. Sol tarafın alabildiğine kargaşık burgaşık apartman yığını manzarası (Halıcıoğlu/Sütlüce tarafı) taaaaaaa ileride cami manzarası var, bir çay içtin - 2. çayı içtin canın sıkılır. Günün geri kalanı İstiklale gitmek ve dönmek için 55T de geçer.

Konuyu ilk açtığında da dedim bence adalar.

Ama Piere Loti ağır basarsa, çay içtikten sonra Eyüp İskelesinin oradan karşı tarafa sandalla geçin, yürüme mesafesinde "uykuluk"çular var. Oturma yerleride var, porsiyonda veriyorlar ekmek arasıda. İstanbulluyum diye geçinennlerin çoğu Sütlücede Uykuluk yemenin adabını hatta uykuluğun ne olduğunu bilmez. Tavsiye ederim. Belki kız uykuluk yemez, ama oralarda ızgara köfte falan da var. Pierre Loti + Sandalla karşıya geçme + Uykuluk menüsü hoş, orjinal bir gün olabililir.

7 sene önce evlendiğim gün, düğünden dönerken hanım gelinlikle ben damatlıkla uykulukçuya gitmiştik. Yan masadada Nuri Alço vardı, hanım hala başıma kakar, ama ben hep tebessüm ederim

Bende sevgilimde uykuluk sevmeyiz,onun yerine ızgara köfte olacak büyük ihtimalle :) Pierre loti zaten biraz daha son sıralarda olacak benim için.Ben manzara değil de daha çok yalnız kalabileceğimiz,daha önce görmediğimiz yerlere gitmeyi düşünüyorum.Adalar,Atatürk arbetoryumu,boğaz turu (gerçi boğaz bildiğimiz boğaz ama tur hiç yapmadık) gibi şeyler düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.