Şimdi Ara

‘Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sözün sahibi cem özer acaba eski günlerine geri dönmek içinmi bu açıklamayı yaptı bilmiyorum.Cem Özer, Posta Gazetesi‘ne konuştu. İşte ‘Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam‘ diyen Cem Özer‘in gerekçesi:

‘CANI BAŞKA BİR BEDEN ÇEKMİŞ‘

‘Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir. Bunu aldatma saymam ki. Ama kadın gider de dertlerini, sevincini, mutsuzluğunu başka bir adama anlatırsa işte o zaman beni aldatmış sayarım! O zaman benden hiç zevk almıyor, ilişki bitmiş demektir. ‘

TENSEL BİRLİKTELİK DOĞAL BİR ŞEY‘

Tensel birliktelik çok doğal, insani bir şey. Mum yanar, müzik güzel gelir, seni hatırlar ya da sen onu hatırlarsın, deniz fış fış yapar, anlık olarak karşındakiyle bir şey yaşarsın. Aşırı insani! Pınar (şimdiki sevgilisi) beni böyle kabul ediyor.‘

• insanlık nereye gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin devreleri yanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte örnek bir çağdaş insan davranışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 4 Nisan 2016; 18:25:42 >
  • Burasi da eksiden 1 gun geriden geliyo

• chp'li
  • Erkek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ‘Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Gavat konusu

• Büyük ihtimal sevgilisini aldatmış
  • Bunlar fazla domuz eti yemenin yan etkileri.

• cem özer swinger (eş değiştirme ) partilerine de katılmalımı sizce?
  • defrecmantasyon kullanıcısına yanıt
    Bence gayet güzel açıklamış.Tamamen katılıyorum.
  • AKP li

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya ovası bile bu kadar geniş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem özeri boşverin bu tür düşünce ve davranışlar bir veba gibi yayılıyor

Zorno filmlerdeki cuckload diye başlıyan akım vitrindeki kişiler tarafından normal karşılandıktan sonra bunları örnek alan halk kesiminede bulaşıcaktır.

Hatırlarsanız bi ara çoğu haber sitelerinde ünlülerin instagram fotoğrafları gibisinden haberlerle instagramın viral reklamı yapılmıştı ve bu tuttu şuan kullanmıyan kimse kalmadı nerdeyse

Yani bi nevi mühendislik örneği bunu bir kaç kişi daha dile getirdiğinde sonra buda normal karşılanmaya başlıycak

Yerli dizilerde bile kocalarına bağıran, yönet kadınlar cilalı bir şekilde empoze ediliyor erkek ise sakin karıcım deyip o kadar lafa dırdıra rağmen hiç bir şey yapmıyor

Toplumlar kadınların egemenliğine update edilmeye hazırlanıyor feminizim sesleri heryerde yükseliyor

Ağa takılan erkekler evlenip kadın ne isterse karşılıksız yapılmalı kutsal varlık argümanıyla fedakar baba çatısı altında bu izlenim ortaya yayılıyor

Kısa vadede bu bazı kadınları mutlu edebilir körün istediği bi tarak koca verdi 15 tane tarak ohh çeşitlilik güzel diye bazı kadınların işine gelebilir

Burda asıl mesele Türk aile yapısına kasıtllı bir taruz savaş açılmıştır belli ki birileri gücü ele geçirmek için toplumları parçalama peşindeler.

Toplumu aileler oluşturur aile kavramını yok ederseniz toplumu yok etmiş olursunuz. Başı boş sahipsiz bireyleri kontrol etmesi yönlendirmesi kullanması çok kolay olur. Uyuşturucu baronlarından tutun zorno sektörüne kadar hepsi bundan nemalanır ucuz ve hazır işçi bulunur.

Önceleri malum filmlerde oynamak için kadınlara 10 binlerce dolar ödenirken 200 $ a sokaktan kadın çevirip birde videoya çekip biraz daha para bastırıp üzerini pisleyip üstelik dövebilirsinizde.

Uzun vadede kadın bir cinsel meta olarak görülcektir. Sadece arkadaşlarına hava atmak yada ben çaktım sende çak zevk paylaşımı ortak ego tatmin aracına dönücektir kadın.

Sonuç olarak kimse evlenmiycek anca böyle gavatları örnek alanlar evlenmeye başlayınca kadın duygu sahiplenilme yuva kurma annelik gibi iç güdülerini kaybettiği için mutsuz olucak.Mesela evlilik programlarını izleyen çoğu erkek evlilikten soğur çoğu kadında böyle cem özer gibi düşünen erkekler yüzünden evlilikten soğuycak

Son noktada hayvanlar gibi sadece karşılıklı takas haline dönücek kadın erkek ilişkileri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.