bsisklet almak istiyorum ama fiyatların geldiği nokta beni duraksatıyor. acaba sevgililer gününde indirim kampanyası falan olurmu? önceki senelerde kampanya oldumu? Bisiklette indirimlerden nasıl haberdar oluyorsunuz? eger gözünüze birşey çarparsa burada paylaşıyormusunuz yoksa başka bilmedigim forum falan varmı?
ben dag bisikleti bakıyorum 29 jant olması daha iyi. hem asfaltta kullanacam hemde dağ patikasında veya keçi yolunda yada kayaların üzerinde gidecem. fren sisteminin V fren yada hidrolik disk fren olması daha iyi olur? belki dik bir patikada yokuş aşagı inmem gerekecek(düşmessem). başlangıç seviyesi herhalde 1500-2000 civarı oluyor. Bu aralık çok pahalı geliyor.
Bahsettigim kullanım tarzı için marka model tercihim ne olmalı? tecrübenizi duymak isterim.
tabiki de oluyor. ama MTB den çok şehir bisikletlerinde olabilir. ama ben genede MTB almanı göz önüne koyarak sana tavsiyelerimi sunmak istiyorum.
2000 liraya başlangıç-orta seviye alabilirsiniz. bu sene fiyatlar çok arttı, 1800 liralık bisikletin parçalarının seviyesini düşürüp 3200 liraya çıkartmışlar.
fren olarak kesinlikle hidrolik fren bak derim.
marka model olarak ise:
zamanında bu bisikleti çok istemiştim =
www.hepsiburada.com
Carraro Daytona 29 Jant 24 Vites Dağ Bisikleti (2017) Fiyatı